Beoordelingen van Mas Surabaya Apeldoorn

Recente recensies

5.0
Moniek
5 februari 2023

We waren erg teleurgesteld in het eten. Het vlees was erg droog, de groente doorgekookt en de rijst klef. Echt heel jammer want we hadden positieve verhalen gehoord over het eten van Mas Surabaya. We hebben beide onze maaltijd nog niet voor de helft opgegeten en ik heb gelijk gebeld, maar de telefoon werd niet beantwoord en heb de voicemail ingesproken. Misschien hebben we gewoon pech gehad, maar als groot liefhebber van Indonesisch eten zal ik hier niet meer bestellen.

RP
4 februari 2023
Myra
4 februari 2023

Heerlijke vegetarische maaltijd!

Antoinette
1 februari 2023

Wij hebben de rijsttafel voor twee besteld. Absoluut een aanrader.

Inge van Osch
1 februari 2023

Kleine porties, treurige saaie smaak, niet authentiek, wat pittige moest zijn was het niet, dunne waterige sauzen en bovendien niet warm. In zijn totaliteit gewoon waardeloos en een slechte ervaring.

Yvonne
30 januari 2023

Het eten is fantastisch en perfecte bezorging

Milou
28 januari 2023

Erg lekker, heel erg warm en mooie porties

Otto
27 januari 2023

Gewoon super goed en lekker

JM
27 januari 2023

De bezorger is altijd even vriendelijk. Het eten werd wat voor de aangegeven tijd bezorgd, wat alleen maar fijn was. Het eten zelf was heerlijk, net als de vorige keren!

Marion
25 januari 2023

Het eten was weer heerlijk !!!!

Ankie
25 januari 2023

Dit eten is altijd gezond en lekker Bovendien wordt een wens serieus genomen

Kovan
25 januari 2023

Eten is altijd lekker warm en goed ingepakt. Bezorging is snel en altijd extra vriendelijk

Frans
24 januari 2023

Echte aanrader, alles klopte en (authentiek) lekker!

Marjolein
24 januari 2023

Heerlijk authentiek Indonesisch. Zoals het hoort.

Tolga
24 januari 2023

Het was lekker en snel bezorgd.

Anoniem
23 januari 2023
C. Steenbergen
23 januari 2023

Het eten was weer heerlijk

Jerry
23 januari 2023

Keurig gebeld, dat de bestelling later werd geleverd. Eten hierdoor afgekoeld

Esther Brouwer
23 januari 2023

Snelle levering en alles goed warm. Heerlijk eten..kom snel weer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rene van den Bos
22 januari 2023

Snelle bezorging (zondag avond) en erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Angeline
21 januari 2023

Heerlijk gegeten, meer dan genoeg echt niet weinig wat je krijgt voor 2 personen. Alle lof. Evt een bakje met zowel bami en witte rijst. Maar dat is persoonlijk. Hier houd de 1 van bami en de ander van witte rijst 😉

Marian
18 januari 2023

Het was, zoals gewoonlijk, heerlijk. Vlot bezorgd en lekker warm!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nynke
17 januari 2023

Het lekkerste troosteten van heel Apeldoorn!

Charlotte
16 januari 2023
Ellen
15 januari 2023

Heerlijke gerechten en het stond klaar op afgesproken tijd.

Aukje van Raaij
14 januari 2023

Prima op tijd, erg lekker.

Ger
13 januari 2023

Goed en erg lekker zoals altijd !

John
10 januari 2023

Super lekker eten,altijd goed en op tijd

Chris
9 januari 2023

Wederom heerlijk gegeten van Mas Surabaya. Goede prijs/kwaliteit/kwantiteit verhoudingen en voldoende aanbod om wat uit te kiezen. O.a. vlees en groenten, zodat je gezonder eet dan wat je anders normaal besteld. Zal zeker bij hen blijven bestellen en misschien binnenkort maar eens het restaurant zelf proberen!

Joost Bonhof
9 januari 2023

Heerlijk!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anne-Marie
6 januari 2023
Remko
6 januari 2023

Veel verschillende traditionele gerechten, veel eigen keus bij de samenstelling van de rijsttafel.

Jolanda
4 januari 2023

Stond in de file, maar is ook een half uur rijden. Smaak was prima maar daardoor niet heel heet meer, maar wel te doen. Voor herhaling vatbaar.

Mary
2 januari 2023

Enfin twee uur later…….eindelijk eten!

Fanina
2 januari 2023

Het eten was helaas niet warm. De smaak was verder goed maar wel wat flauwer dan verwacht.

Ron
31 december 2022

Daging blado gaat al weken in kwaliteit achteruit.....Taai ,zacht ren niet lekker droog meer....beetje jammer

Pepijn
30 december 2022

Lekker en veel sneller bezorgd dan verwacht haha.

Theo
30 december 2022
Liesbeth
30 december 2022

Heerlijk eten Vriendelijke medewerkster Grote porties Precies optijd klaar

Dominique
27 december 2022

Heerlijk gegeten. Alleen wel iets vergeten. Maar dat vergaten we al snel als je heerlijk aan het eten ben.

Marjolein Hoek
27 december 2022

GEweldig!! Goede service, heerlijk gegeten

Leo
25 december 2022

Goede kwaliteit, goed eten en een goede prijs... op tijd gebracht.... wat wil je nog meer?

Henk
25 december 2022

Het was wederom weer uitstekend verzorgd

François
24 december 2022

Al weer een tijdje geleden, maar nog altijd even lekker.

Ida
23 december 2022

Was heerlijk de rijsttafel

Kampen
20 december 2022

Netjes op tijd geleverd en we hebben er weer van genoten!

Jerry
17 december 2022

Betrouwbaar. Heerlijk gegeten!

Hilda
14 december 2022
Joanne
14 december 2022

Heerlijk en zeer vriendelijk

Joan van der Vliet
13 december 2022

Heerlijk gegeten en was goed warm!! Complimenten weer:-))

R
13 december 2022
Vrolijk
12 december 2022

Bezorging kwam een half uur eerder dan verwacht, prima we waren thuis, maar eten was al niet meer al te warm. Hoeveelheid Ayam Kuning en Rendang voor deze prijs beneden de maat. Sate ayam, rendang en Ayam Kuning, en nasi droog en echt niet goed op smaak zoals het hoorde te zijn. Bapao en Dadargulung wel lekker. Conclusie: viel helaas erg tegen deze keer, als kok zijn we natuurlijk soms al wat kritischer 😊, maar we hebben het uiteindelijk niet opgegeten omdat het echt niet smakelijk was.

Wil Busch
12 december 2022

Gezien de korte bezorgafstand(1,5 km) waren diverse gerechten niet meer echt warm. Zeker met deze korte bezorgingstijd had ik verwacht dat alles op temperatuur was. Helaas

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ruben
12 december 2022

Mijn favoriete restaurant om te bestellen in Apeldoorn. Heerlijk eten, snelle bezorging en vriendelijk personeel! Een aanrader!!

kyra demmer
12 december 2022
Kasper
12 december 2022

18:33 bericht uw bestelling is onderweg 19:12 komt het eten aan. Beetje naar als je jonger hebt. En Google maps zacht 8 min. Na het heet maken in de magnetron toch lekker gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erik
11 december 2022

Hééérlijk !!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

R.Deenenkamp
6 december 2022

Heerlijk eten, en bezorging mooi op tijd👍👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marc
5 december 2022

Heerlijk eten en vers bereid

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marjon
3 december 2022

Voor de tweede keer besteld en helaas nog minder warm dan de eerste keer. En de gebakken banaan was nog hard en heel vet.

Daniel
1 december 2022

Op de minuut nauwkeurig bezorgd en heerlijk gegeten! Wederom!

Lisa
30 november 2022

Altijd jammie!

Anne
29 november 2022

Alles perfect!

Jan
27 november 2022

Lekker, zeer tevreden!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wil de vries
27 november 2022

Was heerlijk, wel voor 2 dagen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Geesje de Jong
24 november 2022

Helaas was het eten koud ….De roti plaat niet gaar of was te lang onderweg 🥲 . Ook was de bezorging 15 minuten eerder … dat is op zich niet erg als het warm was. Smaak was wel goed .Jammer dat eten koud was . We bestellen vaker en dit niet eerder gehad . Maar kan keer gebeuren .

Erik
24 november 2022
Natascha
23 november 2022

Heerlijk eten en netjes verpakt, super!

Roy
21 november 2022
W. Koldeweij
21 november 2022

heerlijk van smaak, grote keuze en snel en correct bezorgd. geweldig en bedankt, zeker tot een volgende keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dominique
20 november 2022

Altijd maar dan ook altijd lekker eten. Nette porties voor een goede prijs. Ter informatie ik heb andere afhaal restaurants meegemaakt die het eten afwegen.

Nienke Vlak
19 november 2022

Wij bestellen al langere tijd bij jullie, en altijd naar tevredenheid. Vandaag ging het echter mis. We bestelden om 16:30, kregen een mail dat het eten om 17:35 bezorgd zou worden, belden jullie meermaals toen het eten er rond 18u nog niet was maar kregen geen gehoor, en ontvingen het eten om 18:20. De roti was koud en leek anders dan normaal. We vragen in de opmerkingen altijd om extra tofu/tempeh in plaats van ei, dat kon tot nu toe altijd maar dit keer kennelijk niet. Toch blijven we vast af en toe wat bestellen.

Renske
17 november 2022

Heerlijk eten. Netjes op tijd bezorgd, warm en heerlijke smaken.

Chris
16 november 2022

Warm geleverd, goed verpakt, uitstekende smaak. Wederom uitstekende maaltijd.

Warnier
16 november 2022

Bestel al jaren altijd is het goed behalve deze keer er zat een grote bot in mijn campur en die had ik bijna in mijn keel dat ben ik niet gewend van mas surabaya beter opletten

Thomas
16 november 2022

Erg lekker!

Anoniem
15 november 2022

Snelle bezorging Lekkere gerechten

John
14 november 2022

Wat hebben wij een heerlijke warme maaltijd gehad. We komen snel weer terug!

Grob
14 november 2022

Het eten was prima, goed van smaak en voldoende. Een aantal bakjes in de plastic tas waren gaan lekken waardoor t een vettig plakkerig geheel werd.

Richard
13 november 2022

Heerlijk ! Niet echt warm dus opgepiept in de magnetron, heb ook genoten van de pisang goreng en de dadar gulung. Keurig op het gewenste tijdstip afgeleverd. Dank.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

John
10 november 2022

Leuk dat drie verschillende gerechten zijn bereid en geleverd, terwijl ik op een soort had gerekend.

Sandra
10 november 2022

Heel lekker en meer dan voldoende porties

Miranda
9 november 2022

Oh mennn, altijd weer genieten die rijsttafel en voor hoe meer personen, des te gevarieerder de rijsttafel. Was heerlijk 😋🤤

Desiree Pfeyffer
9 november 2022
Frans
8 november 2022
Marjolein
7 november 2022

Dit is de derde keer dat we de afgelopen maanden hebben besteld. Heel fijn dat er in Voorst bezorgd wordt!! De eerste twee keren erg lekker, nu wat doorgekookt en vlak van smaak. Misschien speelt langere bezorgtijd een rol.

Jolanda
5 november 2022

Vooral de saté stam en de orak arik was zalig!!!

Aafke
2 november 2022

Lekker en meer dan genoeg. Bezorgster heeft zelfs geprobeerd ons huisje te zoeken op het bungalowpark om daar te bezorgen.

Alex de Jong
1 november 2022

Goed verpakt en nog lekker warm. Kwaliteit van de gerechten als vanouds heel lekker

Pelamonia
31 oktober 2022
Johan
30 oktober 2022
Sandra
30 oktober 2022

Eten was weer heerlijk!! Echt toppie

Talin
29 oktober 2022

Heel vriendelijk en goede bezorging maar de smaak viel ons erg tegen ondanks dat wij liefhebbers zijn van Indonesisch eten. Het vlees was erg taai.

Onno Hoogland
27 oktober 2022

Heerlijke rijk gevulde rijsttafel, mooi op tijd bezorgd en prima verpakt. . Weer genoten van al die verschillende smaken.

Erik
25 oktober 2022

Altijd erg prettige medewerkers. Na de bestelling bellen ze bij twijfel. Ik heb lekker gegeten. Bezorging snel en vriendelijk!

Willie
23 oktober 2022

Prima eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

E.Weert
21 oktober 2022

Eindelijk weer eens echt geit in de saté kambing, is bij de meeste restaurants lam. Heerlijk sausje erbij. Ook de saté ayam zeer smakelijk, goede satésaus. overige 2 kipgerechten erg lekker, net als de groentes (aubergine en sambal goreng boontjes). De smaak van de rendang vond ik minder lekker, maar dat is iets zeer persoonlijks. Er zit soms net een kruid in waar ik niet van hou. Hoeveelheden zeer ruim, ik ga er vanavond zeker met 3 man nog een keer van eten en heb gisteren aan een mee etende student al een flinke bak mee naar huis gegeven. Al met al goede prijs/kwaliteit verhouding! Ik kom zeker terug!

de kluiver
16 oktober 2022
A
16 oktober 2022

Ik vond het erg duur voor wat we kregen. Bijna 80 euro had ik meer verwacht.

Hans
16 oktober 2022

Jammer dat we geen mihoen meer konden bestellen

E
14 oktober 2022
Agnes
14 oktober 2022

Heerlijk eten!

Kov
10 oktober 2022

Eten is altijd lekker en erg warm. Bezorgers altijd heel erg aardig.

J.G. van der Gronden
9 oktober 2022

Super heerlijk eten ruim voldoende porties voor 2 personen en echt snelle bezorging. Een super tevreden klant en zeker aan te raden ook te bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lilian Nijenhuis-Geritan
9 oktober 2022

Fijn snel bezorgd en heerlijk eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marga Janssen
7 oktober 2022

Perfect!

Geesje de Jong
6 oktober 2022

Was weer heerlijk

Agnes
30 september 2022

Heerlijk eten👍

Marjolein van Duijl
25 september 2022

Rijsttafel , vegetarisch en met vlees besteld. het was heerlijk. Mijn vader van 87, opgegroeid in Indonesie, heeft er van gesmuld. ( en hij niet alleen) fantastisch dat jullie dat, zelfs vroeger dan verwacht, in Voorst komen bezorgen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Geesje de Jong
25 september 2022

Heerlijk eten , snel bezorgd, vriendelijke bezorger. 👍

Debby
25 september 2022

Weer heerlijk gegeten , jullie hebben echt de lekkerste roti kip! Service ook top! Wij komen zeker weer terug.

Marga Van Berkel
25 september 2022
Daphne
20 september 2022

Eten is goed zoals gewend. Alleen had ik gevraagd om bezorging om 19:15 uur en het eten kwam al om 18:00 uur. Hierdoor koud gegeten omdat de baby nog de aandacht nodig had. Dat was erg jammer.

Marjon
19 september 2022

Zoals gebruikelijk heerlijk eten! 10+ Rijsttafel voor 2 personen, allemaal lekker👌

Toon Brands
19 september 2022

Het eten was heerlijk. Op de afgesproken tijd klaar. Om daar te zitten lijkt me minder sfeervol.

B Jansen
19 september 2022

Kleine opmerking: mogelijk gezien de hoeveelheid (12 pax) en de afstand naar Eerbeek waren de gerechten redelijk afgekoeld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

CC
18 september 2022
Angela
18 september 2022
Jan Arie
17 september 2022

Wederom heerlijke gerechten. Keurig op tijd bezorgd.

Desiree
16 september 2022

Het was onze eerste bestelling en het viel ons zeker niet tegen. De meeste gerechten waren heerlijk, alleen de Rendang was erg droog.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Leidie
15 september 2022

De bezorging was snel. Het eten viel heel erg tegen. De nasi goreng was alleen rijst en smakeloos. Jammer, maar voor ons niet voor herhaling vatbaar

Paul
13 september 2022

Altijd lekker en deze keer ook nog razend snel!!

Rob
12 september 2022

Altijd lekker , Surabaya voelt dichtbij.

Jan
12 september 2022

Gado gado is de kool te grof gesneden. Voor alles een compliment waardig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Alicia
11 september 2022

De gerechten waren lekker. En de bezorging ook optijd. En betaalbaar. Herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans
11 september 2022

Netjes op tijd bezorgd en zoals altijd heerlijk gegeten

Geesje de Jong
9 september 2022

Eten erg lekker, bezorging keurig op tijd , goede verpakking 👍 was eerste keer. Maar gaan zeker vaker bestellen

W. Koldeweij
7 september 2022

ieder gerecht goed op smaak, ruime inhoud en grote keuze mogelijkheid. Ben zeer tevreden en bestel zeker weer, bezorging perfect. Hartelijk dank

Marjon
5 september 2022

Overheerlijke rijsttafel, erg van genoten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Johan
4 september 2022

Mas Surabaya. Altijd weer goed, klasse wat betreft, kwaliteit, smaak en correctheid bij bestellen en afhalen!

C.Steenbergen
4 september 2022

Het eten was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Robert Mosselman
2 september 2022

Had nasi campur besteld. Viel qua smaa

Van Laar
2 september 2022

Erg lekker. Bezorging precies op afgesproken tijdstip. Goede eerste ervaring.

Mario
31 augustus 2022
Rob Loeffen
31 augustus 2022

Jullie zijn super! Java voelt dichtbij.

Lucas G. Markies
29 augustus 2022

zoals van ouds!

Georg
27 augustus 2022

Gaat zo door

Brugman
27 augustus 2022
Mario
26 augustus 2022
Jan
25 augustus 2022

Smaakvol !!

Anoniem
24 augustus 2022
Georg
21 augustus 2022

Te weinig vlees gekregen veel rijst maar weinig vlees Ik had blado vult erg tegen niet gewend Normaal is het altijd goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Han
20 augustus 2022

Strak op tijd en het eten was lekker!

R. Snepvangers
19 augustus 2022

Altijd heerlijk en echt kwaliteit voor een heel redelijke prijs. Stipte bezorging met een glimlach!

Mick
18 augustus 2022

Erg lekker, meer dan genoeg en ruim op tijd bezorgd! Aanrader

Edwin
14 augustus 2022
Moen
13 augustus 2022

Eten was lekker, precies op tijd bezorgd en goed warm.

Willem Jansen
12 augustus 2022

Geen verbeterpunten ... erg lekker en hele vriendelijke bezorging (ik ben vaste klant en dat zal zo blijven !)

Anneke Wilhelm
11 augustus 2022

Het eten was lekker en erg veel

José
7 augustus 2022

Lekker, niet te vet! Goede porties en verse ingrediënten. Wij gaan vaker bestellen :-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

V Woudenberg
7 augustus 2022

Super lekker gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

vWijk
7 augustus 2022

Eten is superlekker maar helaas voor de derde keer vrijwel koud bij bezorging

Irene
7 augustus 2022

Heerlijk, lekker gekruid en flinke portie

Tkruijer
6 augustus 2022

Niet echt smakelijk, oogde ook niet vers.

Lennart
5 augustus 2022

Lekker eten, snelle bezorging!

Jerry Hilhorst
5 augustus 2022

Lekker en op tijd. Hou vol!🙂

De Gaaf
5 augustus 2022

Heerlijk eten en bestelling netjes op tijd.

Marty Meijboom
2 augustus 2022

Alles smaakt erg lekker, bepaalde hoeveelheden wel erg zuinig t.o.v. de meerprijzen

Marga
31 juli 2022

Fantastisch lekker en vlot geleverd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jaap van Baren
30 juli 2022

Ik kwam bestelling, die klaar lag, ophalen, maar moest ter plekke helaas nog 10 minuten wachten....?!

Tom Wichers
30 juli 2022

Compleet en heerlijk

Hendrik
30 juli 2022

Super lekker, voldoende grote porties en op tijd bezorgd. Voor herhaling vatbaar!

Ralph Manders
29 juli 2022

Voor de tweede keer dit jaar noedels ipv de bestelde nasi gekregen. Beetje jammer maar de kwaliteit is zoals altijd uitstekend!

W. Keizer
28 juli 2022

De Campur was prima qua smaak, echter naar mijn mening minder vlees als andere keren. En ik had echt geen vegetarisch besteld. Volgende keer maar weer beter.

Cindy
28 juli 2022
Fabienne de Jonge
27 juli 2022

Sorry, ik heb niet genoten van de maaltijd. De bami was niet gaar en sate vond ik niet lekker. Zo jammer, het kan beter.

Anke Dunk
27 juli 2022

Bezorging ging vlot, maar de maaltijd vonden we tegenvallen. Ik denk dat het niet vers was. Het was droog en taai geworden.

Mario
26 juli 2022
R.L.Agerbeek
25 juli 2022

Ik zal het kort houden, ik heb nog nooit zoiets vreselijks gegeten of eigenlijk, niet gegeten.

Jaap van Baren
24 juli 2022

Smaak is opnieuw typisch Indisch 👍🏼

Kris
23 juli 2022

Snel,vers en seriueze porties.

Anoniem
23 juli 2022

Roti besteld, pannenkoek was knetterhard en niet eetbaar. Eerste laag kip idem. Eerder bereid en later op gewarmd in deze bestelling? Niet best, weer even genezen.

Agnes
20 juli 2022

Na gebeld te hebben en navraag te doen naar de bezorgtijd werd gezegd dat de bezorger onderweg was. Toen duurde het nog 45 minuten. De bezorger moest namelijk nog eerst 3 andere bestellingen bezorgen. Niet handig dus om te zeggen dat de bestelling eraan komt. Bovendien was 1 van de 3 maaltijden koud bij het bezorgen. Echt ijskoud. Niet opgewarmd dus. Beetje jammer. Het lijkt ons beter om de witte rijst in een aparte bak te serveren. Dit is ook beter als je nog wat wilt bewaren. Ook de saus van de gado-gado had wat ons betreft beter in een apart bakje geserveerd kunnen worden. Het was nu een kledderig half warm gerecht geworden. Niet bevorderend voor de smaak. De groenten waren niet knapperig omdat deze samen met de rijst en saus in 1 bak werden geserveerd. Dat deed afbreuk aan de smaak van het geheel.

den Boer
19 juli 2022

Heerlijk gegeten, en keurig bezorgd

Douwe
18 juli 2022

Smullen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Albert
16 juli 2022

Meer dan ruime maaltijd heerlijk van smaak en goed verzorgd

Sandeep Hamelink
13 juli 2022
Jasper Duijnisveld-Zijlstra
11 juli 2022

Perfectie!!!

Debby
10 juli 2022

Roti kip besteld. Heerlijk gegeten en zeker voor herhaling vatbaar!

Kim
10 juli 2022

Nasi kuning en bami waren goed. Ei was smaakloos en vlees (kip en rendang) zaten in jus ipv saus. Helaas!

Eilien
9 juli 2022

Erg lekker en snelle levering echt super

Marian
9 juli 2022

De rijsttafel was heel erg lekker. We hebben genoten. Hartelijk dank

Sebas
8 juli 2022
Piet Schalkx
7 juli 2022

De rendang is te zout het overheerst. En de andere gerechten is smaakloos. Dit is Indische eten onwaardig. Dit is geen reclame voor Indonesische keuken. Ik als indo kan dat weten. Hopelijk dat in de toekomst beter smaakt. Nu even niet.

Lisa
6 juli 2022

Ik heb weer genoten, bedankt!

Mario
6 juli 2022
Marjan
4 juli 2022
A. Flohr
3 juli 2022

Mag iets preciezer qwa tijd 😋

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Brigit
1 juli 2022

Erg lekker

Jan Blom
30 juni 2022

Punctueel geleverd maar vooral heerlijk eten. Bestel vooral via hun eigen website dat is beter voor hen en je hebt ook anders gerechten zoals de saté geitenvlees. .

Marion
30 juni 2022

Eten was weer heerlijk !!!!!! Ook snel bezorgd echt een aanrader.

Marga Janssen
30 juni 2022

Het was weer heerlijk!!!

J.F. Oelen
28 juni 2022

Heerlijk ouderwets Indisch eten, top.

Filiz
27 juni 2022

Voor de zoveelste keer besteld, eten komt altijd netjes verpakt, lekker warm en heel vriendelijke bezorgers. Gewoon top, wij bestellen er altijd graag.

Mischa Bakker
26 juni 2022

Netjes verpakt en zeer smakelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

José
25 juni 2022
Guido
24 juni 2022

Perfecte levering alles was in korte tijd heet afgegeven.

C.Steenbergen
23 juni 2022

De groeten aan de tuan die de bestelling heeft gebracht

Anoniem
22 juni 2022
Brugman
22 juni 2022

Lekker eten en op tijd bezorgd

Mario
19 juni 2022
Lucas G. Markies
19 juni 2022

alles weer prima,

Johan
18 juni 2022

Wat we besteld hadden was prima en smakelijk, bedankt

Afke Buitenhuis
17 juni 2022

Snel geleverd en weer heerlijk gegeten! Bedankt!

Liesbeth
11 juni 2022

Altijd weer genieten!

José Buwalda
9 juni 2022

Alleen maar complimenten; heerlijk gegeten en snelle levering!

Mario
8 juni 2022

Heerlijk mas Surabaya! Dankjewel!👌

F Brugman
8 juni 2022

Alweer lekker gegeten. Alleen jammer bij een rijsttafel voor 2 1 blikje cola.

Luc T.
7 juni 2022

Echt goed Indisch eten! Mooi authentiek. Aan de Arnhemseweg een echte toko.

Johan
6 juni 2022

Super heerlijk en voldoende!

Erik
5 juni 2022

Veel te laat, nemen geen contact op. Slecht!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter
5 juni 2022

Heerlijk!!

Paul Brouwer
2 juni 2022

Heerlijk eten, fijne bediening en staat klaar bij afhaal. Eerder via UberEats besteld, maar dat is een waardeloze organisatie. Gewoon rechtstreeks met Surabaya eten regelen. Veel beter!

LandalMig
1 juni 2022

Enak!

Miranda
1 juni 2022

De rijsttafel was weer genieten, en voor hoe meer personen je besteld, hoe gevarieerder hij wordt. Heerlijk. Bestellen zeker vaker 😋. (Een paar gerechten waren iets meer aan de zoutige kant dan gewend)

Ronald
30 mei 2022

Super echt lekker gegeten

Afke
30 mei 2022

Op tijd bezorgd en heerlijk gegeten, voor herhaling vatbaar!

Marga Janssen
30 mei 2022

Helaas geen 2x sambal goreng telor bali ontvangen! Verder als altijd heel smakelijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Paul
30 mei 2022
Mirjam van Vliet
29 mei 2022

Heerlijk eten, warm bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lisa
29 mei 2022

Altijd top, mijn favoriete comfort food.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Karin
29 mei 2022

Super lekker eten Zeker voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ralph
28 mei 2022

Top eten en snel en warm ( heet) geleverd. Aanrader.

Francois Boone
27 mei 2022

Mooi op tijd en heel erg warm. Zoals altijd heerlijk.

MJ
25 mei 2022
Tom Wichers
25 mei 2022

Dank voor de serundeng! Sambal telor staat op plaatje 2 eieren. bestelde 2 maal en kreeg 2 eieren. klopt dat?

Reactie van Mas Surabaya

Hallo, 1 portie eiren is 1 stuk, dus het klopt wel. MVG

Paul
24 mei 2022

Vlees was veel te zout, de rest was goed op smaak.

John
23 mei 2022

Bezorging was een kwartier te laat, maar gelukkig was alles nog goed warm.

Menno den Besten
19 mei 2022
M Groot Wassink
17 mei 2022

Het eten was heerlijk en goed van smaak ! Alleen het eten was bijna koud en dat is zo jammer.

Anoniem
14 mei 2022
Angela Bordewijk
12 mei 2022

Het was echt heerlijk. En genoeg voor 2 personen. Gaan zeker nog een keer bestellen .

Louret Keizer-Zwier
9 mei 2022

We hebben weer heerlijk gegeten ⭐️⭐️⭐️

Herman
9 mei 2022

Heerlijke smaken, bestelling op tijd. Voor herhaling vatbaar 😋😋😋

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lucas G. Markies
8 mei 2022

prima. heel smakelijk.

Merel Blikman
7 mei 2022

Ontzettend leuke bezorgster echt een top meid en het eten was lekker

Karin Otten
1 mei 2022

Keurig geleverd door uiterst vriendelijke bezorger en het eten was van prima kwaliteit. Chapeau!

Bart Eijlander
1 mei 2022

Hoi! Ik vind, dat jullie teveel zout gebruiken... Echt hoor... Groetjes, Bart Eijlander

Ron Veldhuis
30 april 2022

Iets beter opwarmen, is al jammer dat het magnetronfood is, maar helaas kan ook niet anders.

Sasha
29 april 2022

Het eten was heerlijk en warm. Daarnaast was het eten op tijd bezorgd en de bezorger was erg vriendelijk. Volgende keer zeker weer bestellen!

Noteboom
28 april 2022

Wij hebben inmiddels meerdere keren laten bezorgen. Kwaliteit goed en bezorging eveneens.

René
28 april 2022

Heerlijk eten, precies op tijd bezorgd. Dit restaurant blijft bij onze favorieten in Apeldoorn.

Johan
27 april 2022

Was weer super lekker en zeker voldoende

Heerlijke Campur op tijd bezorgd
27 april 2022

Heerlijke Campur en keurig op tijd bezorgd.

Hans Prijs
24 april 2022

Te laat en koud!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Warnier
23 april 2022

Altijd goed eten alleen nu zat er in het kipgerecht allemaal botjes levensgevaarlijk

Tinus Giesen
23 april 2022

👍👍👍👍👍

Virgil Vd Vijver
14 april 2022

Eten is er TOP👍

Lukas
10 april 2022

heerlijk gegeten. goede bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eilien van Essen
10 april 2022

Heerlijk eten en hele goede service ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bakker
9 april 2022

Lekker eten, redelijke prijs

Dini
6 april 2022

Heerlijk eten, nog goed warm, lekker gekruid. Bezorging volgens het boekje!

Mario
6 april 2022

Het was heerlijk zoals altijd🤤 Dankjewel!

M vd Hoeven
6 april 2022

Goede hoeveelheid en super lekker. Tip: zet duidelijk op de site hoe je kunt aangeven of je een gerecht mild, zoet of pittig wil

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henny S
4 april 2022

Heerlijk saté (mals, fijn gesneden en mooi aangebakken)

Wouter Rooseboom
3 april 2022

Gevraagd om het (warme) eten om 17.00 te leveren. Om 16.20 stond de bezorgen al op de stoep. Veel te vroeg. Middels een warmhouddoek tot 16.45 het op eten kunnen uitstellen, maar wel teleurstellend. Op zowel de e-mail ontvangstbevestiging als op de aangehechte afleveringsbon staat 17.00 als bezorgtijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Angela
2 april 2022

Heerlijk!

Ed
1 april 2022
Anoniem
30 maart 2022

Het was weer te lekker allemaal! Het was alleen wel behoorlijk afgekoeld.

Mario
28 maart 2022

Het eten was super lekker zoals altijd. Het vlees en de rijst was wel lauw qua temperatuur. Maar desondanks enak sekali 👍👌

René
25 maart 2022

Prima Indonesische maaltijd, en binnen no time bezorgd. Zeker de "snacks" zijn het vermelden waard

Edwin
23 maart 2022

Authentiek, lekker lekker.......enak. Selamat makan!

.
23 maart 2022

Heerlijk! Snelle levering, alles was goed warm en erg smakelijk. Gratis blikje zat er gewoon netjes bij. 5 sterren meer dan verdiend!

Lisa
21 maart 2022

Het was weer heerlijk allemaal. De roti met rendang is mijn nieuwe favoriet, lekkere sambal erbij ook. Bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Debby
19 maart 2022

Heerlijke roti gegeten. Zeker een aanrader!

Erwin
17 maart 2022

Het begon al met dat het eten veel te vroeg bezorgd was. Bij het openen van de verpakking was alles nat van de saus/olie. De sauzen waren door elkaar heen gegaan waardoor alles het zelfde smaakte. Tevens moest ik het eten zelf opwarmen omdat het erg lauw/koud bezorgd was.

Jan Arie
17 maart 2022

Heerlijke Campur en Roti kip kerrie. Aanrader

Henk
14 maart 2022
Johan Smit
13 maart 2022

Super zoals altijd..TOP! Kwaliteit, smaak, klantvriendelijkheid en snelheid van de bestelling.

anne nowee
13 maart 2022

Gewoon heel erg lekker, met zorg gemaakt, niet te vet. De spercieboontjes wat waterig

Peter van Malm
10 maart 2022

Heerlijk gegeten, ruime porties and lekker van smaak. Echt Indisch !

Jeffry
9 maart 2022
H
8 maart 2022
Rob
8 maart 2022
Ingrid van Emst
7 maart 2022

Weer heerlijk gegeten!!

Harold
7 maart 2022

Echt heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.