Facebook

Beoordelingen van Mas Surabaya Apeldoorn

Recente recensies van Mas Surabaya Apeldoorn

5 sterren na 432 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker. RIJsttafel voor 4 personen. Exact op tijd. Zeker voor herhaling vatbaar!

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is erg lekker. De bezorger is erg vriendelijk

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Genoten van een zalige rijsttafel ! Authentieke smaken, prima op temperatuur en ruim voldoende ... heerlijk!!👍

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak prima, maar het was niet meer warm. Dit is zeer spijtig. Bezorging was ook 15 minuten later dan gepland.

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten met een authentieke smaak! Snel bezorgd!

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten. Heerlijke gado gado en roti was ook erg goed. vond de actie met de spekkoek leuker

Reactie van Mas Surabaya:Beste Emeline, Hartelijke bedankt voor jouw geweldige beoordeling. Fijn om te horen dat de geleverde Gado-gado en roti naar de wens is. En ook bedankt voor je feedback. Wij zullen zeker dit overwegen voor onze volgende actie.

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, goed verzorgd, stipt op afgesproken tijd, zeker voor herhaling vatbaar!

Reactie van Mas Surabaya:Beste Cindy, Heel erg bedankt voor je fantastische reviews.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Allemaal super

Reactie van Mas Surabaya:Beste Johannes, Hartelijke bedankt voor jouw geweldige beoordeling.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Mas Surabaya:Dank u wel voor uw 5 sterren beoordeling.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlees van de Rendang en Krengsenang was aan de taaie kant, vorige keer was het heerlijk mals! Nasi Goreng was aan de pittige kant, maar dat kan ook liggen aan dat wij ons vergist hebben met onze bestelling. De rest van het eten was goed

Reactie van Mas Surabaya:Beste Casper, Hartelijk bedankt dat u de tijd hebt genomen om en beoordeling over ons te schrijven. We stellen uw reactie erg op prijs. En we vinden het spijtig dat de deels van de geleverde gerechten niet naar de wens is. Hopelijk kunnen we volgende keer beter maken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk!

Reactie van Mas Surabaya:Dank u wel voor uw goede reviews.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Mas Surabaya:Dank u wel voor uw vijf sterren beoordeling

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Mas Surabaya:Beste GiKi, Dank je wel voor jouw vijf sterren beoordeling

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Mas Surabaya:Beste Erwin, Dank je wel voor je vijf sterren beoordeling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wauw wat hebben we van gesmuld zeg. We hadden de rijsttafel voor 2 pp en dat was lekker pittig 👍. Dit gaan wij nog eens doen 💖

Reactie van Mas Surabaya:Beste Marian, Hartelijke bedankt voor je fantastische reviews. Dat doet ons erg goed om zulke reviews te lezen.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! Nasi pittig ! 👍

Reactie van Mas Surabaya:Dank u wel voor uw fantastische reviews.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na een vorige zeer positieve ervaring weer eens bij jullie besteld. Helaas was deze keer wat minder. Bezorging was 35 minuten te laat, het eten was al redelijk afgekoeld. Niet koud, maar tegen het einde van de maaltijd, ook weer 25 minuten verder, was het te ver afgekoeld. Jammer.

Reactie van Mas Surabaya:Beste Willemsen, Hartelijk bedankt dat u de tijd hebt genomen om een beoordeling over ons te schrijven. Dat stellen we erg op prijs. We vinden het spijtig dat de geleverde gerechten niet warm werd bezorgd en ook laat bezorging. Onze excuses hiervoor. Dit kwam door de drukte op die dag. Hopelijk kunnen volgende keer beter maken.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten smaakte lekker, was goed warm en op tijd geleverd.

Reactie van Mas Surabaya:Beste Jolanda, Dank je wel voor jouw fantastische reviews.

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke rijsttafel voor 2. Prima verzorgd, op tijd en ruim voldoende voor 2

Reactie van Mas Surabaya:Beste Ric, Hartelijke bedankt voor je fantastische beoordeling.

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Genoeg en erg smakelijk! Aanrader.

Reactie van Mas Surabaya:Dank u wel voor uw geweldige beoordeling.

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was weer super lekker en goed warm netjes op tijd bezorgd

Reactie van Mas Surabaya:Dank u wel voor uw geweldige beoordeling.

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

Reactie van Mas Surabaya:Dank u wel voor uw fantastische beoordeling.

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima! Lekker en gevarieerde rijsttafel.

Reactie van Mas Surabaya:Dank u wel voor uw geweldige beoordeling.

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was smakelijk en gevarieerd. Telefonisch kreeg ik geen contact en dat maakte het wel spannend of het eten welzou komen, maar via de site kon wel besteld worden, en de bestelling werd netjes op tijd afgeleverd, ook al was het ver weg.

Reactie van Mas Surabaya:Hartelijke bedankt voor jouw fantastische beoordeling.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alweer voor de 5e keer een rijsttafel besteld bij Mas Surabaya. Hij smaakte deze keer beter dan ooit. En netjes bunnen 40 minuten thuis afgeleverd. Hoeveelheid is genoeg voor 3 personen. Morgen dus nog een lekker restje. Ik kijk er nu al naar uit!

Reactie van Mas Surabaya:Beste Ed, Hartelijke bedankt voor jouw geweldige beoordeling. Dat doet ons erg goed om zulke feedback terug te horen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk. Bezorging was precies op tijd. Jammer dat op de site de hoeveelheden niet staan. Bij de eieren geeft het plaatje 2 stuks aan, terwijl er maar 1 geleverd werd. Bij de gahaktballen kregen we juist meer dan de 4 stuks op het plaatje. Ook bij de andere porties zou het handig zijn als aangegeven was hoe groot de porties zijn.

Reactie van Mas Surabaya:Beste Egbert, Hartelijke bedankt dat u de tijd neemt om deze fantastische beoordeling achter te laten. En ook bedankt voor uw goede feedback. Dat zullen zeker meenemen voor de verbetering van onze service.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top !

Reactie van Mas Surabaya:Dank u wel voor uw 5 sterren beoordeling. Dat waarderen we heel erg.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Mas Surabaya:Dank u wel voor uw 5 sterren beoordeling. Dat waarderen we heel erg.

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben bami en enkele vleesgerechten afgehaald. Het was allemaal super lekker en was ondanks lange rit nog heel goed warm! Een aanrader!

Reactie van Mas Surabaya:Beste Joey, Wij zijn erg blij om te horen dat alles naar de wens is. En heel erg bedankt voor uw geweldige beoordeling.

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk niet te vet, en zover ik het kon merken ook geen Ve-tsin. We hebben in tijden niet zo lekker Indonesisch gegeten een echte aanrader!!

Reactie van Mas Surabaya:Beste Marjolein, Woow, wat zijn we blij om jouw reviews te lezen. Dat doet ons erg goed. Heel erg bedankt voor jouw fantastische beoordeling. Tot volgende keer.

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging van warm en vooral heerlijk eten. Ook erg smaakvolle vegetarische opties!

Reactie van Mas Surabaya:Dank u wel voor uw geweldige beoordeling. Wat fijn om te horen dat onze vegetarische optie zoals de verwachting is.

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend weer! Helaas was de dadur gulung uitverkocht, volgende keer beter

Reactie van Mas Surabaya:Beste Jeroen, Hartelijke bedankt voor je fantastische beoordeling. Inderdaad, wat jammer dat onze Dadar Gulung op die dag uitverkocht is. Mocht u volgende keer deze willen bestellen, dan kunt u ook 1 dag van te voren aan ons laten weten via e-mail ( massurabaya2015@gmail.com ), dan zullen we voor u bewaren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en heerlijk gegeten!

Reactie van Mas Surabaya:Beste Joke, Heel erg bedankt voor je geweldige beoordeling. Dat doet ons erg goed om zulke reviews te lezen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer heerlijk en in overvloed...hebben al meerdere malen hier besteld en tot op heden niet één keer teleurgesteld..ga zo door.

Reactie van Mas Surabaya:Beste Roel, Hartelijke bedankt voor jouw fantastische beoordeling. Dat doet ons erg goed om zulke reviews te lezen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima op afgesproken tijd en eten was perfect! Dank Mas Surabaya!

Reactie van Mas Surabaya:Dank u wel voor uw fantastische beoordeling.

, 07-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Rijsttafel smaakte prima. Aanrader wij gaanderij vaker bestellen Tip: doe de saus voor de gadogado apart in een bakje. En 1 stukje spekkoek voor 5 personen ?

Reactie van Mas Surabaya:Beste Jaap, Hartelijke bedankt voor uw geweldige beoordeling en ook voor uw feedback. En onze excuses voor de ontbrekende spekkoek. Hopelijk kunnen we volgende keer goed maken.

, 06-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd netjes aan de deur. De saté was erg lekker. De zoete variant van de Campur had erg droog en niet zo smakelijk vlees. De mie was ook niet zo lekker. De groente was knapperig en prima zo. De pittige Campur was minder pittig dan gedacht het vlees was wel smakelijk maar minder dan vorige keren. De boontjes en andere groente was goed te eten maar ook niet zo pittig. Kortom deze keer wat teleurgesteld en zeker niet zo goed als eerder.

Reactie van Mas Surabaya:Beste B.P, Hartelijk bedankt dat u de tijd hebt genomen om een beoordeling over ons te schrijven. Wij stellen uw reactie erg op prijs. En wij vinden het spijtig dat de geleverde gerechten niet allemaal naar de wens is. We zullen uw feedback meenemen voor de verbetering van onze dienst. Onze excuses hiervoor.

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk smaakvol. Genoeg en lekker.

Reactie van Mas Surabaya:Dank u wel voor uw geweldige beoordeling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke (eerlijke) gerechten!

Reactie van Mas Surabaya:Dank u wel voor uw geweldige beoordeling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als altijd heel erg tevreden!

Reactie van Mas Surabaya:Hartelijke bedankt voor uw fantastische beoordeling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit en authentieke smaken. Hoeveelheid meer dan voldoende. Bezorging kan wat punctueler.

Reactie van Mas Surabaya:Beste Hans, Dank u wel voor uw beoordeling en feedback.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Mas Surabaya:Dank u wel voor uw 5 sterren beoordeling.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Mas Surabaya:Dank u wel voor uw 5 sterren beoordeling.

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super gegeten alleen de beloofde spekkoek zat er niet bij.

Reactie van Mas Surabaya:Beste Ramon, Hartelijke bedankt voor uw geweldige beoordeling. En onze excuses dat de spekkoek er niet bij zat. Bij uw volgende bestelling zullen we dit extra erbij doen.

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten zoals gewoonlijk, had zo’n trek in de sambal goreng tempe, maar kreeg tempe bali bezorgd :( dus dat was wel erg jammer!!

, 23-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima op tijd. Lekker eten. 👍🏻

, 23-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was oké, maar niet meer dan dat. Heb veel lekkerder Indonesisch eten gehad. De loempia, pastei en pisang waren taai en vettig. Was onze eerste bestelling (rijsttafel), maar ook de laatste.

, 22-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Met liefde bereid, heerlijke rijsttafel

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en snel bezorgd. Eten was echt lekker.

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1× Indische gehaktballetjes € 6.00 Niet Indisch, Hollands in jus. 1× Daging Belado € 6.00 Vond ik heel goed, lekker. 1× Tempe Bali € 5.00 Prima! 1× Sate Ayam € 6.00 Vlees ok! Maar vreselijke ketjapsaus er overheen. Geen pindasaus. 1× Nasi Goreng € 3.50 Toen ik het rook dacht ik aan kattenbrokken. Niet veel Indisch aan. Weggedaan. 1× Bakmi Goreng € 3.50 Bami had ook die ketjapsaus! Beetje van gehad. 1× Sambal Goreng Tempe € 3.00 Was ok! 1× Gado-Gado € 5.00 Dit mag je niet meer verkopen!! Is container in gegaan. 1× Ayam Kecap € 5.50 Kip had een watersmaak. Hoe krijg je het voor elkaar! 1× Fooi € 1.00 Spekkoek was ok! Uit de tijd van Rudy weet ik dat het eten bij Mas Surabaya Indisch was. Dat is het nu niet meer. Jammer dit was de laatste bestelling. Jullie hoeven geen contact op te nemen. Ga eens naar Bistro Bar Indonesia in Haarlem daar weten ze wat Indisch eten is.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, maar niet zo bijzonder Met half uur vertraging, maar wel netjes bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

😊🙂

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijna 2 uur op mijn bestelling moeten wachten 8x gebeld maar de telefoon werdt niet opgenomen een mail gestuurd maar ook daar werdt niet op gereageerd dit is de laatste keer dat ik hier iets besteld heb

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas is dit de slechtste roti die ik ooit heb gegeten. Ik geloof niet dat dit verse roti was want de rest van de recensies zijn goed? Er zat jus in het bakje van de roti dus alles was nat net een soep!!! Helaas vind ik het lullig om mijn 27,50 terug te vragen want denk niet dat dit de bedoeling was....

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, snel bezorgd! Goede hoeveelheid. Top!

, 15-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed, vers en verfijnd eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Overheerlijke maaltijd werd weer op tijd (eerder zelfs) bezorgd door een nette en beleefde bezorger Ik ben een zeer tevreden klant.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima weer Eerder wel een lauw maar nu lekker heet

, 11-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was erg lekker en van goede kwaliteit

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Mas Surabaya:Dank u wel voor de 5 sterren beoordeling

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit keer snel geleverd (35 minuten). Erg lekker eten en ruim voldoende.

Reactie van Mas Surabaya:Hartelijk bedankt voor uw fantastische beoordeling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker. Er zat wel een haar in het eten en de gratis spekkoek dat beloofd werd zat er niet bij.

Reactie van Mas Surabaya:Beste Quirine, Hartelijk bedankt dat u de tijd hebt genomen om een beoordeling over ons te schrijven. Wij stellen uw reactie erg op prijs. En wij vinden het spijtig dat dit gebeurd is. Voortaan kunt u direct contact met ons opnemen voor een gepaste oplossing. Hopelijk kunnen wij volgende keer beter maken. Onze excuses hiervoor.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten goede kwaliteit!

Reactie van Mas Surabaya:Dank u wel voor uw geweldige beoordeling.

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker en nog behoorlijk heet bij snelle bezorging.

Reactie van Mas Surabaya:Dank u wel

, 03-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke authentieke smaken die ondanks bezorgen aan huis niet verloren gaan, absolute aanrader voor de genieter van de Indonesische keuken!

Reactie van Mas Surabaya:Hartelijk bedankt voor uw fantastische beoordeling. Dat stellen we zeer op prijs.

, 02-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was voor ons de 1e keer dat we iets bestelde dus alles nieuw. Het eten was SUPER goed ook de bezorger was erg vriendelijk.

Reactie van Mas Surabaya:Beste Hans, Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze gerechten. En hartelijk bedankt voor uw 5 sterren beoordeling.

, 01-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten van uitstekende kwaliteit. Exact op afgesproken tijdstip bezorgd. Heerlijk gegeten. Aanrader!

Reactie van Mas Surabaya:Beste Dillen, Hartelijk bedankt voor uw geweldige beoordeling. Dat waarderen we heel erg.

, 01-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is prima. Bezorgen in Twello is langzamerhand erg duur geworden. Ook worden dan nog bezorgkosten en transactiekosten voor Ideal in rekening gebracht. Dat is jammer.

Reactie van Mas Surabaya:Beste John, Dank u wel dat u de moeite hebt om een beoordeling over ons te schrijven. Wij doen steeds ons best om onze service te verbeteren. Bedankt voor uw feedback.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Mas Surabaya:Dank u wel voor uw 5 sterren beoordeling

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was, zoals altijd, heel lekker. Alleen voor de eerste keer was het niet echt warm genoeg.

Reactie van Mas Surabaya:Beste Yvonne, Hartelijk bedankt dat u de tijd hebt genomen om een beoordeling over ons te schrijven. Wij stellen uw reactie erg op prijs. En wij vinden het spijtig dat de geleverde bestelling niet meer warm was. Hopelijk kunnen wij volgende keer beter maken. Onze excuses hiervoor.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vaker besteld maar het was nu niet geweldig. Het eten was lauw ( wellicht waren we de laatste) ipv de bestelde tempe lag er een saté stokje bij en een paar kipblokjes en de spekkoek miste eveneens.

Reactie van Mas Surabaya:Beste Lin, Hartelijk bedankt dat u de tijd hebt genomen om een beoordeling over ons te schrijven. Wij stellen uw reactie erg op prijs. En wij vinden het spijtig dat dit gebeurd is. Voortaan kunt u direct contact met ons opnemen voor een gepaste oplossing. Hopelijk kunnen wij volgende keer beter maken. Onze excuses hiervoor.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker , alleen te pittig voor ons de nasi was niet wat wij dachten gewoon rijst met sambal niet lekker , sorry

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gerechten.

Reactie van Mas Surabaya:Beste John, Dank je wel voor je fantastische beoordeling.

, 26-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd geleverd en het was erg lekker.

Reactie van Mas Surabaya:Hartelijke bedankt voor uw geweldige beoordeling.

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Mas Surabaya:Dank u wel voor uw beoordeling.

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Mas Surabaya:Beste Marc, Hartelijke bedankt voor je 5 sterren beoordeling. Dat waarderen we heel erg.

, 21-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Mas Surabaya:Dank u wel voor uw beoordeling.

, 21-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Keurige winkel en vriendelijk personeel met heerlijk eten.

Reactie van Mas Surabaya:Hartelijke bedankt voor uw geweldige beoordeling.

, 21-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Mas Surabaya:Bedankt voor uw beoordeling. We stellen de vijf sterren zeer op prijs.

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service en het eten is heerlijk en op tijd thuis afgeleverd! Een echte aanrader!

Reactie van Mas Surabaya:Beste mevrouw Schouten, Heel erg bedankt voor uw geweldige beoordeling. Dat waarderen we heel erg.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer besteld en onze verwachtingen zijn overtroffen!

Reactie van Mas Surabaya:Erg fijn om te horen dat u tevreden bent over ons gerecht. En dank u wel voor uw fantastische beoordeling

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke maaltijd en goed, snel en zeer warm bezorgd, zeker voor herhaling vatbaar

Reactie van Mas Surabaya:Beste Gerdien, Dank u wel voor uw fantastische beoordeling. Hoop weer u snel van dienst te zijn.

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat het eten bijna een half uur eerder kwam dan besteld. Het zou lekkerder geweest als het eten warmer was geweest.

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer prima.

, 12-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De groenten in gadogado, zouden wel fijner gesneden kunnen worden, minder kool zou ook een erg goede verbetering zijn.

Reactie van Mas Surabaya:Beste Donald, Heel erg bedankt voor uw beoordeling en ook voor uw feedback. Dat stellen we zeer op prijs.

, 11-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

mooi op tijd geleverd en wederom heerlijk gegeten

Reactie van Mas Surabaya:Heel erg bedankt voor uw fantastische beoordeling

, 11-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 rijsttafels besteld, wat weinig vlees in verhouding tot groentes

Reactie van Mas Surabaya:Dank u wel voor uw beoordeling.

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

gewoon lekker!!!

Reactie van Mas Surabaya:Heel erg bedankt voor uw geweldige beoordeling.

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging optijd en netjes

Reactie van Mas Surabaya:Hartelijke bedankt voor uw beoordeling

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer echt genieten! En zeer vriendelijke bezorger die de bestelling na geen gehoor aan de deur achterom kwam brengen. Voor herhaling vatbaar!

Reactie van Mas Surabaya:Beste Mirjam, Dank u wel voor uw fantastische beoordeling.

, 06-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk weer genoten van twee grote nasi kuning champur. Het was overheerlijk.

Reactie van Mas Surabaya:Beste Harold, Bedankt voor jouw fantastische beoordeling. Fijn om te horen dat onze Nasi Kuning Campur naar jouw wens is.

, 06-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd bezorgd en heerlijk eten.

Reactie van Mas Surabaya:Beste Caecilia, Bedankt voor uw beoordeling. We stellen de vijf sterren zeer op prijs.

, 05-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is lekker zoals gewoonlijk. Was wel jammer dat we na het bestellen opgebeld werden dat de daging balado op was. We zaten ons juist te verheugen op dit lekkere gerecht. In het vervolg gaan wij even van te voren checken of wat we willen ook op voorraad is.

Reactie van Mas Surabaya:Beste Jeroen, Bedankt dat u de moeite hebt om een beoordeling achter te laten. Excuses dat de daging Balado toen op was waardoor u andere gerecht moest kiezen. We zullen volgende keer meer voorraad voor dit gerecht maken.

, 05-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

alles prima! typ fout in adres

Reactie van Mas Surabaya:Beste Wichers, Dank u wel voor uw beoordeling. We doen steeds ons best om onze dienst te verbeteren. Mocht u tips of feedback voor ons hebben, dan kunt u ons altijd emailen naar massurabaya2015@gmail.com.

, 04-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, snelle bezorging.

Reactie van Mas Surabaya:Beste Jacinta, Bedankt voor jouw geweldige review. Het is altijd fijn om zulke beoordeling van onze klant te lezen.

, 04-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en vlotte bezorging.

Reactie van Mas Surabaya:Beste Katinka, Dank u wel voor uw fantastische beoordeling. Hoop weer u snel van dienst te mogen zijn.

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten van de kerrie roti De levering was ook super het eten was goed warm

Reactie van Mas Surabaya:Beste Lydia, Fijn om te horen dat jij tevreden bent over jouw bestelling (Kerry Roti) bij ons! Bedankt voor je bestelling en voor je beoordeling. We hopen je weer snel van dienst te zijn.

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, fijn op tijd bezorgd!

Reactie van Mas Surabaya:Beste Donald, Hartelijk bedankt voor uw beoordeling. Dat doet ons altijd goed om zulke review te lezen.

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering, en het eten was goed warm En heerlijk gegeten weer

Reactie van Mas Surabaya:Beste Robin, Hartelijk bedankt voor jouw fantastische beoordeling.

, 30-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Mas Surabaya:Beste Daphne, Bedankt voor je vijf sterren beoordeling. Dat stellen we erg op prijs.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd,vreselijk lekker en mooie grote porties

Reactie van Mas Surabaya:Beste Kris, Heel erg bedankt voor jouw beoordeling. Fijn om te horen dat jij tevreden bent over jouw bestelling.

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was prima en smaakte goed

Reactie van Mas Surabaya:Beste mevrouw/heer C.Steenbergen, Bedankt voor uw geweldige beoordeling. We stellen de vijf sterren zeer op prijs.

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwam veel te vroeg waardoor we het warm moesten houden tot iedereen thuis was wat de smaak niet te goede kwam

Reactie van Mas Surabaya:Beste Warnier, Hartelijk bedankt dat u de tijd hebt genomen om een beoordeling over ons te schrijven. Wij stellen uw reactie erg op prijs. En wij vinden het spijtig dat de geleverde bestelling te vroeg kwam. Hopelijk kunnen wij volgende keer beter maken. Onze excuses hiervoor.

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker !!!

Reactie van Mas Surabaya:Beste Erik, Heel erg bedankt voor jouw fantastische beoordeling.

, 23-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit eten goed tot uitstekend. Wel was het eten niet echt warm. Bezorging niet gratis meer. Investeer in voedselcontainers of thermoboxen.

Reactie van Mas Surabaya:Beste Tom, Bedankt voor uw beoordeling. Wij stellen uw reactie erg op prijs. En wij vinden het spijtig dat de geleverde bestelling niet warm meer is. Onze excuses hiervoor. We doen ons best om de geleverde bestelling warm te houden in onze thermobox. Hopen dat we volgende keer beter kunnen maken.

, 23-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

**AANRADER**

Reactie van Mas Surabaya:Beste Charlie, Heel erg bedankt voor jouw beoordeling.

, 22-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Zo goed als het de vorige keer was, zo erg viel het deze keer tegen. Alle gerechten waren heel erg zout en verder niet gekruid. Sambal boontjes die weinig weg hadden van sambal, risolles die zout, halfgaar en koud waren. Tegen onze principes in hebben deze keer eten moeten weggooien. Erg jammer.

Reactie van Mas Surabaya:Beste Marlon, Hartelijk bedankt dat u de tijd hebt genomen om een beoordeling over ons te schrijven. Wij stellen uw reactie erg op prijs. En wij vinden het spijtig dat de geleverde bestelling niet naar de wens is. Wij doen alles aan om de kwaliteit van onze gerechten te waarborgen. Hopelijk kunnen wij volgende keer beter maken. Onze excuses hiervoor. u kunt altijd ook ons persoonlijk bereiken via onderstaande emailadres: massurabaya2015@gmail.nl

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig lekker, snel bezorgd en goed op temperatuur. Echt een heerlijke aanrader

Reactie van Mas Surabaya:Beste Dick, Heel erg bedankt voor uw fantastische review. Erg fijn om te horen dat u tevreden bent over uw bestelling. Dat stellen we erg op prijs. Hopen u snel weer van dienst te zijn.

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Mas Surabaya:Beste Luuk, Bedankt voor uw beoordeling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker echt Indonesisch eten. Porties waren ruim voldoende. Gaan hier zeker vaker eten halen.

Reactie van Mas Surabaya:Beste Mariska, Heel erg bedankt voor deze geweldige beoordeling. We stellen de vijf sterren zeer op prijs. We hopen u snel weer van dienst te mogen zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom prima op tijd. Smaakte prima. De wensen bij “opmerking” werden keurig uitgevoerd!

Reactie van Mas Surabaya:Beste Kleine, Hartelijk bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat u tevreden bent over uw bestelling.

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor het eerst eten online besteld en opgehaald bij Mas Surabaya. Bestelauto werkte prima en tijd opgegeven dat ik wilde halen. Parkeren even lastig, maar wel in de buurt gelukt. Eten stond klaar in warmhouddoos. Rijsttafel voor 2 en nog los vegagerecht. Alles lekker, ruim genoeg en gewoon prima, lekker eten. Zaak zag er ook netjes en schoon uit, ook heel aardige dames achter de balie. Dus wel ff krap half uurtje rijden, maar heb ik er zeker voor over!

Reactie van Mas Surabaya:Beste meneer/mevrouw Kuipers, Heel erg bedankt dat u de tijd hebt genomen om deze fantastische beoordeling over ons te schrijven. Dit stellen we zeer op prijs. Hoop u snel weer van dienst te mogen zijn.

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten en snelle vriendelijke bezorging!

Reactie van Mas Surabaya:Beste Marc, Hartelijk bedankt voor uw beoordeling. We zijn erg blij om te horen dat u tevreden bent over uw bestelling en onze bezorgingservice.

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, goed verpakt, netjes bezorgd, voor herhaling vatbaar. Mvrgr,

Reactie van Mas Surabaya:Beste R.Hartog, Dank u wel voor uw fantastische beoordeling. We stellen de vijf sterren zeer op prijs.

, 14-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker en smaakvolle gerechten.

Reactie van Mas Surabaya:Bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat u tevreden bent over uw bestelling.

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nu voor de tweede keer besteld en laten bezorgen. Echt heerlijk eten! Absoluut een aanrader! Raar dat we dit restaurant nu pas ontdekt hebben. Wij zullen zeker vaker wat bestellen. Ook de bezorging was gewoon fijn. Een goedlachse, vriendelijke jongeman op de fiets. Bedankt!

Reactie van Mas Surabaya:Dank u wel voor het achterlaten van deze fantastische beoordeling.

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Elke keer weer heerlijk!

Reactie van Mas Surabaya:Heel erg bedankt voor uw beoordeling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruim een half uur te laat en het eten was niet heel warm meer.

Reactie van Mas Surabaya:Heel erg bedankt dat u de tijd hebt genomen om een beoordeling over ons te schrijven. Wij stellen uw reactie erg op prijs. En wij vinden het spijtig dat de geleverde bestelling niet naar de wens is. Wij doen alles aan om de kwaliteit van onze gerechten te waarborgen. Hopelijk kunnen wij volgende keer beter maken. Onze excuses hiervoor.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en de hoeveelheid was echt voldoende. Had wat extra vlees erbij besteld omdat ik niet wist hoe groot de porties waren maar was niet nodig geweest. Wij bestellen zeker vaker , top 😮

Reactie van Mas Surabaya:Dank u wel voor het achterlaten van deze fantastische beoordeling.

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Erg goede prijs-kwaliteit verhouding. Alles smaakte vers, we gaan zeker vaker bestellen!

Reactie van Mas Surabaya:Heel erg bedankt voor uw vertrouwen en voor het schrijven van deze geweldige beoordeling.

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! Echt kwaliteit.

Reactie van Mas Surabaya:Dank u wel voor uw vertrouwen en voor deze mooie beoordeling.

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en genoeg voor dag 2.

Reactie van Mas Surabaya:Heel erg bedankt voor het achterlaten van deze fantastische beoordeling.

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten voor een degelijke prijs. Bezorging duurde wat langer dan verwacht

Reactie van Mas Surabaya:Dank u wel voor uw vertrouwen en voor het achterlaten van deze beoordeling. Wij zullen volgende keer ons best doen om op tijd te bezorgen

, 08-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De smaak was anders dan ik gewend ben van jullie. Atjar niet zoet zuur gehaktbal??? geen smaak! Saté over stokjes was waterig. Erg jammer zo ken ik het niet van jullie

Reactie van Mas Surabaya:Bedankt dat u de tijd hebt genomen om een beoordeling over ons te schrijven. Wij stellen uw reactie erg op prijs. En wij vinden het spijtig dat de geleverde bestelling niet naar de wens is. Wij doen alles aan om de kwaliteit van onze gerechten te waarborgen. Hopelijk kunnen wij volgende keer beter maken. Onze excuses hiervoor.

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede en snelle bezorging. Was erg lekker.

Reactie van Mas Surabaya:Dank u wel voor het achterlaten van uw fantastische beoordeling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was op tijd klaar en het was lekker

Reactie van Mas Surabaya:Dank u wel voor uw beoordeling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima verzorgde en zeer uitgebreide maaltijd. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Zeker aan te raden.

Reactie van Mas Surabaya:Heel erg bedankt voor uw geweldige beoordeling. Dat waarderen wij enorm.

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! Een echte aanrader!

Reactie van Mas Surabaya:Dank u wel voor het achterlaten van uw fantastische beoordeling

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettend lekker gegeten, ook zijn de porties groot genoeg! Ook bezorgen was super op de tijd die ik gevraagd had!

Reactie van Mas Surabaya:Hey Patrick, Bedankt voor jouw beoordeling. Fijn om te horen dat jij tevreden bent over jouw bestelling.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aanrader!

Reactie van Mas Surabaya:Bedankt voor het achterlaten van deze fantastische beoordeling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Vriendelijk en vlot bezorgd. Ik kan MaaSurabaya van harte aanbevelen.

Reactie van Mas Surabaya:Hey Dick, Bedankt voor het achterlaten van deze fantastische beoordeling. Fijn on te horen dat jij tevreden bent met onze gerechten.

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel goede kokkie, heerlijke rijsttafel. Vlot bezorgd.

Reactie van Mas Surabaya:Hey John, Bedankt voor jouw beoordeling. Fijn om te horen dat jij tevreden bent over jouw bestelling.

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had roti kip en saté besteld. Nou de roti kip was niet en dan ook echt niet te eten. In plaats van de lekkere kerrie saus lag alles in gele water. Echt smerig zat geen smaak aan. Kreeg er zelfs buikpijn van. Weg gegooid geld. De saté was wel heerlijk, lekker smeuïg en veel smaak. Daarom twee sterren. Anders nul sterren!!!

Reactie van Mas Surabaya:Beste Saarloos, Heel erg bedankt dat u de tijd hebt genomen om een beoordeling over ons te schrijven. Wij stellen uw reactie erg op prijs. En wij vinden het spijtig dat de geleverde bestelling niet naar de wens is. Wij doen alles aan om de kwaliteit van onze gerechten te waarborgen. Hopelijk kunnen wij volgende keer beter maken. Onze excuses hiervoor.

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten alles was lekker en op tijd

Reactie van Mas Surabaya:Heel erg bedankt voor deze fantastische beoordeling.

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke lontong sayur gegeten. Wat heerlijk was dat. Enak 😋.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alweer super lekker eten,mooie grote porties en perfect op temperatuur en op tijd!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, was weer ouderwets genieten..top !!

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb niet gekregen wat ik heb besteld, er was een extra soort rijst geleverd terwijl ik extra bakmi had besteld

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was heel erg snel! Binnen een halfuur was onze bestelling er al. Het eten was ook weer heerlijk! Echt een aanrader!

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een supergoede Indo! Kan ik aan iedereen aanbevelen. Alle gerechten waren top! De Belado is mijn favoriet! Super pittig 🌶 Dikke aanrader dus!

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker gegeten! Er was iets fout gegaan bij het bestellen online, maar na een belletje werd mijn bestelling aangepast. Het eten was er met 40 minuutjes en was nog lekker warm. Ik heb er van genoten!

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

weer uitstekend lekker

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Eten en bezorging goed zoals altijd!

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Zowel de gewone rijsttafel als de vegatarisch rijsttafel echt heerlijk. Zeker voor herhaling vatbaar!

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede smaken, goede temperatuur. Heerlijk gegeten!

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heel goed eten en grote porties.Rijsttafel voor twee besteld. wij kunnen er twee dagen van eten Het eten was warm en mooi op tijd,kan echt helemaal niets vinden om er op aan te merken. Wij gaan zeker vaker bestellen hier!! Helemaal top!

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We moesten wel ruim een uur wachten, maar de maaltijden waren heerlijk.

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling precies op tijd! Heerlijk gegeten en ruim voldoende! Pittig mag wel pittiger ☺️ De maaltijden waren warm! Voor herhaling vatbaar! Thnx!

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, snel bezorgd!

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Goede porties, goede prijs, heerlijk van smaak en lekker warm. Ongeveer na 45 minuten bezorgd, helemaal goed! Wij bestellen zeker vaker!

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging van een smakelijk rijsttafel.

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezrgd in Hoenderloo. Was nog goed warm. En heerlijk eten (rijsttafel voor 2).

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde meer dan een uur, maar was uiteindelijk het wachten volledig waard. Heerlijke rijsttafel gehad. Zeker voor herhaling vatbaar

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging klokslag op tijd. Heerlijk gegeten. Mooie verfijnde smaken

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten!

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

dit bedrijf heeft topservise verkeerd bezorgd volgende dag nieuwe goede bestelling gratis geleverd top top top trima kassi

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke rijsttafel voor twee personen. Ruim bemeten en smaakvol. Snelle, vriendelijke service. Selamat makan!

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk!! En precies op tijd geleverd! Compliment!

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was weer heerlijk

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling duurde lang bijna 2 uur heb 2x moeten bellen

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Te laat en niet warm. Jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk, maar werd 45 min. te vroeg bezorgd, dat was wat onhandig.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De eerste keer iets besteld. Volgens tijd afspraak het eten geleverd. Goede variatie aan gerechten en de kwaliteit was geweldig! Jullie hebben de recensie wel waar gemaakt! Hou vol!

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima op tijd gebracht en smaakvol eten!

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, prima service,

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onze eerste bestelling bij Mas Surabaya. Heerlijke complete rijsttafel. tegen een goede prijs. (Vriendelijke) bezorging duurde helaas wel erg lang, gezien de drukte. Desondanks wel goed warm bij aflevering en zeer smakelijk. Wij zullen zeker vaker bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk eten, echt indisch

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit is de 3e keer dat wij eten hebben besteld bij Massurabaya. De wachttijd is tamelijk onvoorspelbaar, in dit geval duurde het ruim een uur (even voor zessen besteld). Voor ons is dat acceptabel. Zeker gezien de uitermate smakelijke rijsttafel die we vervolgens kregen. Weer voor herhaling vatbaar dus.

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fast service Food hot when arrived Drinks in paper cup carefully covered in plastic to prevent spillage Daging balado - really nice but a bit tough to chew Cendol is fantastic Pao is nice but filling too little Provided rice - although did not order - thanks Prices a bit high for some items - for example, soto ayam - 6.50 for just soup, chicken pieces and glass noodles

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, goede porties en lekker pedis waar nodig, zo moet het zijn :)

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima, top, écht indonesisch!

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de puntjes op de I: De nasi had iets verfijnder gemogen. Saté, vlees en groentes prima. Tot een volgende keer.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het smaakte, zoals altijd, weer uitstekend. En er wordt altijd super snel bezorgd. Kortom, een echte aanrader om hier iets te bestellen

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten weer, en het eten kwam keurig op tijd en warm aan.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We zijn minder tevreden dan de vorige keer. De loempia was koud, de Soto ayam kwam in een heel onhandig bakje en de sambal goreng tempeh smaakt niet lekker. De nasi campur was lekker.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten voor een redelijke prijs

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Rijsttafel voor 2 personen gehad. Was heerlijk! Goed van smaak, 11 verschillende gerechten. Meer dan genoeg. Een aanrader. Super. Gaan we vaker doen.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Ondanks drukke tijd toch snel bezorgd en de kwaliteit is uitstekend te noemen...A+++++

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestelde levering 19.00 Op het afleverformulier stond 18.30 Afgeleverd 18.15 Dat betekende dat het eten niet warm meer was toen wij aten. Jammer van het heerlijke eten.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit was o.k. Het duurde een uur en een kwartier van bestelling tot bezorging. Dat is te lang.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke rijsttafel en bami. Heel snel en heel warm bezorgd en op gepaste afstand. In een woord :geweldig !

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten Alleen 2 uur later Next time ff bellen

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima maaltijd, vers en goed op smaak.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gebruikelijk was het eten weer heerlijk! Vriendelijke bezorgers ook!

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer een feestje! Top!

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heerlijk!!

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel goed, lekker gegeten!!

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De maaltijd werd prima op tijd bezorgd met inachtneming van de corona afstand. Onze eerste ervaring met Mas Surabaya als thuisbezorgmaaltijd. We hebben heerlijk gegeten en gaan dat de komende tijd zeker herhalen. Een aanrader!

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk genoten van de rijsttafel voor twee personen. Natuurlijk wel met saté kambing erbij, want daar kan je mij ‘s-nachts voor wakker maken. Terima kasih Yusuf.

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op deze manier toch een beetje uit eten geweest. Een heerlijke rijsttafel! Dat gaan we zeker vaker doen. Top!

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel tevreden. Wil geen nieuwe mails van jullie

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden ook al gebeld, maar graag volgende keer beter inpakken... alles was gelekt en zat helemaal onder de olie! (eten was heerlijk!)

Reactie van Mas Surabaya:Bedankt voor uw reactie, we gaan dit punt goed opletten, tot volgende keer.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! Was iets te vroeg en wij waren nog niet thuis. Maar netjes voor de deur gezet en dit doorgegeven via voicemail.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima eten en goed verzorgd

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en duurde niet lang om te bezorgen

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en gevarieerd erg lekker, jammer dat het eten pas een uur na de afgesproken tijd werd bezorgd , was niet erg geweest als jullie hadden gebeld met de melding het wordt een uurtje later .

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste paasdag dus druk, maar twee uur wachten als erg lang ervaren. Kwaliteit van het eten maakte dit lange wachten weer goed. Erg lekker! Restaurant heeft wel gebeld om langere wachttijd door te geven, erg netjes van ze!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The chendol is awesome. Pie (curry puff) has the same fillings as the lompia/popiah. Please change to curried potatoes as the filling - Asian style The dadar gulung is very nice but has too much of the coconut filling. Reduce a little bit. The gado-gado is okay. The sate is okay but the sauce is not really Asian taste. More like Dutch taste. It’ll be great if you could make it more spicy and Asian taste.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd een lekkere maaltijd.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten , beetje warrige bezorging

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Nou, wat mij betreft hoeven jullie niets te verbeteren hoor. Het was gewoon in één woord: heerlijk!!! Bedankt voor de lekkere rijsttafel.

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd bezorgd. Heerlijk gegeten! Zeker voor herhaling vatbaar :-).

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk uitgebreide rijsttafel. Lang niet meer zo lekker gegeten! Snelle bezorging!

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima verzorgd, erg lekker en prima op tijd. Wordt zeker nog een keer herhaald.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke rijsttafel!

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor bijna 60 euro besteld maar in alle eerlijkheid vonden wij het het geld niet waard. Helaas.

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden al eerder wat eten gehaald bij MS en nu iets besteld. Vanwege de Corona duurde het wat langer, maar dat deerde ons niet. Het eten was fantastisch Indisch en ruim voldoende. Chapeau, ga zo door..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Toch een mooie verjaardag ondanks corona maar dankzij heerlijk eten...bedankt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

De bestelling stond netjes op tijd klaar. Het was weer heerlijk. Jullie hebben alles met de Corona crisis netjes op orde, op een goede manier geregeld dat iedereen goed afstand houdt.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker eten van Mas Surabaya, goed verzorgd en tijdig geleverd.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 menu's besteld waar 2 soorten vlees en 2x groente bij zou zitten. Helaas zat er bij 1 menu masr 1 soort vlees (rundvlees) en bij de andere zaten wel 2 soorten. Erg teleurstellend!

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en smakelijk. Hoeveelheid is voldoende en de levering altijd op tijd.

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

-

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben 1,5 uur gewacht, totdat het eten kwam. En was dus koud. Geen magnetron, gemiste kans

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Haags niveau

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, ruim voldoende. Wel iets te pittig voor de kinderen. Volgende keer maar vragen om een mildere variant ;-)

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top service en heerlijk eten !

, 15-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker gegeten. Fijne service.

, 12-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijke rijsttafel gegeten!

, 12-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

we bestelden rijsttafel voor 2 personen - het was weer heerlijk (en we hebben er 2 dagen van gegeten).

, 04-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, keurig op tijd bezorgd.

, 04-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle en uitstekende bezorging, ondanks de afstand (Loenen) het eten was prima!

, 01-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was prima. De wachttijd van 1 uur te lang, ook niet volgens de website.

, 26-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eigenlijk is het te lekker. Je blijft ervan eten, terwijl je al vol zit. Ik zou bij de Vega rijsttafel nog wel een groentegerecht willen in plaats van een tofu- of tempégerecht.

, 22-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten!

, 20-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten! Verslavend!!!

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We zijn ontzettend tevreden. De bestelling werd bezorgd op de afgesproken tijd. De smaak was heerlijk en de porties waren voldoende. De menu kaart vind ik soms wat lastig te begrijpen, wat je dan precies krijgt maar ik hou ook wel van een gokje. Wij bestellen zeker nog een keer

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk eten, netjes verpakt en met een glimlach bezorgd. Top!

, 06-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk smakelijk eten, mooi verpakt om mee te nemen. Je proeft de zorg die aan erg gerecht gegeven is.

, 05-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima op tijd 😀

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten. Goed op temperatuur.

, 23-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten!

, 22-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke rijsttafel voor twee. Jammer alleen dat het verzoek, om een portie bami erbij te voegen, vergeten is. Maar de smaakbeleving is de beste in Apeldoorn!

, 21-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlotte bezorging eten goed warm en smaakte uitstekend

, 13-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had een roti kip, nou vet totaal geen roti smaak. 3 blokjes kipfilet🤮🤮🤮zo groen klikko in gegaan

, 12-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk genoten. Dank jullie wel :-).

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke rijsttafel met authentieke smaken. Sateh saus mag wel iets meer zijn. Eten was nog lekker warm bij snelle en zeer vriendelijke bezorging. Graag tot de volgende keer.

, 04-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! Goed van smaak!

, 29-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Iets te olieachtig naar mijn smaak, maar verder prima kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles keurig op tijd, mooie porties, goede smaken. We hebben er werkelijk van gesmuld!

, 22-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bekend

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hadden rotti besteld: wederom heerlijk!!

, 14-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten smaakte heerlijk. Voor herhaling vatbaar! De bezorging duurde met meer dan een uur wachttijd (en tweemaal bellen) echt te lang. Volgende keer gewoon maar afhalen. Overigens een hele vriendelijke bezorger!

, 09-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Door de late bezorging liep hier thuis alles in de soep en was het eten lauw.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde heel lang voordat het eten er was. Maar we hebben er heel erg van genoten. Prima aanrader om daar te eten of te bestellen. 😃

Reactie van Mas Surabaya:Beste, Het is wel altijd druk met bezorgen. Het is wel beter afhalen of hier eten. Bedankt

, 02-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is lekker, maar na bezorging was het eten niet echt warm meer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was super. En de bezorging was prima op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! Lekker veel waardoor je nooit met honger naar bed zal gaan.

, 22-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon bijzonder goed eten!

, 17-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

perfecte echt Indonesische rijsttafel. Wat moet ik nog meer zeggen. Heerlijk

, 16-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima maaltijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk, ondanks het feit dat het niet erg warm meer was.

, 09-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was oké, niet uitmuntend.

, 09-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het gerecht VIS vonden we niet zo smaakvol. De andere gerechten waren lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten zoals gewend en mooi op tijd bezorgd

, 24-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd goed warm bezorgd en was het erg lekker!

, 19-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles uitstekend !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vind het jammer dat je bij een maaltijd niet zelf keuze vlees en groente kan doen.

Reactie van Mas Surabaya:U kun eigenlijk ook zelf kiezen, als u bij de opmerkingen zelf schrijven. Groetjes

, 13-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer super lekker gegeten!!!!!!

, 12-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

- ideal werkte niet- met CC opeens transactiekosten - geen inzicht in besteltijd- duurde 80 minuten - eten was ok- rendang wat droog, sayor lodeh redelijk niet goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was redelijk. Jammer dat bij de Roti kip niet een beetje madam jeanet sambal zat. Wij moesten twee uur (!) wachten op bezorging. Na een uur zelf gebeld te hebben vertelde een medewerker dat hij zag dat de bestelling werd klaargemaakt. Na bijna twee uur belde een medewerkster dat er computerstoring (?) was. De bezorger zei dat we voortaan maar beter via thuisbezorgd.nl kunnen bestellen...

, 04-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn vrouw en ik bestellen regelmatig bij Mas Surabaya. Wij zijn erg tevreden over de kwaliteit van het eten. Ook over de bezorging is niets aan te merken. Bij drukte kan de bezorging soms iets langer duren maar dat laat wat ons betreft het eten alleen maar nog beter smaken! Een echte aanrader voor mensen die houden van Indisch eten.

, 28-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk genoten van de rijsttafel voor 2 personen. Was echt genieten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten . Wel wat duurder dan de chinees maar het geld wel waard

, 24-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Campur en Gado-Gado waren heerlijk en de bezorging best tijdig. Zeker voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten (zoals altijd) heerlijk, maar bijna 2 uur wachten op het eten is echt veel te lang... Bovendien werden we hierover niet bericht en werd er geen excuses aangeboden. Erg jammer.

Reactie van Mas Surabaya:Gister was heel erg druk, excuses voor het ongemak. we bellen andere keer van tevoren. Bedankt voor uw reactie. MVG. Mas Surabaya

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het eten was van hoge kwaliteit, enorm van genoten !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat mij betreft had er iets meer aardappels bij gemogen maar dit deed niets af aan de smaak, die was heerlijk. Bezorging was vlot voor een vrijdagavond.

, 16-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en super warm bezorgd! Daarnaast klopt de prijs/kwaliteit erg goed en werd er ook nog eens op tijd bezorgd. Een echte aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorger kwam in eerste instantie een half uur te vroeg toen ik nog onderweg was in de bus. Geen probleem, zei hij tegen mijn vriendin die al wel thuis was... Dan kom ik straks nog even terug. En inderdaad, hij kwam terug. Hij had het eten "opnieuw gemaakt" vertelde de bezorger. Echt, de bakjes waren gloeiend heet toen we ze openden. Het eten was heerlijk. Iets te pittig voor mijn vriendin maar de smaak was super. Vooral de rendang viel heel erg goed in de smaak. De Daging Bali was ook lekker en pittig maar het was de nasi goreng die bij mijn vriendin de stoppen uit de oren deden slaan. (Ik zie achteraf pas de waarschuwing op de site bij de nasi goreng aangegeven met twee pepertjes) Het was voor een ons een eerste maar zeker bijzondere en smakelijke ervaring die wat mij betreft voor herhaling vatbaar is.

, 12-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

kwaliteit super, prima warm punctueel op tijd; beter kan niet

, 12-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er klopt geen moer van julliecommunicatiesysteem. bel mij maar dan zal ik vertellen waarom! 0630723378

, 10-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit was perfect, echter afgekoeld door te lange bezorgtijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De eerste keer dat we bij Mas iets besteld hebben. We moesten wel een ruim een uur wachten maar dan krijg je ook wat. Ruim voldoende, prima smaak en zag er vers en verzorgd uit. Gaan we nog een keer doen..

, 27-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verkeerd gerecht ontvangen onze vegetarische gast kon niet gelijk met ons mee eten, twee keer gebeld werd gezegd dat ze al onderweg waren en dan eindelijk na een uur gebracht. Maar geen begrip bij de bezorger, excuus het was erg druk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten (roti) was heerlijk

, 19-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dank jullie wel. Wij hebben weer heerlijk genoten op Moederdag van jullie eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben meer dan 1,5 uur moeten wachten op het eten. Toen we belde na een uur werd het pas voorbereid en 5 minuten later werd ik gebeld dat een gerecht op was en/of ik een vervangend gerecht wilde.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit. Iets aan de dure kant. Bezorging stipt op afgesproken tijdstip .

, 03-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom genoten van het Indisch eten. Terima kasih :-).

, 27-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten word minimaal een half uur eerder gebracht dan aangegeven. Dan kan je daarna alles zelf op warmen.

, 22-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten.. topper...

, 18-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is echt ontzettend lekker!

, 11-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden expres kipfilet gerechten besteld omdat we niet houden van kippendij. Maar alle kip was waanzinnig vet. Duidelijk geen kipfilet. Enorm vet was ook de bakmie, pastei en pisang goreng. Kip kerrie had weinig smaak. Nasi goreng was niet pittig zoals omschrijving zegt, maar juist flauw en zurig. En de rijst was niet gebakken. Voor ons de eerste en absoluut de laatste keer!

, 05-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!

, 04-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging netjes zoals altijd maar wel 20 minuten te vroeg! Helaas is het dus een beetje koud geworden maar het was wel lekker als altijd!

, 04-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! De bestelling was er met een half uur en lekker heet op tafel.

, 02-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is heerlijk. bezorging was niet goed. Er mistte een gerecht wat besteld was, , alle verpakking zat onder de olie en het eten was niet warm.

, 31-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, snelle bezorging

, 27-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer super!!

, 25-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd bezorgd. Heerlijk eten. Enige dat voor verbetering vatbaar is, is de satésaus. Die is wat waterig. Ik houd meer van saus met volle pindasmaak en stukjes pinda.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, snel bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Snel geleverd. Smaakvol en goed eten.

, 14-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten! Aanrader!

, 11-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-03-2019

Kwaliteit:

Rating

De indische rijsttafel was lauw/warm, ik woon 800 meter verder met de auto. Smaak was vlak en niet heel pittig. Viel ons echt tegen. Helaas niet voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vermeld eerlijk voor de betaling dat jullie voor iDeal €0,25 rekenen en niet dat ik dat pas bij mijn betaling zie.

, 10-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten. Dank voor! Zeker aanbevelen.

, 04-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten,

, 27-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk genoten. Terima kasih. Ook het nieuwe gerecht was heerlijk.

, 25-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch!!

, 21-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, snel bezorgd

, 21-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Super mooie authentieke Indoneschie gerechten. Smaakvol en gevarieerd. Ik ben fan!

, 20-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verzorgd, warm en zeer smakelijk.

, 12-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De eerste keer dat ik hiet bestelde, ook omdat hoj op maandag open was. Eenvoudig te bestellen via de site. Het eten smaakte goed en de bezorging op de afgesproken tijd. Een aanrader.

, 11-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke authentieke gerechten. Snel bezorgd en alles wat goed heet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker! En mooi op tijd bezorgd!

, 10-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten dat lekker warm na lang wachten (om 17.30 uur online besteld, om 18.50 uur bezorgd) werd bezorgd. Een berichtje met de te verwachten bezorgtijd zou fijn zijn.

, 24-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-01-2019

Kwaliteit:

Rating

, 18-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is lekker, gevarieerd lekkere smaken. Tip: als het verpakt wordt zoals bij de Chinees dan blijft het langer warm.

, 03-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is goed, snel bezorgd en warm. Het beste indonesische restaurant van Apeldoorn vind ik.

, 31-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ruim op tijd,warm en heerlijke gerechten. meer dan genoeg v 2pers.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Het eten: campur groot was lekker, portie niet groot! En de actie “ ELKE maaltijd gratis thuis bezorgd” is alleen boven de 20€. Dat is dus niet elke!

, 15-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pisang goreng was taai , Sambal goreng telor smakeloos, de andere gerechten waren wel heel goed van smaak.

, 25-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Rijsttafel was heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was fantastisch. Bezorging stipt op tijd.

, 15-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gerechten waren heerlijk, behalve de vis bali. Er zat bijna geen boemboe bij. Het was alsof je gewoon gebakken vis at en geen vis bali. Er zat ook harde stukken bij. Jammer.

, 30-09-2018

Kwaliteit:

Rating

We halen hier regelmatig eten. Het is goed en je wordt vriendelijk geholpen.

, 09-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijna anderhalf uur moeten wachten. Een bericht van late bezorging was op zijn plaats geweest.

, 29-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vind het heel mooi dat je kan aangeven wanneer het eten bezorgd moet worden.Het eten is ook prima. Echter de verpakking van de sate is niet goed. De ketjap die ze erbij leveren kunnen ze beter los in een apart bakje doen omdat alles inclusief de verpakkings folie er onder zat en een knoeiboel veroorzaakte tijdens het openen.

, 21-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was goed, leek een beetje weinig maar was toch voldoende. Bezorging was drie kwartier later dan stond gepland maar we werden netjes gebeld dat het later werd vanwege de drukte met bezorgen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, alleen wat jammer van al de milieu belastende plastic bakjes.

, 06-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was zeer smaakvol (misschien een tikkeltje te pittig), maar niet warm bezorgd. De pasteitjes waren echt koud en verschilden van smaak. Jammer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk

, 26-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was weer heerlijk...

, 26-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk en goed op temparatuur

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel, heerlijk. Allen maar

, 14-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Overheerlijk gegeten..authentieke gerechten uit Indonesie.. Zou het iedere dag wel willen eten.. Aanrader !!!

, 12-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niets dan lof, heerlijk eten. Had wel iets warmer gekund.

, 08-07-2018

Kwaliteit:

Rating

, 01-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel gebracht en heerlijk eten. De nassie bleek twee soorten rijst. Erg lekker. Maar een van de twee was nogal pedis net als de meeste gerechten. Meestal is er iets meer afwisseling.

, 22-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, op tijd bezorgd. Wij hadden de Indische rijsttafel. Genoeg te eten, volop variatie. Aanrader!

, 20-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, topper...

, 17-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten echt top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima bevallen, heerlijk gegeten!

, 13-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gegeten... zeker voor herhaling vatbaar...

, 04-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

perfecte smaak, mooi op tijd bezorgd. terima kasih

, 14-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Gaan we vaker bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten zou om 18.15 uur bezorgd worden maar kwam een half uur eerder in dit geval geen enkel probleem maar kan zijn dat je niet thuis bent of id

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

op zich lekker, maar wel een beetje te pittig. het zou prettig zijn als bij de gerechten te zien was welke pittig waren en welke niet; dan zouden we een beetje afwisseling kunnen regelen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Precies op afgesproken tijd bezorgd.

, 04-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Rijsttafel voor 2 personen besteld. Heerlijk gegeten en snel bezorgd. Dit gaan we zeker vaker doen.

, 02-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was prima. De bezorging ondanks de drukte van 1 januari ook goed. Met beleefde excuses voor de langere tijd dan gewoonlijk. door de bezorger.

, 15-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben al het wat keren afgehaald of laten bezorgen en elke keer genieten we weer van het heerlijke eten van Mas Surabaya. Ook dit keer gingen we weer voor de rijsttafel. Bijna op de minuut op het gevraagde tijdstip bezorgd, en goed op temperatuur. Heerlijk genieten! Niks op aan te merken.

, 07-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk Indonesische rijsttafel en prima op tijd bezorgd.

, 05-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit voor de prijs, alles nog op temperatuur in deugdelijke verpakking en binnen een half uur bezorgd

, 29-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en ruime porties!

, 22-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, nog lekker warm en keurig optijd.

, 11-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, snel gebracht, prima op temperatuur en dat voor een prima prijs. TOP!

, 04-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten laten bezorgen = Prima Eten zelf gehaald = Prima Eten geweest in de zaak = Prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, jammer dat niet alles warm werd bezorgt. Meer aan dacht besteden aan het verpakken zodat het ook warm aankomt. Prijs wat aan de hoge kant.

, 10-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerc pittig?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker, warm en gratis snel bezorgd.

, 27-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Voor de 3e keer iets afgehaald bij Surabaya. Ook dit keer hebben we weer heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor 5 personen campur groot met aanvullingen afgehaald en weer lekker gegeten.

, 14-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit en correcte snelle bezorging.

, 14-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gegeten, bezorging een half uur te vroeg, maar dat was niet zo'n probleem deze keer

, 13-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

helaas de pisang goreng wel erg droog, verder was alles prima

, 05-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker! De maiskoekjes kunnen misschien nog lekkerder en bij het nasi pekel menu was het in verhouding een beetje veel nasi, maar dat is "spijkers op laag water zoeken"; was gewoon goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de tweede keer besteld, en weer verrukkelijk.

, 29-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2X Campur groot besteld. Hoeveelheid was ruim voldoende,warm en het was weer super lekker. Bezorger was netjes op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, super bezorging!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Binnen een uur een zeer uitgebreide bestelling bezorgd van prima kwaliteit. Doen we beslist nog eens..

, 10-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer prima! Heb het al eens geschreven: de gebakken banaan smaakt naar niets, maar was dan ook gratis. Verder alles uitstekend.

, 30-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bezorging kan ik niet beoordelen omdat ik het opgehaald heb. Het eten was heerlijk. Voor herhaling vatbaar

, 28-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker snel bezorgd in goede verpakking en heel lekker van smaak

, 29-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer super ?

, 27-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! Wij wonen in het Noorden, maar als wij in de buurt zijn nemen wij altijd eten mee naar huis.

, 05-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was weer heerlijk en precies op tijd bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Bestelling op tijd. Het was vers en warm. Volgende keer weer.

, 12-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker; rendag, ayam kecap, atjar...heerlijk, pisang goeren was helaas wat droog. Bezorging was top, niet te lang horven wachten en dat op zaterdag avond?

, 03-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk Indonesisch eten, kwaliteit was echt goed. En netjes op tijd bezorgd.

, 29-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en vers, snel bezorgd. Het mag van ons nog wel wat pittiger en hoewel ik had expliciet had gevraagd warm te bezorgen was het nog steeds niet ècht warm. Misschien een andere verpakking onderweg gebruiken?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was prima op smaak! Hoeveelheid zou wel wat meer mogen:) 16:48 besteld 17:39 bezorgd

, 27-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles heerlijk , op tijd en warm, we hebben gesmuld!

, 13-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, prima kwaliteit en mooi op tijd bezorgd!

, 11-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ook deze keer weer genoten van de heerlijke rijsttafel. Ook de bezorging was prima geregeld: Keurig op tijd en het eten was nog lekker warm.

, 27-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was allemaal prima, op tijd bezorgd en heerlijk eten (alleen de gebakken banaan mag wat smeuiger)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Bezorging mooi op tijd. Vergeten gerecht werd direct gebracht. Zeker voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer genoten van de rijsttafel! Was heerlijk! had van ons alleen nog 1 bakje vlees meer bij gemogen.

, 04-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd en lekker warm. Heerlijke rijsttafel

, 25-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en heerlijk gegeten. Rundvlees mag iets kleiner gesneden en het eten was lauw/koud maar de smaak top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.