Avaliações de Mas Surabaya Apeldoorn

Avaliações recentes

5.0
Jan
Ontem

Lekker, zeer tevreden!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Wil de vries
Ontem

Was heerlijk, wel voor 2 dagen

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Geesje de Jong
24 novembro 2022

Helaas was het eten koud ….De roti plaat niet gaar of was te lang onderweg 🥲 . Ook was de bezorging 15 minuten eerder … dat is op zich niet erg als het warm was. Smaak was wel goed .Jammer dat eten koud was . We bestellen vaker en dit niet eerder gehad . Maar kan keer gebeuren .

Erik
24 novembro 2022
Natascha
23 novembro 2022

Heerlijk eten en netjes verpakt, super!

Roy
21 novembro 2022
W. Koldeweij
21 novembro 2022

heerlijk van smaak, grote keuze en snel en correct bezorgd. geweldig en bedankt, zeker tot een volgende keer.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Dominique
20 novembro 2022

Altijd maar dan ook altijd lekker eten. Nette porties voor een goede prijs. Ter informatie ik heb andere afhaal restaurants meegemaakt die het eten afwegen.

Nienke Vlak
19 novembro 2022

Wij bestellen al langere tijd bij jullie, en altijd naar tevredenheid. Vandaag ging het echter mis. We bestelden om 16:30, kregen een mail dat het eten om 17:35 bezorgd zou worden, belden jullie meermaals toen het eten er rond 18u nog niet was maar kregen geen gehoor, en ontvingen het eten om 18:20. De roti was koud en leek anders dan normaal. We vragen in de opmerkingen altijd om extra tofu/tempeh in plaats van ei, dat kon tot nu toe altijd maar dit keer kennelijk niet. Toch blijven we vast af en toe wat bestellen.

Renske
17 novembro 2022

Heerlijk eten. Netjes op tijd bezorgd, warm en heerlijke smaken.

Chris
16 novembro 2022

Warm geleverd, goed verpakt, uitstekende smaak. Wederom uitstekende maaltijd.

Warnier
16 novembro 2022

Bestel al jaren altijd is het goed behalve deze keer er zat een grote bot in mijn campur en die had ik bijna in mijn keel dat ben ik niet gewend van mas surabaya beter opletten

Thomas
16 novembro 2022

Erg lekker!

Anoniem
15 novembro 2022

Snelle bezorging Lekkere gerechten

John
14 novembro 2022

Wat hebben wij een heerlijke warme maaltijd gehad. We komen snel weer terug!

Grob
14 novembro 2022

Het eten was prima, goed van smaak en voldoende. Een aantal bakjes in de plastic tas waren gaan lekken waardoor t een vettig plakkerig geheel werd.

Richard
13 novembro 2022

Heerlijk ! Niet echt warm dus opgepiept in de magnetron, heb ook genoten van de pisang goreng en de dadar gulung. Keurig op het gewenste tijdstip afgeleverd. Dank.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

John
10 novembro 2022

Leuk dat drie verschillende gerechten zijn bereid en geleverd, terwijl ik op een soort had gerekend.

Sandra
10 novembro 2022

Heel lekker en meer dan voldoende porties

Miranda
9 novembro 2022

Oh mennn, altijd weer genieten die rijsttafel en voor hoe meer personen, des te gevarieerder de rijsttafel. Was heerlijk 😋🤤

Desiree Pfeyffer
9 novembro 2022
Frans
8 novembro 2022
Marjolein
7 novembro 2022

Dit is de derde keer dat we de afgelopen maanden hebben besteld. Heel fijn dat er in Voorst bezorgd wordt!! De eerste twee keren erg lekker, nu wat doorgekookt en vlak van smaak. Misschien speelt langere bezorgtijd een rol.

Jolanda
5 novembro 2022

Vooral de saté stam en de orak arik was zalig!!!

Aafke
2 novembro 2022

Lekker en meer dan genoeg. Bezorgster heeft zelfs geprobeerd ons huisje te zoeken op het bungalowpark om daar te bezorgen.

Alex de Jong
1 novembro 2022

Goed verpakt en nog lekker warm. Kwaliteit van de gerechten als vanouds heel lekker

Pelamonia
31 outubro 2022
Johan
30 outubro 2022
Sandra
30 outubro 2022

Eten was weer heerlijk!! Echt toppie

Talin
29 outubro 2022

Heel vriendelijk en goede bezorging maar de smaak viel ons erg tegen ondanks dat wij liefhebbers zijn van Indonesisch eten. Het vlees was erg taai.

Onno Hoogland
27 outubro 2022

Heerlijke rijk gevulde rijsttafel, mooi op tijd bezorgd en prima verpakt. . Weer genoten van al die verschillende smaken.

Erik
25 outubro 2022

Altijd erg prettige medewerkers. Na de bestelling bellen ze bij twijfel. Ik heb lekker gegeten. Bezorging snel en vriendelijk!

Willie
23 outubro 2022

Prima eten!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

E.Weert
21 outubro 2022

Eindelijk weer eens echt geit in de saté kambing, is bij de meeste restaurants lam. Heerlijk sausje erbij. Ook de saté ayam zeer smakelijk, goede satésaus. overige 2 kipgerechten erg lekker, net als de groentes (aubergine en sambal goreng boontjes). De smaak van de rendang vond ik minder lekker, maar dat is iets zeer persoonlijks. Er zit soms net een kruid in waar ik niet van hou. Hoeveelheden zeer ruim, ik ga er vanavond zeker met 3 man nog een keer van eten en heb gisteren aan een mee etende student al een flinke bak mee naar huis gegeven. Al met al goede prijs/kwaliteit verhouding! Ik kom zeker terug!

de kluiver
16 outubro 2022
A
16 outubro 2022

Ik vond het erg duur voor wat we kregen. Bijna 80 euro had ik meer verwacht.

Hans
16 outubro 2022

Jammer dat we geen mihoen meer konden bestellen

E
14 outubro 2022
Agnes
14 outubro 2022

Heerlijk eten!

Kov
10 outubro 2022

Eten is altijd lekker en erg warm. Bezorgers altijd heel erg aardig.

J.G. van der Gronden
9 outubro 2022

Super heerlijk eten ruim voldoende porties voor 2 personen en echt snelle bezorging. Een super tevreden klant en zeker aan te raden ook te bestellen.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Lilian Nijenhuis-Geritan
9 outubro 2022

Fijn snel bezorgd en heerlijk eten

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Marga Janssen
7 outubro 2022

Perfect!

Geesje de Jong
6 outubro 2022

Was weer heerlijk

Agnes
30 setembro 2022

Heerlijk eten👍

Marjolein van Duijl
25 setembro 2022

Rijsttafel , vegetarisch en met vlees besteld. het was heerlijk. Mijn vader van 87, opgegroeid in Indonesie, heeft er van gesmuld. ( en hij niet alleen) fantastisch dat jullie dat, zelfs vroeger dan verwacht, in Voorst komen bezorgen!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Geesje de Jong
25 setembro 2022

Heerlijk eten , snel bezorgd, vriendelijke bezorger. 👍

Debby
25 setembro 2022

Weer heerlijk gegeten , jullie hebben echt de lekkerste roti kip! Service ook top! Wij komen zeker weer terug.

Marga Van Berkel
25 setembro 2022
Daphne
20 setembro 2022

Eten is goed zoals gewend. Alleen had ik gevraagd om bezorging om 19:15 uur en het eten kwam al om 18:00 uur. Hierdoor koud gegeten omdat de baby nog de aandacht nodig had. Dat was erg jammer.

Marjon
19 setembro 2022

Zoals gebruikelijk heerlijk eten! 10+ Rijsttafel voor 2 personen, allemaal lekker👌

Toon Brands
19 setembro 2022

Het eten was heerlijk. Op de afgesproken tijd klaar. Om daar te zitten lijkt me minder sfeervol.

B Jansen
19 setembro 2022

Kleine opmerking: mogelijk gezien de hoeveelheid (12 pax) en de afstand naar Eerbeek waren de gerechten redelijk afgekoeld.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

CC
18 setembro 2022
Angela
18 setembro 2022
Jan Arie
17 setembro 2022

Wederom heerlijke gerechten. Keurig op tijd bezorgd.

Desiree
16 setembro 2022

Het was onze eerste bestelling en het viel ons zeker niet tegen. De meeste gerechten waren heerlijk, alleen de Rendang was erg droog.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Leidie
15 setembro 2022

De bezorging was snel. Het eten viel heel erg tegen. De nasi goreng was alleen rijst en smakeloos. Jammer, maar voor ons niet voor herhaling vatbaar

Paul
13 setembro 2022

Altijd lekker en deze keer ook nog razend snel!!

Rob
12 setembro 2022

Altijd lekker , Surabaya voelt dichtbij.

Jan
12 setembro 2022

Gado gado is de kool te grof gesneden. Voor alles een compliment waardig

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Alicia
11 setembro 2022

De gerechten waren lekker. En de bezorging ook optijd. En betaalbaar. Herhaling vatbaar.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Hans
11 setembro 2022

Netjes op tijd bezorgd en zoals altijd heerlijk gegeten

Geesje de Jong
9 setembro 2022

Eten erg lekker, bezorging keurig op tijd , goede verpakking 👍 was eerste keer. Maar gaan zeker vaker bestellen

W. Koldeweij
7 setembro 2022

ieder gerecht goed op smaak, ruime inhoud en grote keuze mogelijkheid. Ben zeer tevreden en bestel zeker weer, bezorging perfect. Hartelijk dank

Marjon
5 setembro 2022

Overheerlijke rijsttafel, erg van genoten

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Johan
4 setembro 2022

Mas Surabaya. Altijd weer goed, klasse wat betreft, kwaliteit, smaak en correctheid bij bestellen en afhalen!

C.Steenbergen
4 setembro 2022

Het eten was weer heerlijk

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Robert Mosselman
2 setembro 2022

Had nasi campur besteld. Viel qua smaa

Van Laar
2 setembro 2022

Erg lekker. Bezorging precies op afgesproken tijdstip. Goede eerste ervaring.

Mario
31 agosto 2022
Rob Loeffen
31 agosto 2022

Jullie zijn super! Java voelt dichtbij.

Lucas G. Markies
29 agosto 2022

zoals van ouds!

Georg
27 agosto 2022

Gaat zo door

Brugman
27 agosto 2022
Mario
26 agosto 2022
Jan
25 agosto 2022

Smaakvol !!

Anoniem
24 agosto 2022
Georg
21 agosto 2022

Te weinig vlees gekregen veel rijst maar weinig vlees Ik had blado vult erg tegen niet gewend Normaal is het altijd goed

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Han
20 agosto 2022

Strak op tijd en het eten was lekker!

R. Snepvangers
19 agosto 2022

Altijd heerlijk en echt kwaliteit voor een heel redelijke prijs. Stipte bezorging met een glimlach!

Mick
18 agosto 2022

Erg lekker, meer dan genoeg en ruim op tijd bezorgd! Aanrader

Edwin
14 agosto 2022
Moen
13 agosto 2022

Eten was lekker, precies op tijd bezorgd en goed warm.

Willem Jansen
12 agosto 2022

Geen verbeterpunten ... erg lekker en hele vriendelijke bezorging (ik ben vaste klant en dat zal zo blijven !)

Anneke Wilhelm
11 agosto 2022

Het eten was lekker en erg veel

José
7 agosto 2022

Lekker, niet te vet! Goede porties en verse ingrediënten. Wij gaan vaker bestellen :-)

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

V Woudenberg
7 agosto 2022

Super lekker gegeten

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

vWijk
7 agosto 2022

Eten is superlekker maar helaas voor de derde keer vrijwel koud bij bezorging

Irene
7 agosto 2022

Heerlijk, lekker gekruid en flinke portie

Tkruijer
6 agosto 2022

Niet echt smakelijk, oogde ook niet vers.

Lennart
5 agosto 2022

Lekker eten, snelle bezorging!

Jerry Hilhorst
5 agosto 2022

Lekker en op tijd. Hou vol!🙂

De Gaaf
5 agosto 2022

Heerlijk eten en bestelling netjes op tijd.

Marty Meijboom
2 agosto 2022

Alles smaakt erg lekker, bepaalde hoeveelheden wel erg zuinig t.o.v. de meerprijzen

Marga
31 julho 2022

Fantastisch lekker en vlot geleverd!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jaap van Baren
30 julho 2022

Ik kwam bestelling, die klaar lag, ophalen, maar moest ter plekke helaas nog 10 minuten wachten....?!

Tom Wichers
30 julho 2022

Compleet en heerlijk

Hendrik
30 julho 2022

Super lekker, voldoende grote porties en op tijd bezorgd. Voor herhaling vatbaar!

Ralph Manders
29 julho 2022

Voor de tweede keer dit jaar noedels ipv de bestelde nasi gekregen. Beetje jammer maar de kwaliteit is zoals altijd uitstekend!

W. Keizer
28 julho 2022

De Campur was prima qua smaak, echter naar mijn mening minder vlees als andere keren. En ik had echt geen vegetarisch besteld. Volgende keer maar weer beter.

Cindy
28 julho 2022
Fabienne de Jonge
27 julho 2022

Sorry, ik heb niet genoten van de maaltijd. De bami was niet gaar en sate vond ik niet lekker. Zo jammer, het kan beter.

Anke Dunk
27 julho 2022

Bezorging ging vlot, maar de maaltijd vonden we tegenvallen. Ik denk dat het niet vers was. Het was droog en taai geworden.

Mario
26 julho 2022
R.L.Agerbeek
25 julho 2022

Ik zal het kort houden, ik heb nog nooit zoiets vreselijks gegeten of eigenlijk, niet gegeten.

Jaap van Baren
24 julho 2022

Smaak is opnieuw typisch Indisch 👍🏼

Kris
23 julho 2022

Snel,vers en seriueze porties.

Anoniem
23 julho 2022

Roti besteld, pannenkoek was knetterhard en niet eetbaar. Eerste laag kip idem. Eerder bereid en later op gewarmd in deze bestelling? Niet best, weer even genezen.

Agnes
20 julho 2022

Na gebeld te hebben en navraag te doen naar de bezorgtijd werd gezegd dat de bezorger onderweg was. Toen duurde het nog 45 minuten. De bezorger moest namelijk nog eerst 3 andere bestellingen bezorgen. Niet handig dus om te zeggen dat de bestelling eraan komt. Bovendien was 1 van de 3 maaltijden koud bij het bezorgen. Echt ijskoud. Niet opgewarmd dus. Beetje jammer. Het lijkt ons beter om de witte rijst in een aparte bak te serveren. Dit is ook beter als je nog wat wilt bewaren. Ook de saus van de gado-gado had wat ons betreft beter in een apart bakje geserveerd kunnen worden. Het was nu een kledderig half warm gerecht geworden. Niet bevorderend voor de smaak. De groenten waren niet knapperig omdat deze samen met de rijst en saus in 1 bak werden geserveerd. Dat deed afbreuk aan de smaak van het geheel.

den Boer
19 julho 2022

Heerlijk gegeten, en keurig bezorgd

Douwe
18 julho 2022

Smullen!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Albert
16 julho 2022

Meer dan ruime maaltijd heerlijk van smaak en goed verzorgd

Sandeep Hamelink
13 julho 2022
Jasper Duijnisveld-Zijlstra
11 julho 2022

Perfectie!!!

Debby
10 julho 2022

Roti kip besteld. Heerlijk gegeten en zeker voor herhaling vatbaar!

Kim
10 julho 2022

Nasi kuning en bami waren goed. Ei was smaakloos en vlees (kip en rendang) zaten in jus ipv saus. Helaas!

Eilien
9 julho 2022

Erg lekker en snelle levering echt super

Marian
9 julho 2022

De rijsttafel was heel erg lekker. We hebben genoten. Hartelijk dank

Sebas
8 julho 2022
Piet Schalkx
7 julho 2022

De rendang is te zout het overheerst. En de andere gerechten is smaakloos. Dit is Indische eten onwaardig. Dit is geen reclame voor Indonesische keuken. Ik als indo kan dat weten. Hopelijk dat in de toekomst beter smaakt. Nu even niet.

Lisa
6 julho 2022

Ik heb weer genoten, bedankt!

Mario
6 julho 2022
Marjan
4 julho 2022
A. Flohr
3 julho 2022

Mag iets preciezer qwa tijd 😋

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Brigit
1 julho 2022

Erg lekker

Jan Blom
30 junho 2022

Punctueel geleverd maar vooral heerlijk eten. Bestel vooral via hun eigen website dat is beter voor hen en je hebt ook anders gerechten zoals de saté geitenvlees. .

Marion
30 junho 2022

Eten was weer heerlijk !!!!!! Ook snel bezorgd echt een aanrader.

Marga Janssen
30 junho 2022

Het was weer heerlijk!!!

J.F. Oelen
28 junho 2022

Heerlijk ouderwets Indisch eten, top.

Filiz
27 junho 2022

Voor de zoveelste keer besteld, eten komt altijd netjes verpakt, lekker warm en heel vriendelijke bezorgers. Gewoon top, wij bestellen er altijd graag.

Mischa Bakker
26 junho 2022

Netjes verpakt en zeer smakelijk.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

José
25 junho 2022
Guido
24 junho 2022

Perfecte levering alles was in korte tijd heet afgegeven.

C.Steenbergen
23 junho 2022

De groeten aan de tuan die de bestelling heeft gebracht

Anoniem
22 junho 2022
Brugman
22 junho 2022

Lekker eten en op tijd bezorgd

Mario
19 junho 2022
Lucas G. Markies
19 junho 2022

alles weer prima,

Johan
18 junho 2022

Wat we besteld hadden was prima en smakelijk, bedankt

Afke Buitenhuis
17 junho 2022

Snel geleverd en weer heerlijk gegeten! Bedankt!

Liesbeth
11 junho 2022

Altijd weer genieten!

José Buwalda
9 junho 2022

Alleen maar complimenten; heerlijk gegeten en snelle levering!

Mario
8 junho 2022

Heerlijk mas Surabaya! Dankjewel!👌

F Brugman
8 junho 2022

Alweer lekker gegeten. Alleen jammer bij een rijsttafel voor 2 1 blikje cola.

Luc T.
7 junho 2022

Echt goed Indisch eten! Mooi authentiek. Aan de Arnhemseweg een echte toko.

Johan
6 junho 2022

Super heerlijk en voldoende!

Erik
5 junho 2022

Veel te laat, nemen geen contact op. Slecht!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Peter
5 junho 2022

Heerlijk!!

Paul Brouwer
2 junho 2022

Heerlijk eten, fijne bediening en staat klaar bij afhaal. Eerder via UberEats besteld, maar dat is een waardeloze organisatie. Gewoon rechtstreeks met Surabaya eten regelen. Veel beter!

LandalMig
1 junho 2022

Enak!

Miranda
1 junho 2022

De rijsttafel was weer genieten, en voor hoe meer personen je besteld, hoe gevarieerder hij wordt. Heerlijk. Bestellen zeker vaker 😋. (Een paar gerechten waren iets meer aan de zoutige kant dan gewend)

Ronald
30 maio 2022

Super echt lekker gegeten

Afke
30 maio 2022

Op tijd bezorgd en heerlijk gegeten, voor herhaling vatbaar!

Marga Janssen
30 maio 2022

Helaas geen 2x sambal goreng telor bali ontvangen! Verder als altijd heel smakelijk!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Paul
30 maio 2022
Mirjam van Vliet
29 maio 2022

Heerlijk eten, warm bezorgd!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Lisa
29 maio 2022

Altijd top, mijn favoriete comfort food.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Karin
29 maio 2022

Super lekker eten Zeker voor herhaling vatbaar

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ralph
28 maio 2022

Top eten en snel en warm ( heet) geleverd. Aanrader.

Francois Boone
27 maio 2022

Mooi op tijd en heel erg warm. Zoals altijd heerlijk.

MJ
25 maio 2022
Tom Wichers
25 maio 2022

Dank voor de serundeng! Sambal telor staat op plaatje 2 eieren. bestelde 2 maal en kreeg 2 eieren. klopt dat?

Reacção a Mas Surabaya

Hallo, 1 portie eiren is 1 stuk, dus het klopt wel. MVG

Paul
24 maio 2022

Vlees was veel te zout, de rest was goed op smaak.

John
23 maio 2022

Bezorging was een kwartier te laat, maar gelukkig was alles nog goed warm.

Menno den Besten
19 maio 2022
M Groot Wassink
17 maio 2022

Het eten was heerlijk en goed van smaak ! Alleen het eten was bijna koud en dat is zo jammer.

Anoniem
14 maio 2022
Angela Bordewijk
12 maio 2022

Het was echt heerlijk. En genoeg voor 2 personen. Gaan zeker nog een keer bestellen .

Louret Keizer-Zwier
9 maio 2022

We hebben weer heerlijk gegeten ⭐️⭐️⭐️

Herman
9 maio 2022

Heerlijke smaken, bestelling op tijd. Voor herhaling vatbaar 😋😋😋

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Lucas G. Markies
8 maio 2022

prima. heel smakelijk.

Merel Blikman
7 maio 2022

Ontzettend leuke bezorgster echt een top meid en het eten was lekker

Karin Otten
1 maio 2022

Keurig geleverd door uiterst vriendelijke bezorger en het eten was van prima kwaliteit. Chapeau!

Bart Eijlander
1 maio 2022

Hoi! Ik vind, dat jullie teveel zout gebruiken... Echt hoor... Groetjes, Bart Eijlander

Ron Veldhuis
30 abril 2022

Iets beter opwarmen, is al jammer dat het magnetronfood is, maar helaas kan ook niet anders.

Sasha
29 abril 2022

Het eten was heerlijk en warm. Daarnaast was het eten op tijd bezorgd en de bezorger was erg vriendelijk. Volgende keer zeker weer bestellen!

Noteboom
28 abril 2022

Wij hebben inmiddels meerdere keren laten bezorgen. Kwaliteit goed en bezorging eveneens.

René
28 abril 2022

Heerlijk eten, precies op tijd bezorgd. Dit restaurant blijft bij onze favorieten in Apeldoorn.

Johan
27 abril 2022

Was weer super lekker en zeker voldoende

Heerlijke Campur op tijd bezorgd
27 abril 2022

Heerlijke Campur en keurig op tijd bezorgd.

Hans Prijs
24 abril 2022

Te laat en koud!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Warnier
23 abril 2022

Altijd goed eten alleen nu zat er in het kipgerecht allemaal botjes levensgevaarlijk

Tinus Giesen
23 abril 2022

👍👍👍👍👍

Virgil Vd Vijver
14 abril 2022

Eten is er TOP👍

Lukas
10 abril 2022

heerlijk gegeten. goede bezorging

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Eilien van Essen
10 abril 2022

Heerlijk eten en hele goede service ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bakker
9 abril 2022

Lekker eten, redelijke prijs

Dini
6 abril 2022

Heerlijk eten, nog goed warm, lekker gekruid. Bezorging volgens het boekje!

Mario
6 abril 2022

Het was heerlijk zoals altijd🤤 Dankjewel!

M vd Hoeven
6 abril 2022

Goede hoeveelheid en super lekker. Tip: zet duidelijk op de site hoe je kunt aangeven of je een gerecht mild, zoet of pittig wil

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Henny S
4 abril 2022

Heerlijk saté (mals, fijn gesneden en mooi aangebakken)

Wouter Rooseboom
3 abril 2022

Gevraagd om het (warme) eten om 17.00 te leveren. Om 16.20 stond de bezorgen al op de stoep. Veel te vroeg. Middels een warmhouddoek tot 16.45 het op eten kunnen uitstellen, maar wel teleurstellend. Op zowel de e-mail ontvangstbevestiging als op de aangehechte afleveringsbon staat 17.00 als bezorgtijd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Angela
2 abril 2022

Heerlijk!

Ed
1 abril 2022
Anoniem
30 março 2022

Het was weer te lekker allemaal! Het was alleen wel behoorlijk afgekoeld.

Mario
28 março 2022

Het eten was super lekker zoals altijd. Het vlees en de rijst was wel lauw qua temperatuur. Maar desondanks enak sekali 👍👌

René
25 março 2022

Prima Indonesische maaltijd, en binnen no time bezorgd. Zeker de "snacks" zijn het vermelden waard

Edwin
23 março 2022

Authentiek, lekker lekker.......enak. Selamat makan!

.
23 março 2022

Heerlijk! Snelle levering, alles was goed warm en erg smakelijk. Gratis blikje zat er gewoon netjes bij. 5 sterren meer dan verdiend!

Lisa
21 março 2022

Het was weer heerlijk allemaal. De roti met rendang is mijn nieuwe favoriet, lekkere sambal erbij ook. Bedankt!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Debby
19 março 2022

Heerlijke roti gegeten. Zeker een aanrader!

Erwin
17 março 2022

Het begon al met dat het eten veel te vroeg bezorgd was. Bij het openen van de verpakking was alles nat van de saus/olie. De sauzen waren door elkaar heen gegaan waardoor alles het zelfde smaakte. Tevens moest ik het eten zelf opwarmen omdat het erg lauw/koud bezorgd was.

Jan Arie
17 março 2022

Heerlijke Campur en Roti kip kerrie. Aanrader

Henk
14 março 2022
Johan Smit
13 março 2022

Super zoals altijd..TOP! Kwaliteit, smaak, klantvriendelijkheid en snelheid van de bestelling.

anne nowee
13 março 2022

Gewoon heel erg lekker, met zorg gemaakt, niet te vet. De spercieboontjes wat waterig

Peter van Malm
10 março 2022

Heerlijk gegeten, ruime porties and lekker van smaak. Echt Indisch !

Jeffry
9 março 2022
H
8 março 2022
Rob
8 março 2022
Ingrid van Emst
7 março 2022

Weer heerlijk gegeten!!

Harold
7 março 2022

Echt heerlijk gegeten!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

T Merkus
7 março 2022

Het eten wat heerlijk! Zeker voor herhaling vatbaar. Ipv 17.00 uur kwam het eten 45 minuten later. Maar het wachten waard.

-
6 março 2022

Er stond gratis frisdrank bij mijn bestellingslijst. Toen de bestelling kwam, die frisdrank blik was al open gemaakt en half leeg.. graag goed alles checken voor de bezorging volgende keer!

Alex
5 março 2022

Voor herhaling vatbaar. Eten was goed warm en voldoende.

Ans Buis
5 março 2022

Alles was perfect! De bezorging keurig op tijd. Het eten was goed warm en erg lekker. De verschillende specerijen waren goed in balans. Ruime porties zodat we er vanavond weer van gaan genieten. Een aanrader dus!

Marga Janssen
4 março 2022

Wij zijn vaste klant, het eten is heerlijk en de bezorging snel!

A van der Meulen
3 março 2022

Lekker eten en snelle service

Mario
26 fevereiro 2022
Kitty
26 fevereiro 2022

Heerlijk gegeten. Super lekkere Cendol maakte het helemaal af. Keurig op tijd en nog lekker warm thuisbezorgd. 👍

Mildred
26 fevereiro 2022

Het eten was lekker en de bezorging was prima

G. van Wijngaarden
23 fevereiro 2022

Eten was heerlijk, alleen de rijst die ik er extra bij besteld had, was weer veel te klef en plakkerig, rijst van de nasi was wel goed. Kool nog steeds te grof. Ik heb hier al eerder een opmerking over geplaatst. Met vriendelijke groet.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ron
23 fevereiro 2022

Volgens mij blijft het lastig om producten warm te bezorgen. Hier zijn speciale warmhoudtassen voor, is een investering maar werkt wel. Verder was het eten prima van smaak vooral de Daging Belado was lekker pittig. Precies goed. En met een half uur er zijn is ook oke. Snap best dat het tussen 17.00 en 20.00 soms anderhalf tot twee uur kan duren. Maar dat snappen de meeste bestellers niet!

Angel
22 fevereiro 2022

Altijd heel lekker en goed!! Super goed eten en de enige plek waar ik Indonesisch bestel

Kris
22 fevereiro 2022

Net zoals elke vorige keer: snel in huis,warm en goed van smaak!! Nette porties ook. Kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen.

Sabina
21 fevereiro 2022

Heerlijk eten, goede porties en geleverd volgens afspraak.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Prisca
21 fevereiro 2022

Wij hebben de rijstafel voor 2 besteld. Erg lekker, heel veel soorten gerechten, gevarieerd en veel. Netjes op tijd en vriendelijke bezorgster. Zeker aan te raden. Heel erg tevreden. Bedankt.

Joke Kraaij-Melissant
20 fevereiro 2022

Over het algemeen lekker en zeker voldoende. De bami was wat aan de droge kant. Maar de saté was erg lekker en ook de Rendang was goed. Het jammere was dat er 2 chendol open waren gegaan en alles in de plastic zak zat. Wel nog wat over kunnen gooien. Dus nog nog iets kunnen genieten. Tijdens vervoer gebeurt waarschijnlijk.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Hans
20 fevereiro 2022
Marga Janssen
20 fevereiro 2022

Alles perfect👌

Renting
20 fevereiro 2022

Het smaakte allemaal heerlijk.

Lisa
19 fevereiro 2022

Zoals altijd voortreffelijk. Kan er morgen (en misschien overmorgen) ook nog van eten. Hartelijk dank!

Diana
19 fevereiro 2022

Altijd lekker! Zeer tevreden over de kwaliteit en bezorging.

Johan Smit
13 fevereiro 2022

Zoals altijd gewoon weer super lekker, weer heerlijk gegeten!

Daan
13 fevereiro 2022

Snel bezorgd en erg lekker!

Reterink
13 fevereiro 2022

De rijsttafel smaakte erg lekker maar mag van ons iets meer pittig zijn. De bezoeging was top, veel sneller dan verwacht

Jerry
13 fevereiro 2022

Het opnieuw bestellen van dit heerlijke eten, zegt al genoeg. Het eten komt warm aan en de bezorger komt op de afgesproken tijd.

Lucas G. Markies
13 fevereiro 2022

de hoeveelheid croupoek was minimaal, de prijs niet waardig. de rest prima, hebben heerlijk gegeten.

Ton
13 fevereiro 2022

Wij bestellen hier zeer regelmatig. Heerlijk eten, op tijd bezorgd en lekker warm. Aardig mensen die heerlijk eten maken.

G
12 fevereiro 2022

Super lekker eten! En een goede bezorging.

Kholmy
12 fevereiro 2022
Amanda
10 fevereiro 2022

Heerlijk gegeten. Niet vet. Goede portie. Klein verbeterpunt : minder peper/sambal te gebruiken bij gerechten waarbij dat niet hoeft. Bijna alle gerechten smaken pittig gekruid, daardoor zijn de andere gebruikte kruiden minder goed te proeven. Eten was een half uur later dan werd aangegeven bij de bestelling online. Was nog wel warm, we konden gelijk gaan eten.

Sjaak
10 fevereiro 2022

Heerlijk gegeten

John Slijkhuis
9 fevereiro 2022

Het was heerlijk, echt lekker gegeten.

Mario
8 fevereiro 2022
Hunneman
7 fevereiro 2022

Bezorging prima op tijd het eten was warm niks mis mee . Het eten vond ik niet lekker. Bami en nasi niet . Gafo gado was waterig en weining groente er in . Sate was ook dun . Vond alles niet lekker wat ik besteld had . Eerlijk gezegd bestel ik altijd bij de chinees en dit eten is natuurlijk heel wat anders dan bij de chinees . Ik ben geen pieperd met het eten lust alles en probeer alles . Ondanks de vele positieve recencies op jullue site . Vond ik het eten totaal niet lekker sorry .

vdVelden
7 fevereiro 2022

Alle gerechten die wij besteld hadden, waren matig van smaak en proefden het zelfde, zeker wanneer je in Indonesië gewoond hebt merk je dat er nog veel verbeterd zou kunnen worden. De bezorging was overigens perfect.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

H Rath
6 fevereiro 2022

Meeste gerechten goed van smaak. Alleen groente gerecht met tauge te lang door gekook, jammer!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Van Walstijn - Visscher
5 fevereiro 2022

Ik had voor mijn ouders eten bij jullie besteld. Ze vonden het veel te heet. Mijn vader zweette er van. Hij heeft in Indonesië gewoond en is heel wat gewend.

Erik
1 fevereiro 2022
Hannah
1 fevereiro 2022

De rotipannenkoek was hard en taai. Waarschijnlijk niet erg vers. En de bezorging was een half uur later dan beloofd.

Hans en Wilma
1 fevereiro 2022

Top kwaliteit

R Latuputty
31 janeiro 2022
C.H.
31 janeiro 2022

Pluspunt: Eten heerlijk en op tijd geleverd. Minpunt: 2e keer gratis drankje niet geleverd.

Reacção a Mas Surabaya

Exuses voor dit, imv drukte mischien werdt het niet ingeleveerd. Zou u bij volgende bestelling bij opmerking zetten dat u nog 2x gratis drankjes te goed dan geven wij voor volgende keer. Dank u wel en nogmaals exuses

Marjan
30 janeiro 2022

Lekker eten en vriendelijke bezorger.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Snijders
29 janeiro 2022

Heerlijke gerechten, ik zou de rijsttafel wat beter in de menukaart omschrijven zodat je weet wat je besteld. De nasi zou ik vervangen in rijst of ook aanbieden als keuze. Nasi viel tegen. Maar vleesgerechten om van te smullen!

Groeneveld
29 janeiro 2022

In plaats van plm 18.30 uur, werd de bestelling om 19.30 uur bezorgd, nadat ik om 18.50 uur had gebeld. Met excuses! Overigens niets dan lof voor de kwaliteit en smaak van het bestelde.

Virgil vd Vijver
29 janeiro 2022

Heb de smaak te pakken van Mas Surabaya en bestel er geregeld.Wijlen m’n moeder beheerste de Indonesische keuken als geen ander en de keuken van Mas Surabaya doet mij denken aan al die heerlijke gerechten die van zij ons vroeger bereide .Gewoonweg heerlijk en een aanrader voor iedereen die houdt van de Indonesische keuken en de pizza van Mario of de burgers vd Mac.meer dan beu is.

Marc
28 janeiro 2022

Mooi op tijd gebracht en werkelijk voortreffelijk qua smaak. Heerlijk gegeten. Goede portie ook nog.

Ernst
25 janeiro 2022

Was weer smullen zoals altijd, de bestelde lempers waren helaas uitverkocht. Daarvoor in de plaats zouden twee risolles komen, maar deze zaten er helaas niet bij.

Jermaine
24 janeiro 2022

Het eten werd snel bezorgd en was heerlijk, prima hoeveelheden. De saté was exceptioneel.

Dijkstra
24 janeiro 2022

De bakmi was niet lekker en erg droog. Zat hele vreemde smaak aan. Sambal goreng boontjes waren koud. De service was oke

Nicole
23 janeiro 2022

Altijd lekker!

Vince Bergsma
23 janeiro 2022

Heerlijk gegeten! Snelle bezorging, goede kwaliteit en een vriendelijke bezorger. Wij bestellen niet veel meer maar onze go-to is Mas Surabaya en met deze kwaliteit zal dit altijd zo blijven!

NM Gootjes
22 janeiro 2022
Ralph Manders
17 janeiro 2022

Super smakelijk, goed zoals gewoonlijk. Alleen jammer dat er noedels ipv de bestelde nasi geleverd werden. Maar de noedels waren ook lekker.

Vince Bergsma
16 janeiro 2022

Bestelling was helaas niet compleet maar er kwam iemand binnen 15minuten langs om dit te herstellen! Lekker voedsel zoals altijd :)

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Johan Smit
16 janeiro 2022

Gewoon altijd goed! Het was weer heerlijk. Bedankt.

Niels
16 janeiro 2022

Heerlijk gegeten. We zijn vaste klant geworden. Rijke variatie aan heerlijke smaken.

Wolters
16 janeiro 2022
Smits
15 janeiro 2022
M
15 janeiro 2022

Prima, lekker, warm en op tijd. Een aanrader

Bo
15 janeiro 2022

Mooi optijd en was heeerlijk. Genoeg voor iedereen 👍🏾