Bewertungen von Mas Surabaya Apeldoorn

Neue Beurteilungen

5.0
Yvonne Achterkamp
Heute

Heerlijke rijsttafel gegeten. Echt Indonesisch, heerlijk!

R. Deenenkamp
25 September 2023
Maggie Doedens
24 September 2023

Netjes op de afgesproken tijd en het was allemaal weer superlekker!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jerry
24 September 2023

Bestel regelmatig. Nog steeds een topper. Inflatie beĂŻnvloed de kwaliteit.

Lucas G. Markies
24 September 2023

alles was weer prima en heerlijk bereid.

Nynke
21 September 2023

Dit is echt ons ultieme comfort food. Heerlijk!

Tesla Buys
21 September 2023

Heerlijk eten voor goede prijs. Altijd lekker en altijd keurige bezorging. Ook goed warm vanuit Apeldoorn naar Eerbeek. Wij zijn heel blij met jullie!

Suus
19 September 2023
Gerda Kunnen
18 September 2023

We hebben heerlijk gegeten met zijn tienen. Alleen de sambal goreng boontjes hebben we niet teruggevonden. Was een lange tafel, misschien overheen gekeken? De bakmi goreng was nogal zout...

Els
18 September 2023

Het was heerlijk. Echt een aanrader.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Luc T
17 September 2023

Super lekker, authentiek Indisch eten.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Erika Schurink
15 September 2023

heerlijk eten dat echt super warm werd geleverd! zou dit wel elke dag willen. Lieve bezorger die rustig het pad op kwam en vriendelijk was naar ons pupje

Henk
10 September 2023

Heerlijk eten en prima service!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Mario
9 September 2023
Wim
9 September 2023
John
5 September 2023

Rotti was te waterig! Veel water bij de kip. Rottiblad te hard en niet warm. Broodje bapao taai niet warm

Berry
4 September 2023

Heerlijk gegeten..

Mario
30 August 2023

Het was weer erg lekker! Terimah kasih!

Anne
30 August 2023

Zeer smakelijk en ruim voldoende!

B Pater
29 August 2023

Dit was onze eerste bestelling en we waren erg benieuwd na onze vakantie in Bali of we hier in Nederland ook zo lekker konden eten. Het komt heel dicht in de buurt. Wij gaan hier zeker vaker bestellen

Velders
28 August 2023
Mw W H van Buren
27 August 2023

Het eten was zalig!!! EnakđŸ€— Ik ga zeker vaker bestellen

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

FM
27 August 2023

Goede ‘gewone’ en vegetarische rijsttafel besteld, erg lekker. Bezorging vriendelijk. Iets eerder dan de aangegeven tijd.

Dominique
26 August 2023

5 sterren is niet genoeg. Wat hebben we weer lekker gegeten vandaag. Toegegeven porties zijn kleiner geworden. Maar kwaliteit van het eten is altijd goed.

Dennis
26 August 2023

Altijd lekker! Goed warm en snel bezorgd...

Grace
22 August 2023

Heel lekker gegeten! Smaak was echt authentiek!

Dionne Mol
20 August 2023

Heerlijk gegeten!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Mario
20 August 2023
sjorro
20 August 2023

gewoon kei-lekker wittewel?

Jos
18 August 2023

Altijd een heerlijke maaltijd van Mas Surabaya!

G.mitchell
17 August 2023

Heerlijk eten een dikke 10

Anita van de Velde
15 August 2023

Had iets warmer mogen zijn

Joke Dehnen
14 August 2023

Het was heerlijk en mooi op tijd !

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Charles
14 August 2023

Mooi op tijd klaar... En .... Echt heerlijk gegeten

w.v.burik.
12 August 2023

super lekker gegeten. top.

Henriëtte Van der veen
10 August 2023

Top gegeten en bezorging was optijd

Floris Van Beek
10 August 2023

Wederom heerlijk gegeten!

Ina Meeuwissen
10 August 2023

Echt super lekker

A Groenendaal
9 August 2023

We bestellen regelmatig, maar deze keer was het vlees erg droog en taai. Jammer, we zijn echt anders gewent.

Ja
8 August 2023

Het eten was lekker maar lauw bijna koud, en dat is jammer

J.W. Groen
7 August 2023

Uitstekende rijsttafel. Mooi op tijd bezorgd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Petra
6 August 2023

Het eten was er binnen half uur, heerlijk warm en (zoals altijd) zĂł lekker!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Lucas G. Markies
5 August 2023

zoals van ouds, prima kwaliteit, we hebben gesmuld.

Ron
4 August 2023

Ja, was gewoon goed en lekker. Ik heb ook wel echt authentiek Indonesisch geproefd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jos Sluijter
3 August 2023
Kuit
1 August 2023

Dit is de tweede keer dat we eten besteld hebben, we zijn helaas van oordeel dat we bij sommige gerechten de smaken tegen vinden vallen. We vinden het misschien wel te Hollands. Wij kunnen beter Indisch koken en de specifieke smaken tot hun recht laten komen. We hadden graag een goede recensie geschreven, want we gingen ook voor het gemak.Jammer De bezorging en de vriendelijkheid is top.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Mario
31 Juli 2023
Emma Voerman
31 Juli 2023

We hebben een Indische rijsttafel laten bezorgen voor 2 pers. Het was heerlijk al die verschillende smaken en soorten. We hebben er 2 x van kunnen eten. Hartelijk dank het was weer super!!

Kedik
31 Juli 2023

alles was heel smakelijk!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

JB
30 Juli 2023

Altijd weer lekker. Fris gemaakt en goed op temperatuur. Altijd op tijd geleverd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jan&Janiska
30 Juli 2023

Vegetarische maaltijd besteld. Bezorger was stipt op tijd. Het eten was erg lekker. Aanrader om een lekkere maaltijd te bestellen.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Scheper
30 Juli 2023

Was weer heerlijk en het eten was nog goed warm toen het geleverd was.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Mieke van As
30 Juli 2023

Het eten was heel lekker. In eerste instantie had ik 4 euro fooi willen betalen, maar toen ik zag dat ik 0,25 cent kosten er over heen kreeg voor het betalen heb ik de fooi er weer af gehaald. Dat zijn kosten voor het bedrijf niet voor de klant.

B
28 Juli 2023

Heel erg lekker!

Maarten Berkhoff
27 Juli 2023

Lekker eten, aardige mensen, vlotte bezorging en voor een goeie prijs

Rogier
27 Juli 2023

Prima eten, de hoeveelheid is wel minder geworden in de tijd

François
26 Juli 2023

Bestel zo af en toe bij Surabaya, het eten is en blijft heel lekker en is goed warm. Tot de volgende keer.

Marieke
26 Juli 2023

Heerlijke vegetarische rijsttafel gegeten. Alles was nog perfect warm

andre
23 Juli 2023

bami was aan de koude kant

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jeanette van der Vliet
23 Juli 2023

Eten was lekker, maar iets te laat en niet goed warm meer. Maar zoals ik al aangaf, wel lekker

RG. Lusikooy
21 Juli 2023

Eten was heel lekker en warm

Paul
17 Juli 2023
Ruud
17 Juli 2023
Margo Quivooij
15 Juli 2023

Het eten was weer prima en deze keer werd de saus bij de gado gado op mijn verzoek apart geserveerd.

Cees
15 Juli 2023
Bert Wassink
14 Juli 2023
Albert
14 Juli 2023

Orak arik was echt fantastisch, het vlees ook maar er was in verhouding wat weinig nasi. Maar nogmaals, heerlijk!

Hans
14 Juli 2023

Zoals altijd, heerlijk gegeten.

Anky28
13 Juli 2023

Heerlijk eten en hele grote porties! Aanrader!!

Mario
13 Juli 2023
Eron
13 Juli 2023

I made an order at 6pm, and for more than 2 hours, I didn't receive a call or was not notified in anyway. Upon my frustration, I went to see if the order arrived. I noticed it was delivered but I was not contacted.

Anke
12 Juli 2023

Ik denk dat ze het een beetje te druk hadden. Tussen het berichtje dat de bestelling onderweg was en de aflevering zat een half uur, terwijl het toch maarc2 km is. Het eten was niet zo warm meer. Wel lekker maar eenvoudig, weinig groente en veel zout.

Eland
8 Juli 2023
Maarten
7 Juli 2023

Heerlijk!

Donnie
6 Juli 2023

Als je courgette krijgt in plaats van een aubergine menu, dan wordt je afgezet..

Jeroen
4 Juli 2023

Heerlijk eten, wel een beetje laat bezorgd. Maar we werden netjes gebeld hierover.

Brugman
3 Juli 2023
Jan
3 Juli 2023

Authentieke Indonesische smaken, goede porties en ook de vegetarische rijsttafel was geweldig. Terima kasih

W. Koldeweij
3 Juli 2023

heerlijk van smaak en bezorging prima. tot een volgende keer.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Sandra Kers
2 Juli 2023

Geweldig en snelle bezorging het eten was Enak ja!!

Schouten
1 Juli 2023

Heerlijk gegeten. Complimenten aan de chef.

Leon Driezen
30 Juni 2023

Heerlijk

Manny Cols
29 Juni 2023

Ik heb nu een paar keer zelf afgehaald bij jullie en nu voor de 1ste keer besteld maar het viel me op dat de poties groter zijn als je het zelf ophaald. Maar het was wel weer heerlijk..

Carin
25 Juni 2023

Zoals altijd in 1 woord geweldig lekker! Ruime porties, snelle bezorging. Aanrader!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Hans
25 Juni 2023

Weer heerlijk gegeten.

Nicoline
23 Juni 2023

Het was weer heerlijk. Echte Indonesië liefhebbers heel gelukkig gemaakt

Chris
22 Juni 2023

Bestel vaker bij Mas Suarabaya. Vandaag rond 16:00 besteld en met zo'n twintig minuten voor de deur. Eten was goed warm, smaakte wederom uitstekend. Zal er blijven bestellen.

Marja
20 Juni 2023
Brigitte
19 Juni 2023

Waarschijnlijk door de drukte rondom vaderdag, niet de kwaliteit die wij gewend zijn. Vlees was taai en rendang was ook niet lekker mals. Daarnaast liep het met de bezorging ook niet soepel. Dit keer viel het helaas tegen. Kan een keer gebeuren. Hopelijk volgende keer weer de kwaliteit die wij gewend zijn van jullie.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Herman Gerhardus
18 Juni 2023

Top eten

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Helene
18 Juni 2023

Mag best wat pittiger en meer verse kruiden. Smaak verder goed.

Mario
17 Juni 2023
Mario
11 Juni 2023
Tulp
11 Juni 2023

Het eten was heerlijk! Alleen wel een beetje veel haha. Bezorging was super

Liesbeth
8 Juni 2023

Het was weer heerlijk zoals altijd!

Paul
5 Juni 2023

Het was weer een heerlijk maaltje.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Daniël Sijtsma
4 Juni 2023

Over het geheel weer erg lekker. Alleen hadden we dit keer gadogado en die was wat flauw en erg dunne saus. De kipsate was iets te lang gegrild.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Brugman
3 Juni 2023
Sandra
3 Juni 2023

Heerlijk eten, we halen heel regelmatig eten bij jullie. Het is gewoon te lekker!

Yvonne
3 Juni 2023

Heel lekker, we hebben weer genoten!

Wiebke
1 Juni 2023

Makasih banyak, rasanya mantap sekali, serasa jalan2 ke Indonesia!

Ramazan
31 Mai 2023

Eten was echt perfect, na lange tijd heb ik en mijn vrouw eindelijk een x echt wat lekkers kunnen bestellen. Ik kom uit den haag waar veel surinaams Indonesisch eten verkocht wordt maar dit was echt een ander nivo. Eerst volgende keer als we weer in de buurt zijn zijn we van plan op locatie te eten. Dankjullie wel 👌👌

Yvonne
30 Mai 2023

Fantastisch eten Fijne website en perfecte bezorging

Ranalli
29 Mai 2023

Voor het eerst bij Mas Surabaya besteld. Het was heerlijk. En stipt op tijd. Een aanrader dus.

Michel Vorsteveld
29 Mai 2023
Willem Rutgers
28 Mai 2023
Lucas G. Markies
28 Mai 2023

prima

Oudshoorn
27 Mai 2023

Kwaliteit helaas achteruitgegaan, we missen de ùchte Indonesische smaken (sateh met katjangsaus was van wereldklasse). Nu twee Gado gado menu’s in een plastic container, waarbij ingredienten door elkaar werden vermengd, knapperigheid van groente is verdwenen, rijst werd papperig. Sateh was ok, maar de smaak van de saus matig en te dik. Rest ok maar niet speciaal. Pas op jullie kwaliteit, Mas!

Warnier
27 Mai 2023

Had het eten besteld om 17.15 kwam het om 16.50 moest ik het bijna een half uur warm houden en vervolgens zat er een heel scherp stuk bot in dat ben ik niet gewend van jullie het is anders altijd goed maar nu niet

Marjan
26 Mai 2023
Alex
26 Mai 2023

Bezorging op tijd, alles nog heet. Kwaliteit goed, boontjes vers dus lekker knapperig zoals ik het lekker vind

Dennis
25 Mai 2023
Liesbeth
22 Mai 2023

Vriendelijke service Eten nog goed warm Ontzettend lekker Aanrader!

Leon Hamelijnck
20 Mai 2023

Was een misverstand betreffende de bestelling,dat werd keurig opgelost. Ze kwamen direct terug om het recht te zetten,super. Zoals altijd weer heerlijk gegeten.

Herman Gerhardus
20 Mai 2023

Top goed eten

Ron
19 Mai 2023

Eten kado gekregen van een goede vriendin. Eten was erg lekker.

Maartje
18 Mai 2023

Alweer ontzettend lekker gegeten! De ikan pepesan is een aanrader, maar eigenlijk is alles een aanrader. Gewoon bovenaan het menu beginnen en afstrepen 😉 Ook de Cendol was verrassend lekker al is de structuur van de rijstmeel jelly dingen even wennen! Hopelijk hebben ze de volgende keer ook de dadar gulung weer op voorraad, helaas was deze uitverkocht.

Silje van Zundert
17 Mai 2023

Het is elke keer weer, als mijn moeder online vanuit Vlissingen heeft besteld, voor mij in Deventer, weer heerlijk verzorgd en zĂł ontzettend smakelijk en altijd even vriendelijk aan de deur gebracht, zelfs nu even van tevoren gebeld,of de bezorging evt. eerder kon. Het is heerlijk om zo verrast te worden met heerlijk goed klaargemaakt eten. Top!

Willem Nieman
17 Mai 2023

Zo dat was voor mijn man die 81 werd een gezellige bedoening Allemaal schaaltjes van 2 rijsttafels bij elkaar en smullen maar , Enorm bedankt vooe de correcte vriendelijke bezorging

François
16 Mai 2023

Heel lekker en allemaal goed warm. Tot de volgende keer.

F.Tousalwa
15 Mai 2023

Het was super

Jesse
15 Mai 2023

Ontzettend lekker, super snelle levering en grote porties! We gaan absoluut vaker bestellen

Kuit
15 Mai 2023

Het was verrukkelijk en hebben genoten 👍 Keurig op tijd afgeleverd 👍 Het mag voor (onze magen) wat minder pittig, verder alleen maar of

Klomp
13 Mai 2023

Eten onvoldoende warm Kwaliteit matig. Hadden hogere verwachting

T van den Bosch
9 Mai 2023

Heerlijke rijsttafel. Ruime keuze, heel goed van smaak. Stoofvlees, kip, saté, diverse groenten en bijgerechten. Knisperend vers. Fijn gekruid en goed bereid! Werkelijk smullen geblazen.

Groeneveld
9 Mai 2023

Was heerlijk allemaal. misschien klein puntje: ik vond de nasi wat saai, niet echt gebakken.

Franken
7 Mai 2023

Heerlijk eten, op tijd bezorgd. Bedankt!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Wolff
7 Mai 2023

Het eten was goed en smakelijk. Als kenner van de Indonesische keuken geef ik Mas een 7. Redelijk maar niet genoeg voor een 8 of hoger

Paul
6 Mai 2023

Eten aan de zoute kant, roti wat taai. Be,orging sneller dan aangegeven, Prima.

Diana
5 Mai 2023

Wederom SUPER LEKKER eten. Bestelling op tijd, hoeveelheid eten prima en TE lekker!!

Herman Gerhardus
4 Mai 2023

Top eten⭐⭐⭐⭐⭐⭐

Wortelboer
1 Mai 2023

De rendang en bami waren heerlijk. De gado gado was niet te eten. Het smaakte zurig naar bedorven melk.

Bjbuurman
30 April 2023

We hebben weer heerlijk gegeten hoor.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Remco
28 April 2023

Heerlijke pittige roti, binnen de aangegeven tijd uiterst vriendelijk bezorgd

Paul Mertens
25 April 2023

De sate ajam was heerlijk doch de gado gado viel tegen, vanwege de hoeveelheid groente De hoeveelheid rijst is ondergeschikt aan de groente

Bosma
23 April 2023

Het was mijn eerste ervaring, maar helaas niet zo enthousiast.... Na bestellen duurde het al meer als uur de verwachte bezorging.... Daarnaast nog bijna uur later bezorgd..... Sorry maar na 19:30 valt het niet lekker zwaar te gaan eten.... Porties waren erg karig voor twee personen.... Je kon de bodem van het bakje nog zien van rendang en kousenband (wat gewoon sperziebonen waren) Roti plaat was wel lekker groot, maar taai en hard naar de buitenkant (denk oud/uitgedroogd uit de vriezer opgewarmd) de Nasi? Wat is dat, leek wel rijst met paprikapoeder.... ik ken de Indische keuken en dit was erg teleurstellend.en had allemaal meer op smaak mogen zijn. Sorry maar dit was geen goede eerste indruk en zou daarom niet snel meer bestellen op bezorgen enkel Roti afhalen als deze vers is en portie Rendan op maat en je krijgt waarvoor je betaald. Ik was na eten en voor slapen ook niet zo lekker geworden (misselijkheid en buikpijn) weet niet of het door het late tijdstip kwam of het eten. Normalit

Gerxp
23 April 2023

Het lekkerste eten in de wijde omtrek! Bedankt voor de bezorging op Landal Coldenhove :)

Margo Quivooij
22 April 2023

Alles was prima, behalve de gado gado. Vieze bak prut. Graag niet alles door elkaar gooien en sowieso de saus apart verpakken.

Wendy
22 April 2023

Heerlijk gegeten, goede porties!

Sandra V
14 April 2023

Heerlijke maaltijd, goede kwaliteit en ruim voldoende. Tijdig en warm bezorgd.

Anoniem
13 April 2023

Weer lekker gegeten en de bezorging was heel goed 👍

Mario
12 April 2023
G Kleine
9 April 2023

Het eten was perfect. Echt heerlijk,ben ik ga zekers vaker bij jullie bestellen, en ook mijn familie en vrienden jullie aanraden om eens bij jullie te bestellen. Complimenten voor 100%

Ramona
9 April 2023

Heerlijk gegeten, de gerechten zijn goed en netjes verpakt, en het eten ziet er lekker uit. Echt lekker gegeten!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Lia & Jerry
8 April 2023

Het eten was echt heerlijk! Alles was lekker op smaak en het werd goed warm geleverd. Dit is zeker voor herhaling vatbaar!

Ralph
8 April 2023

Op tijd bezorgd, en wederom super smakelijke complete rijsttafel. Echt top!

Rogier
6 April 2023
Mario
3 April 2023
Monique Meijer
3 April 2023

De bezorging was op tijd, (fijn ook dat er updates komen via je mail) zeer vriendelijk en correct. Het eten was perfect; op temperatuur, zeer smakelijk en netjes geserveerd. Heerlijk! En voor herhaling vatbaar. Heel veel dank!

Petra
2 April 2023

Wat is het eten altijd lekker! Snel en heerlijk warm bezorgd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Hans
27 MĂ€rz 2023

Mooi op tijd door vriendelijke bezorger bezorgd. Daarna heerlijk, zoals altijd, gegeten .

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jomani69
27 MĂ€rz 2023

Heerlijk eten, vriendelijke bezorger.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Nancy
25 MĂ€rz 2023

Super lekker gegeten!

Fam. van Veen
25 MĂ€rz 2023

Wij hebben al een aantal keren het eten laten bezorgen. Wij vinden de kwaliteit van het eten heel goed.

Anoniem
23 MĂ€rz 2023

Het eten was weer heerlijk en de bezorging was uitstekend.

Leonie
22 MĂ€rz 2023

Snelle levering en weer heerlijk gegeten. We bestellen hier graag!

Erwin
22 MĂ€rz 2023

Altijd lekker eten, warm en snel bezorgd. Perfect!

Henk
20 MĂ€rz 2023
Brugman
20 MĂ€rz 2023
Desiree
20 MĂ€rz 2023

Het eten was heerlijk. De nasi was deze keer smaakvoller, houden zo.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Hans
13 MĂ€rz 2023

Zoals altijd is de kwaliteit goed. Jammer dat vandaag verschillende producten uitverkocht zijn.

Susy
13 MĂ€rz 2023

1 gerecht was best ok. Gado gado daarentegen was heel slecht! Dat zou voornamelijk groente moeten zijn met pindasaus. Dit was een grote zware bak met 3 spercibonen,, wat vage saus en 99% witte rijst. Zeer teleurstellend.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ellen
11 MĂ€rz 2023
Anne
11 MĂ€rz 2023

Prima!

Dewi Nabilah Anwar
8 MĂ€rz 2023

Authentic Indonesian food! When it's written spicy, it's indeed very spicy XD

Donald Brinkman
5 MĂ€rz 2023

Laat tasje open loempia korst was heel taai,bakmi was wel goed alleen zeer weinig kruiden ben anders gewend van indieshe keuken

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Walda
4 MĂ€rz 2023

Heerlijk gegeten, voor herhaling vatbaar

RP
3 MĂ€rz 2023
Jan Arie
2 MĂ€rz 2023

Ik heb een grote Campur genomen met bami. Heerlijk, lekker gekruid. Prima beorging

D.van Hattem
1 MĂ€rz 2023

Onze dochter als student woont nog niet zo lang in Deventer en wij wonen in Vlissingen, nu 2 keer bij jullie online besteld om het bij haar te laten bezorgen 😍🙏en dat ze heerlijk heeft kunnen eten weer.... supergoed verzorgd en ontzettend lekker eten van de Roti kip kerrie en pasteitjes en 2 maal spekkoek. Super blij.!.. afstand maakt geen verschil 😊🙏

Jacqueline
27 Februar 2023
Dirk
27 Februar 2023

Kip en boontjes lekker qua structuur maar echt veel te zout (en ik hou vam zout). Hopelijk volgende keer beter.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Harold
25 Februar 2023

Smaakvol, snelle levering en voldoende per gerecht. 👍

Ron Hoppenbrouwer
25 Februar 2023

Rijsttafel besteld, eten was lekker, goed warm bij aankomst, vriendelijke bezorging mooi op tijd, dus top!

Luan
22 Februar 2023

Heerlijk!!!

Latuputty
20 Februar 2023
Myra Folkertsma
18 Februar 2023
Daphne
14 Februar 2023
RvdP
13 Februar 2023
Puck
12 Februar 2023

Wij bestellen hier graag en vaak en het eten is elke keer super lekker en snel bezorgd! Fijn dat er zo'n goed Indonesisch restaurant zit in Apeldoorn. Elk gerecht is om je vingers bij af te likken!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Andre
12 Februar 2023

Heerlijk gegeten. Authentiek Indonesisch. En lekkere sate kambing.

Brugman
11 Februar 2023
Ingrid
11 Februar 2023

Twee heerlijke roti maaltijden besteld. Mijn partner had de roti kip kerrie en vond het heerlijk. Ik had de roti vega en deze vond ik verrukkelijk. Nog lekkerder dan de vorige keer. Tip, mag iets meer groenten want dat vond ik te weinig; verhouding aardappel en boontjes was voor mij persoonlijk teveel aardappel en te weinig groenten. Tot de volgende keer. TOP!

Johannes
9 Februar 2023

Heel lekker en precies op tijd

Geke Landweer-Wowor
8 Februar 2023

Het is was Ă©Ă©n woord: heerlijk! Gelukkig kunnen we morgen nog een keer genieten.

Moniek
5 Februar 2023

We waren erg teleurgesteld in het eten. Het vlees was erg droog, de groente doorgekookt en de rijst klef. Echt heel jammer want we hadden positieve verhalen gehoord over het eten van Mas Surabaya. We hebben beide onze maaltijd nog niet voor de helft opgegeten en ik heb gelijk gebeld, maar de telefoon werd niet beantwoord en heb de voicemail ingesproken. Misschien hebben we gewoon pech gehad, maar als groot liefhebber van Indonesisch eten zal ik hier niet meer bestellen.

RP
4 Februar 2023
Myra
4 Februar 2023

Heerlijke vegetarische maaltijd!

Antoinette
1 Februar 2023

Wij hebben de rijsttafel voor twee besteld. Absoluut een aanrader.

Inge van Osch
1 Februar 2023

Kleine porties, treurige saaie smaak, niet authentiek, wat pittige moest zijn was het niet, dunne waterige sauzen en bovendien niet warm. In zijn totaliteit gewoon waardeloos en een slechte ervaring.

Yvonne
30 Januar 2023

Het eten is fantastisch en perfecte bezorging

Milou
28 Januar 2023

Erg lekker, heel erg warm en mooie porties

Otto
27 Januar 2023

Gewoon super goed en lekker

JM
27 Januar 2023

De bezorger is altijd even vriendelijk. Het eten werd wat voor de aangegeven tijd bezorgd, wat alleen maar fijn was. Het eten zelf was heerlijk, net als de vorige keren!

Marion
25 Januar 2023

Het eten was weer heerlijk !!!!

Ankie
25 Januar 2023

Dit eten is altijd gezond en lekker Bovendien wordt een wens serieus genomen

Kovan
25 Januar 2023

Eten is altijd lekker warm en goed ingepakt. Bezorging is snel en altijd extra vriendelijk

Frans
24 Januar 2023

Echte aanrader, alles klopte en (authentiek) lekker!

Marjolein
24 Januar 2023

Heerlijk authentiek Indonesisch. Zoals het hoort.

Tolga
24 Januar 2023

Het was lekker en snel bezorgd.

Anoniem
23 Januar 2023
C. Steenbergen
23 Januar 2023

Het eten was weer heerlijk

Jerry
23 Januar 2023

Keurig gebeld, dat de bestelling later werd geleverd. Eten hierdoor afgekoeld

Esther Brouwer
23 Januar 2023

Snelle levering en alles goed warm. Heerlijk eten..kom snel weer.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Rene van den Bos
22 Januar 2023

Snelle bezorging (zondag avond) en erg lekker.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Angeline
21 Januar 2023

Heerlijk gegeten, meer dan genoeg echt niet weinig wat je krijgt voor 2 personen. Alle lof. Evt een bakje met zowel bami en witte rijst. Maar dat is persoonlijk. Hier houd de 1 van bami en de ander van witte rijst 😉

Marian
18 Januar 2023

Het was, zoals gewoonlijk, heerlijk. Vlot bezorgd en lekker warm!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Nynke
17 Januar 2023

Het lekkerste troosteten van heel Apeldoorn!

Charlotte
16 Januar 2023
Ellen
15 Januar 2023

Heerlijke gerechten en het stond klaar op afgesproken tijd.

Aukje van Raaij
14 Januar 2023

Prima op tijd, erg lekker.

Ger
13 Januar 2023

Goed en erg lekker zoals altijd !

John
10 Januar 2023

Super lekker eten,altijd goed en op tijd

Chris
9 Januar 2023

Wederom heerlijk gegeten van Mas Surabaya. Goede prijs/kwaliteit/kwantiteit verhoudingen en voldoende aanbod om wat uit te kiezen. O.a. vlees en groenten, zodat je gezonder eet dan wat je anders normaal besteld. Zal zeker bij hen blijven bestellen en misschien binnenkort maar eens het restaurant zelf proberen!

Joost Bonhof
9 Januar 2023

Heerlijk!!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Anne-Marie
6 Januar 2023
Remko
6 Januar 2023

Veel verschillende traditionele gerechten, veel eigen keus bij de samenstelling van de rijsttafel.

Jolanda
4 Januar 2023

Stond in de file, maar is ook een half uur rijden. Smaak was prima maar daardoor niet heel heet meer, maar wel te doen. Voor herhaling vatbaar.

Mary
2 Januar 2023

Enfin twee uur later

.eindelijk eten!

Fanina
2 Januar 2023

Het eten was helaas niet warm. De smaak was verder goed maar wel wat flauwer dan verwacht.

Ron
31 Dezember 2022

Daging blado gaat al weken in kwaliteit achteruit.....Taai ,zacht ren niet lekker droog meer....beetje jammer

Pepijn
30 Dezember 2022

Lekker en veel sneller bezorgd dan verwacht haha.

Theo
30 Dezember 2022
Liesbeth
30 Dezember 2022

Heerlijk eten Vriendelijke medewerkster Grote porties Precies optijd klaar

Dominique
27 Dezember 2022

Heerlijk gegeten. Alleen wel iets vergeten. Maar dat vergaten we al snel als je heerlijk aan het eten ben.

Marjolein Hoek
27 Dezember 2022

GEweldig!! Goede service, heerlijk gegeten

Leo
25 Dezember 2022

Goede kwaliteit, goed eten en een goede prijs... op tijd gebracht.... wat wil je nog meer?

Henk
25 Dezember 2022

Het was wederom weer uitstekend verzorgd

François
24 Dezember 2022

Al weer een tijdje geleden, maar nog altijd even lekker.

Ida
23 Dezember 2022

Was heerlijk de rijsttafel

Kampen
20 Dezember 2022

Netjes op tijd geleverd en we hebben er weer van genoten!

Jerry
17 Dezember 2022

Betrouwbaar. Heerlijk gegeten!

Hilda
14 Dezember 2022
Joanne
14 Dezember 2022

Heerlijk en zeer vriendelijk

Joan van der Vliet
13 Dezember 2022

Heerlijk gegeten en was goed warm!! Complimenten weer:-))

R
13 Dezember 2022
Vrolijk
12 Dezember 2022

Bezorging kwam een half uur eerder dan verwacht, prima we waren thuis, maar eten was al niet meer al te warm. Hoeveelheid Ayam Kuning en Rendang voor deze prijs beneden de maat. Sate ayam, rendang en Ayam Kuning, en nasi droog en echt niet goed op smaak zoals het hoorde te zijn. Bapao en Dadargulung wel lekker. Conclusie: viel helaas erg tegen deze keer, als kok zijn we natuurlijk soms al wat kritischer 😊, maar we hebben het uiteindelijk niet opgegeten omdat het echt niet smakelijk was.

Wil Busch
12 Dezember 2022

Gezien de korte bezorgafstand(1,5 km) waren diverse gerechten niet meer echt warm. Zeker met deze korte bezorgingstijd had ik verwacht dat alles op temperatuur was. Helaas

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ruben
12 Dezember 2022

Mijn favoriete restaurant om te bestellen in Apeldoorn. Heerlijk eten, snelle bezorging en vriendelijk personeel! Een aanrader!!

kyra demmer
12 Dezember 2022
Kasper
12 Dezember 2022

18:33 bericht uw bestelling is onderweg 19:12 komt het eten aan. Beetje naar als je jonger hebt. En Google maps zacht 8 min. Na het heet maken in de magnetron toch lekker gegeten.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Erik
11 Dezember 2022

HĂ©Ă©Ă©rlijk !!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

R.Deenenkamp
6 Dezember 2022

Heerlijk eten, en bezorging mooi op tijd👍👍

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Marc
5 Dezember 2022

Heerlijk eten en vers bereid

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Marjon
3 Dezember 2022

Voor de tweede keer besteld en helaas nog minder warm dan de eerste keer. En de gebakken banaan was nog hard en heel vet.

Daniel
1 Dezember 2022

Op de minuut nauwkeurig bezorgd en heerlijk gegeten! Wederom!

Lisa
30 November 2022

Altijd jammie!

Anne
29 November 2022

Alles perfect!

Jan
27 November 2022

Lekker, zeer tevreden!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Wil de vries
27 November 2022

Was heerlijk, wel voor 2 dagen

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Geesje de Jong
24 November 2022

Helaas was het eten koud 
.De roti plaat niet gaar of was te lang onderweg đŸ„Č . Ook was de bezorging 15 minuten eerder 
 dat is op zich niet erg als het warm was. Smaak was wel goed .Jammer dat eten koud was . We bestellen vaker en dit niet eerder gehad . Maar kan keer gebeuren .

Erik
24 November 2022
Natascha
23 November 2022

Heerlijk eten en netjes verpakt, super!

Roy
21 November 2022
W. Koldeweij
21 November 2022

heerlijk van smaak, grote keuze en snel en correct bezorgd. geweldig en bedankt, zeker tot een volgende keer.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Dominique
20 November 2022

Altijd maar dan ook altijd lekker eten. Nette porties voor een goede prijs. Ter informatie ik heb andere afhaal restaurants meegemaakt die het eten afwegen.

Nienke Vlak
19 November 2022

Wij bestellen al langere tijd bij jullie, en altijd naar tevredenheid. Vandaag ging het echter mis. We bestelden om 16:30, kregen een mail dat het eten om 17:35 bezorgd zou worden, belden jullie meermaals toen het eten er rond 18u nog niet was maar kregen geen gehoor, en ontvingen het eten om 18:20. De roti was koud en leek anders dan normaal. We vragen in de opmerkingen altijd om extra tofu/tempeh in plaats van ei, dat kon tot nu toe altijd maar dit keer kennelijk niet. Toch blijven we vast af en toe wat bestellen.

Renske
17 November 2022

Heerlijk eten. Netjes op tijd bezorgd, warm en heerlijke smaken.

Chris
16 November 2022

Warm geleverd, goed verpakt, uitstekende smaak. Wederom uitstekende maaltijd.

Warnier
16 November 2022

Bestel al jaren altijd is het goed behalve deze keer er zat een grote bot in mijn campur en die had ik bijna in mijn keel dat ben ik niet gewend van mas surabaya beter opletten

Thomas
16 November 2022

Erg lekker!

Anoniem
15 November 2022

Snelle bezorging Lekkere gerechten

John
14 November 2022

Wat hebben wij een heerlijke warme maaltijd gehad. We komen snel weer terug!

Grob
14 November 2022

Het eten was prima, goed van smaak en voldoende. Een aantal bakjes in de plastic tas waren gaan lekken waardoor t een vettig plakkerig geheel werd.

Richard
13 November 2022

Heerlijk ! Niet echt warm dus opgepiept in de magnetron, heb ook genoten van de pisang goreng en de dadar gulung. Keurig op het gewenste tijdstip afgeleverd. Dank.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

John
10 November 2022

Leuk dat drie verschillende gerechten zijn bereid en geleverd, terwijl ik op een soort had gerekend.

Sandra
10 November 2022

Heel lekker en meer dan voldoende porties

Miranda
9 November 2022

Oh mennn, altijd weer genieten die rijsttafel en voor hoe meer personen, des te gevarieerder de rijsttafel. Was heerlijk đŸ˜‹đŸ€€

Desiree Pfeyffer
9 November 2022
Frans
8 November 2022