Beoordelingen van Mas Surabaya Apeldoorn

Recente recensies

5.0
Marc
gisteren

Mooi op tijd gebracht en werkelijk voortreffelijk qua smaak. Heerlijk gegeten. Goede portie ook nog.

Ernst
25 januari 2022

Was weer smullen zoals altijd, de bestelde lempers waren helaas uitverkocht. Daarvoor in de plaats zouden twee risolles komen, maar deze zaten er helaas niet bij.

Jermaine
24 januari 2022

Het eten werd snel bezorgd en was heerlijk, prima hoeveelheden. De saté was exceptioneel.

Dijkstra
24 januari 2022

De bakmi was niet lekker en erg droog. Zat hele vreemde smaak aan. Sambal goreng boontjes waren koud. De service was oke

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nicole
23 januari 2022

Altijd lekker!

Vince Bergsma
23 januari 2022

Heerlijk gegeten! Snelle bezorging, goede kwaliteit en een vriendelijke bezorger. Wij bestellen niet veel meer maar onze go-to is Mas Surabaya en met deze kwaliteit zal dit altijd zo blijven!

NM Gootjes
22 januari 2022
Ralph Manders
17 januari 2022

Super smakelijk, goed zoals gewoonlijk. Alleen jammer dat er noedels ipv de bestelde nasi geleverd werden. Maar de noedels waren ook lekker.

Vince Bergsma
16 januari 2022

Bestelling was helaas niet compleet maar er kwam iemand binnen 15minuten langs om dit te herstellen! Lekker voedsel zoals altijd :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Johan Smit
16 januari 2022

Gewoon altijd goed! Het was weer heerlijk. Bedankt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Niels
16 januari 2022

Heerlijk gegeten. We zijn vaste klant geworden. Rijke variatie aan heerlijke smaken.

Wolters
16 januari 2022
Smits
15 januari 2022
M
15 januari 2022

Prima, lekker, warm en op tijd. Een aanrader

Bo
15 januari 2022

Mooi optijd en was heeerlijk. Genoeg voor iedereen 👍🏾

Nak
15 januari 2022

We hebben heerlijk gegeten. Alleen jammer dat we bami hadden besteld, maar nasi hebben gekregen. Deze was zeer smaakvol, maar toch...

Slump
14 januari 2022

Kinderen aten het verassend goed.

Koldeweij
14 januari 2022

Er werd tijdig gebeld dat de levering later werd . Geen probleem hadden om koude levering gevraagd

Niek
13 januari 2022

Erg smakelijk :-)

Victor
13 januari 2022

Altijd heerlijke gerechten bereidt door professionals waarbij lekker eten en klantvriendelijkheid in de vezels zit.

Mario
12 januari 2022
Réqiana Frieser
12 januari 2022

In het begin was het goed, maar het wordt steeds slechter. De Cendol gaat steeds meer achteruit, geen smaak meer, voorlopig bestel ik niet meer. De bezorging gaat ook achter uit, laatste bestelling zou om 15.45 zijn en ze kwamen om 16.35 uur heel slecht

P L
11 januari 2022
C. Halewij
10 januari 2022

Beloofde gratis drankje (Cola Zero) ontbrak. Eten was zoals gewoonlijk prima

G. van. Wijngaarden
10 januari 2022

Kool in Gaga gado was veel te grof gesneden en erg grote harde stukken, en weinig verschillende groenten. Word meestal ook geserveerd met longtong of witte rijst bij verschilende restaurants.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wendy
10 januari 2022

Heerlijk gegeten, was warm toen het aankwam! Goede kwaliteit. Vriendelijke bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ton
10 januari 2022

Heerlijk eten, echte Indonesië voor een redelijke prijs Warm en op tijd bezorgd. Een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

S
9 januari 2022
Melanie
9 januari 2022

op de bakjes namen plakken wat er in zit, want als je veel gerechten hebt weet je niet precies wat of wat is, het eten is geweldig,

Yvonne
9 januari 2022

Lekker gegeten, vriendelijke bezorging

Ineke
9 januari 2022

Heerlijke vleesgerechten, we willen dit graag snel weer!

Yvonne Knoop
8 januari 2022

Kreeg het idee dat de bestelling niet helemaal compleet was

Bart
8 januari 2022
Melanie
5 januari 2022
Agerbeek
5 januari 2022
Marcel
4 januari 2022
Fam van Wijhe
4 januari 2022

Heerlijke Roti gegeten, dat was veel te lang geleden! Kan zich meten met Aarti in de Utrechtse Kanaalstraat

Bosch
3 januari 2022

We zouden een gratis blikje cola krijgen. Zat er helaas niet bij. Extra roti plaat besteld, zat er ook niet bij.

R. Bouwman
3 januari 2022

Bezorging was keurig op tijd. En het eten zoals altijd heerlijk klaargemaakt. Echt een aanrader!

Anoniem
3 januari 2022

Vers, goed warm, ruime porties, bezorging stipt op tijd! Altijd weer genieten, dank daarvoor!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

R Timmer
3 januari 2022

Het werd ruim een half uur eerder bezorgd dan dat ik had aangegeven, dat was een minpuntje. Verder lekker eten, prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Herman Thuss
3 januari 2022

Zoals altijd, TOP! Keurig op tijd en heerlijke pittige gerechten. Zou graag een keer les willen krijgen hoe dit zelf zo lekker te kunnen maken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans
2 januari 2021
M
2 januari 2021

We dachten op nieuwjaarsdag heerlijk indisch te eten. Maar het viel tegen. Het eten was lauw en te droog. De sjeu ontbrak omdat er te weinig saus over de gerechten zat. Jammer jammer. Jammer. We hadden er ons zo op verheugd.

Maxim
1 januari 2021
Eilander
1 januari 2021

Heerlijk gegeten: mooie verse groenten, heerlijk gekruid vlees en heerlijke vega stukjes. Alles zag er mooi en goed uit en de smaak combinaties echt verrukkelijk. We hebben heerlijk gegeten!

Cindy
1 januari 2021

Heerlijk gegeten!!

Jan
29 december 2021
Louis
28 december 2021

Smaakt bijna zoals thuis gekookt wordt.

Sandra
28 december 2021

Heerlijk gegeten. Bezorging netjes op tijd.

G
28 december 2021

Het eten was heerlijk, met redelijk verfijnde smaken. Bezorging ook prima, zelfs met kerst!

Peter de Wild
27 december 2021

Snelle levering. De gerechten waren goed op temperatuur. Heel erg smakelijk. Aanrader!

Van den Berg
27 december 2021

Ivm drukke kerst kwam eten te vroeg maar het heerlijk en voor herhaling om te bestellen

Roel
26 december 2021

Heerlijk voor een reële prijs

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sam
26 december 2021

Heerlijk Indonesisch eten! Vriendelijke bezorging en goede service.

Colinda
26 december 2021
Brinkman
26 december 2021
Roos
25 december 2021

Compliment! Altijd lekker en heerlijk warm gebracht. Hoopvol nemen jullie ook een keer de lekkere perkedel balletjes in het menu zoals gemaakt bij Istani Bali voorheen. Die zijn ook zo lekker. We gaan absoluut vaker bestellen.

Koldeweij
25 december 2021

De gerechten smaakten heerlijk en het zijn ruime porties . Het restaurant is schoon en vriendelijke bediening. Zeker een aanrader en u zult ons vaker gaan zien voor het afhalen van de bestelling. Met vriendelijke groet. Alida Koldeweij

Glenn
25 december 2021
Dianne
25 december 2021

Wat een heerlijke smaakvolle gerechten, echt een aanrader! Dankjewel!

Abali
23 december 2021

Voor de 2e keer besteld en volgens afspraak keurig netjes op tijd afgeleverd

Jan Contermans
21 december 2021

heerlijk smakelijk en ruim voldoende, de Bakmi goreng is een prima basis bij de vlees- en groentegerechten

Miranda
20 december 2021

En wederom weer een heerlijke afwisselende rijsttafel voor 4 personen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eilien
19 december 2021

Weer enorm van genoten was weer erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fam. Van Ingen
19 december 2021

Ik zou het fijn vinden om de satesaus apart te krijgen ipv in het eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mike
18 december 2021

Was errug lekker.

S.H
16 december 2021
Hans Tönjes
16 december 2021

Alsof we even terug op Oost Java waren. Terima kasih

Veldhuis
16 december 2021
Eline Vrolijk
14 december 2021

Eten was zalig maar wel een beetje afgekoeld.

Cindy
14 december 2021

Waaaaaaanzinnig lekker! Die vegetarische roti, wow heerlijk. Iedere keer weer genieten.

Brouwers
14 december 2021

Erg lekker. Vrij veel olie in de gerechten verwerkt, maar prima smaken. Niet echt heel warm en bezorging duurde ook langer dan verwacht. Maar zeker voor herhaling vatbaar.

Vince Bergsma
14 december 2021

Heerlijk zoals altijd maar het valt mij op wanneer ik een kip of rundvlees los bestel, ik dubbel zoveel krijg als wanneer ik het bestel in combinatie met een andere losse kip of een ei. Voorbeeld: ik bestel 1 ei + ayam rudjak. Vervolgens krijg ik de kip samen met het ei in 2 kleine bakjes (en dus weinig kip) Voorbeeld 2: ik bestel alleen de Ayam Rudjak en vervolgens krijg ik de kip in een normale bak met de normale hoeveelheid. Dit zorgt ervoor dat ik minder bestel omdat ik anders weinig eten voor mijn geld krijg. Het zou fijn zijn als ik even veel kip krijg als ik het samen met iets anders in een los bakje bestel. Dit voelt namelijk een beetje oneerlijk. Wederom bedankt voor de heerlijke maaltijd!

Karin
12 december 2021

Eten was lekker, goed warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mario
9 december 2021
V Looijengoed
8 december 2021

Lekker gegeten. Mooi op tijd en warm bezorgd. Een verbeterpunt betreft de app. Als je een maaltijd bestelt (bv Campur groot) dan dien je in het opmerkingenveld bij de bestelling aan te geven welke gerechten (vlees/groente) je toegevoegd wil hebben. Ik kwam hier achter na een belletje met Mas Surabaya. Zou handig zijn als je dit gewoon in de app tijdens het bestellen zou kunnen aanvinken. Maar nogmaals, heerlijk gegeten.

Peter den Besten
6 december 2021
Elma
4 december 2021

Zoals altijd is ook deze bestelling goed voorbereid, samengesteld met heerlijke gerechten en naar wens thuis gebracht. We hebben weer genoten van deze menu's. Allen ook nu weer hartelijk bedankt.

Daan
3 december 2021

Het was een heerlijke ervaring! We kozen voor de vega-rijsttafel. Zeer smaakvol allemaal en niet te zout. Fijn dat er ook zoveel vega-variatie is. Enige nadeel: al het verpakkingsmateriaal. Kan dit duurzamer? Al met al voor herhaling vatbaar.

De Weerd
30 november 2021

Het eten was gauw koud . De bami was al direct koud

Christa
29 november 2021

Het eten was heerlijk

Koen
27 november 2021
Ligtenberg
27 november 2021
Wil Elsendoorn
27 november 2021
PB
25 november 2021

Mijn vriend en ik bestellen hier vaak en zijn elke keer heel tevreden! Het eten is superlekker, echt een aanrader. Dat we elke keer genoeg hebben voor 2 dagen, is helemaal mooi meegenomen ;) Bij de laatste bestelling hebben we een specifieke bezorgtijd aangegeven en het eten werd precies op tijd geleverd. Bedankt Mas Surabaya!

Anoniem
24 november 2021

Het kwam eerder dan er in eerste instantie vermeld werd.

Mario
24 november 2021

Vriendelijke bezorgers en het eten zoals altijd erg lekker👍

DpC
22 november 2021

Heerlijk gegeten. Pittige roti was goed gekruid, daar houden wij van. Alle andere gerechten waren ook prima, goed op temperatuur, vers. En keurig bezorgd, zelfs iets voor de aangegeven tijd. Top.

R Latuputty
22 november 2021

Was niet de eerste keer dat ik eten bij u bestelde. Was altijd heel goed en smakelijk. Maar gisteren viel het heel erg tegen. De sayur was oud en koud, de sate was ook koud. Heel erg jammer. Het enige wat goed was, was de krupuk. Was dit de eerste bestelling, dan zou het ook de laatste keer zijn. Maar, ik hoop dat het de volgende keer beter zal zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bert koot
21 november 2021

Erg lekker vooral de kipsate …

Joyce
20 november 2021
prima
14 november 2021
a.cortvriendt
11 november 2021

nog nooit zulk slecht eten gehad: de 2 vleesgerechten waren zó hard en taai- niet te eten en de eieren waren volledig uitgedroogd. De saté saus was uitgedroogd: kortom: we hebben het weg kunnen gooien terwijl wij er ons zo op verheugd hadden

Dick Ligtenberg
10 november 2021
Miranda
9 november 2021

Perfect op tijd gewenste tijd bezorgd en wat een heerlijke gevarieerde rijsttafel. Al eens eerder voor twee personen besteld. Toen ook al genoten en nu voor zes personen besteld. Wat een positieve verrassing dat er echt allemaal verschillende gerechten werden geleverd. En ook nog eens heerlijk van smaak! Was zeker niet de laatste keer....

Ralph
8 november 2021

Wederom super rijsttafel, en exact op tijd bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J Spaan- Geritan
6 november 2021

Eten was heel lekker. Werd behoorlijk op tijd bezorgd. Enig minpuntje: het beloofde colaatje was er niet bij. Volgende keer dus 2 drankjes😄

Salo
6 november 2021
Bart Eijlander
4 november 2021

Heel lekker. Jullie gebruiken wel veel zout. Dat mag wel wat minder.

Dirk Wormmeester
4 november 2021

Normaal erg goed en lekker. Jammer dat deze keer de opmerking niet is gelezen. Ik vroeg om pittig maar niet gekregen.

Evert Klomp
3 november 2021
Daniël Sijtsma
2 november 2021

Niks op aan te merken. Het eten was heerlijk en ruime hoeveelheid. Bezorging was volgens afspraak. Alles prima en voor herhaling vatbaar.

Johan Smit
31 oktober 2021

Was weer een heerlijke top maaltijd, zoals al jaren trouwens. Netjes op tijd klaar en snelle service bij afhalen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mario
29 oktober 2021
Lucia
27 oktober 2021

Vlotte bezorging, vriendelijke bezorger. Smaak van het eten was heerlijk maar niet echt warm. Saus bij de saté erg waterig.

Kris
27 oktober 2021

Snel,warm en elke keer weer smaakvol.

John
26 oktober 2021

Goede gevarieerde keuze, uitstekend bereid, heerlijk dus.

Matthijs Maris
21 oktober 2021

De bestelling had ik begin van de middag opgegeven met als bezorgtijd 17:45. Dit omdat we een uur later weg moesten naar een voorstelling. De bestelling kwam om 18:40 waardoor we geen tijd meer hadden om het überhaupt te eten. Na de voorstelling de boel opgewarmd om nog wat binnen te hebben. Erg lekker allemaal alleen veel te laat.

Ati
21 oktober 2021

Echt super goed zoals altijd, authentieke smaak, vers en heerlijk gegeten!

Marieke
20 oktober 2021
RP
19 oktober 2021
Fer Boei
18 oktober 2021

Zoals gewoonlijk weer heerlijk. Malse kip, verse (gestoomde) groente! En punctueel bezorgd. Wat wil een mens nog meer?

Simon
18 oktober 2021

Het eten was heerlijk; voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marjan Tinkelenberg
16 oktober 2021
Ruth Hulshof
15 oktober 2021

De smaak was zoals altijd weer prima en het eten werd goed warm bezorgd. Het valt mij echter op dat de stukken ikan bali steeds kleiner worden terwijl de prijs hetzelfde blijft.

Mario
12 oktober 2021
Lucas G. Markies
11 oktober 2021

teleurstellend, bezorger kwam 40 minuten voor de afgesproken bestel tijd. 17.40, wij waren uiteraard nog niet this. Toen het op 18.30 uur gebracht werd, HEBBEN 10 PERSONEN KOUD ETEN GEHAD. M I S S E R ! ! !

Wil de Vries
10 oktober 2021

Al verscheidene keren besteld, en altijd erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Miranda
9 oktober 2021

Heerlijk gegeten, aanrader!

Ben
7 oktober 2021
Lilian Nijenhuis-Geritan
6 oktober 2021

Lekkere smaak en voldoende, ook aardig op tijd. Goed.

Sophie
5 oktober 2021

Het eten was heer-lijk! Goed op smaak. We hadden eerder teveel dan te weinig. We hoefden zeker niet zuinig te doen. Goed gegeten!

Jesse Zwartjens
4 oktober 2021

Kwaliteit van het eten was top! Heel erg lekker en grote porties. De bezorging was 20 min later dan afgesproken (17:30) maar na telefoongesprek direct duidelijk waarom en nog geen 2 minuten later waren ze er. Helemaal goed en ik zal mensen jullie eten zeker aanraden!

Mario
4 oktober 2021
Mariet
3 oktober 2021

Heel erg lekker!!! Een dikke 10

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Samira
3 oktober 2021
IH
2 oktober 2021

Alles netjes bezorgd volgend afspraak en heerlijk gegeten. Echt een aanrader!

Esmeralde
29 september 2021

Altijd lekker eten!

Carla
28 september 2021

Eten was lekker, iets later dan besteld, aardige bezorger!

Koen
21 september 2021

Weer heerlijk gegeten. Bezorging was netjes op tijd en eten warm. Enige punt van aandacht was een lekkend bakje.

Mario
19 september 2021
W.oosterhuis-0xener
19 september 2021
Laetitia
19 september 2021

Heerlijk eten en vlotte bezorging!

Jeffry
16 september 2021

Snel geleverd(15min) Erg lekker en warm geleverd. Goed verpakt! Voldoende eten! Goede service. Helemaal top!!!

C. Veenendaal
12 september 2021

Heerlijk!! Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mario
9 september 2021

Een 10👍

Laura
9 september 2021

Heerlijk gegeten! wel veel plastic verpakking

Ruud Verhoef
9 september 2021
Kris
6 september 2021

Wederom waanzinnig smakelijk en grote porties. Mooi snel in huis en twee dagen van eten!

C.Steenbergen
6 september 2021

Het eten was weer prima

Anoniem
5 september 2021

Voor het eerst gegeten op advies van een kennis. Echt heerlijk en voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

G
5 september 2021

Snel en lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kim
4 september 2021

Het eten viel ons tegen. We hadden de rijsttafel besteld. Vooral pittig en weinig smaak. Alleen de saté vonden we lekker. Tomatenrijst is geen nasi!

Anoniem
3 september 2021

Was iets te laat, wel weer heerlijk!

Hans
3 september 2021
Mario
31 augustus 2021
Kam
30 augustus 2021

Heerlijk, snelle bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Arthur Borghoff
29 augustus 2021

De bestelling was makkelijk en de producten en service waren prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

John
29 augustus 2021

We hebben meer dan 90 minuten op het eten gewacht, het is de tweede keer dat er met de bestelling iets mis gaat. Jammer want het eten is meestal van goede kwaliteit

Fer Boei
29 augustus 2021

Keurig op tijd. Mooie kwaliteit van het eten en smakelijk bereid. Met name de groenteschotel zijn echt super!

Johan
26 augustus 2021

Ook voor westerlingen op vakantie is dit een prima rijsttafel.

Rob
25 augustus 2021

Zowel de kwaliteit alswel de hoeveel eten was minder dan bij de vorige bestelling (juni 2021). Het eten was nog steeds lekker, maar niet bijzonder. Inplaats van nasi werd een oranje rijst geleverd.

Debbie
24 augustus 2021

Smaakte erg goed, en ruim voldoende.

Berco van Boven
24 augustus 2021

Super lekker! Echt een aanrader!

Wesley
23 augustus 2021

eten was erg goed. en bezorging was precies op tijd . enige tip is wellicht om op de bakken te schrijven waar wat in zit ( voor als je veel bestelt met een groep )

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
19 augustus 2021

Warm, heerlijk, ruim voldoende en keurig op de verzochte besteltijd bezorgd. Aanrader om hier te bestellen!

Janet ten Hoope
19 augustus 2021

Heerlijk eten, met prima bezorgservice

Maaike Groot Wasdink
18 augustus 2021

Geweldig lekker eten ! Prima en voor herhaling vatbaar we hebben genoten.

H.F. van Slooten
16 augustus 2021

De rijsttafel zonder rijst viel ons erg tegen. Nog geen 50% ervan genuttigd.

Corinne
15 augustus 2021

Heerlijk!

Gerben
13 augustus 2021

Heerlijk! Beste van Apeldoorn en omgeving!!

RvdL
13 augustus 2021
Hans
12 augustus 2021

Zoals altijd lekker gegeten. Alleen de stukken kool van de gado gado waren heel grof gesneden en ook de andere ingrediënten waren hierin niet zo goed. De vorige keer vonden we dit veel lekkerder bereid. Denk niet dat we dit een volgende keer meer bestellen.

Nieuwenhuize
11 augustus 2021

Keurig bezorgd en heerlijk gegeten. Aanrader!

Jan Arie
11 augustus 2021

Campur klein. Gado gado en loempia erg lekker. Pisang goreng te stevig.

M Denkers
9 augustus 2021
ten Dam
8 augustus 2021
Pen
7 augustus 2021
Mario
6 augustus 2021
corrie Tijssen
6 augustus 2021

niet de 1e keer en zeker niet de laatste keer ,, smaakt verrukkelijk

Koen
4 augustus 2021

Fantastisch gegeten. Authentieke smaken, boterzachte rendang, geweldige saté. Aanrader, hier gaan we vaker bestellen!

Haacke
1 augustus 2021

Heerlijk eten. Het gratis drankje was niet meegeleverd, maar dat mocht de smaak niet drukken. Vijf sterren dus.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wim
31 juli 2021

Eten besteld vanaf de camping in Loenen. Alles werd keurig op tijd bezorgt en was goed warm. Eten was heerlijk lekkere authentieke indonesische smaken, heerlijk.

Mario
29 juli 2021

Heerlijk.

Robert
26 juli 2021

Snelle bezorging en zeer smaakvolle gerechten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fam. Bolt
25 juli 2021

Het smaakte heerlijk, maar helaas was het dit keer niet echt warm, dus maar even in de magnetron...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Paul
25 juli 2021

Goed eten, erg veel kleefrijst bij een gerecht en een beetje aan de zoute kant.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mario
25 juli 2021
Rgs 010
23 juli 2021

Lekker Indisch eten zoals het hoort 😉👍🏻

Dick de Vos
17 juli 2021

was weer erg smakelijk

Kees
16 juli 2021
Mario
14 juli 2021

Echt heel lekker!

Charlotte
14 juli 2021

Altijd goed eten en snel bezorgd!

Nel Geluk
12 juli 2021

Fantastisch lekker gegeten. We komen veel op Bali en het leek alsof we even terug waren 😋😋

ten Dam
12 juli 2021

Het eten was heerlijk en nog goed warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Agnes
9 juli 2021

Aanrader! Heel blij met deze keuken

Marianne Hofman-Junte
5 juli 2021

Heel jammer ik had zoet besteld maar erg pittig gekregen dus teleurgesteld.

Thijs
2 juli 2021
Francois Boone
2 juli 2021

Zoals altijd top.

Hans
1 juli 2021

Mooi op tijd bezorgd en heerlijk gegeten.

Mario
1 juli 2021
Juanita
1 juli 2021

Eten was heel snel bezorgd, dat is een pluspunt. Maar het vlees was droog en smaakloos, nauwelijks saus. Had liever langer gewacht op beter kwaliteit eten. En spekkoek stukje is zo ontzettend klein, geen €2.50 waard.

Dick de Vos
1 juli 2021

makkellijk besteld, gelijk bataald inclusief fooi, bezorger prima optijd en het eten lekker warm

Chris
29 juni 2021

Heerlijke vegetarische rijsttafel! Veel verschillende gerechten. Een aanrader!

Hans de Graaf
28 juni 2021

Prima verzorgd en mooi op tijd bezorgd Contact s.v.p. alleen opnemen via de mail.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wouters
28 juni 2021

Het was weer heerlijk! En keurig op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gertsen
27 juni 2021

Eten werd keurig op tijd bezorgd was goed warm en erg lekker voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bvdv
27 juni 2021

1 woord, Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Laura
26 juni 2021

Vegetarische roti was weer heerlijk!

Isaak
26 juni 2021

Het eten was erg bezorging op tijd Alleen de tjendol was niet goed zat dikke schuimlaag op en was gekleurd met pandan terwijl tjendol kokosmelk met gula dwaja is hij hoort niet goed was ook niet te drinken we hebben het weggegooid maar verder was alles goed

Mario
25 juni 2021
John
25 juni 2021

De bestelling kwam een uur te laat. Niet normaal. Heel vervelend. Dat maak je met twee stukjes spekkoek niet goed. Het eten was duidelijk gehaast klaar gemaakt om te brengen.

Ernst
24 juni 2021
Fam.Edens
21 juni 2021

Wij kregen de maaltijd een half uur te vroeg. Het was de verkeerde maaltijd. Wel lekker, maar niet wat wij besteld hadden. Heel jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Irene Standaart
20 juni 2021

Al verscheidene keren eten besteld bij Mas Surabaya! Dit omdat het eten heerlijk en prima verzorgd is. Een punt waar nog wel aan gewerkt mag worden is de bezorging. Vroeg op de dag besteld is het eten prima op tijd bezorgd, echter later op de dag is anderhalf uur wachttijd geen uitzondering helaas.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Mas Surabaya

Beste Irene, Hartelijk bedankt dat u de tijd hebt genomen om en beoordeling over ons te schrijven. We stellen uw reactie erg op prijs. En we vinden het spijtig dat uw bestelling niet op tijd werd bezorgd. Onze excuses hiervoor. Hopelijk kunnen we volgende keer beter maken.

Lilian Nijenhuis-Geritan
20 juni 2021

Aardige knul maar de bezorging was echt veel te vroeg. Drie kwartier is niet de bedoeling. Helaas was het de vorige keer ook veel te vroeg. Punt voor verbetering! Eten was erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

A.E.J. Kaal
19 juni 2021

Jammer dat alles in één doosje door elkaar zat: dat ziet er niet smakelijk uit.

Sabine
18 juni 2021

Er wordt goed gekeken naar opmerkingen in je bestelling. Top!

Barbara
13 juni 2021

Heerlijk eten, goede en vriendelijke service een goede prijs/ kwaliteit verhouding

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Chris
13 juni 2021

Heerlijk gegeten en snel en vriendelijk bezorgd!

bob van dongen
10 juni 2021

Heerlijke gevarieerde rijsttafel vega. Helaas was niet alles warm genoeg

Van Hengel
10 juni 2021

Wederom heerlijk gegeten en genoten van de gado gado en de kleine Campoer. Goed gekruid. Bezorging was netjes op tijd.

Jan
5 juni 2021

Kwaliteit uitstekend. Misschien iets meer nasi.

Heesbeen
5 juni 2021

Perfect eten!! Keurig op tijd klaar en warm. Een minpuntje: twee keer twee Telor besteld. Bij thuiskomst bleek er maar een keer twee eieren bij te zijn. Maar: Waar gewerkt wordt......

Portier
5 juni 2021
Mario
2 juni 2021
Loura
2 juni 2021
Westerveld
2 juni 2021

Weer erg lekker gegeten. De hoeveelheden van de gerechten zijn ruim voldoende. Top kwaliteit!

Paul Sinnema
2 juni 2021

Eten was niet lekker en te zout . Pindasaus te dun en te zout. Geen groente. 3 keer niks. Wel op tijd bezorgd en vriendelijke dame. 17 Euro voor een slechte kennismaking.

Jaap R
1 juni 2021

Verschillende gerechten besteld echter allemaal smakeloos. Orak arik was vooral kool zonder ei ?? Tempe was wel ok. Volgende keer zoeken we ander restaurant

Wil de vries
30 mei 2021

Zoals we gewend waren: perfect

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kim
30 mei 2021

De maaltijd was weer heerlijk met de juiste authentieke smaken! Elke keer weer goed!

M. Talen
29 mei 2021

Heerlijk gegeten

M F Koeman
29 mei 2021

Heerlijk eten, keurig bezorgd.

Francois
28 mei 2021

Alles lekker en goed warm.

Roelof
28 mei 2021

We hadden de Indonesische rijsttafel besteld, deze werd precies op het gewenste tijdstip afgeleverd. Alle gerechten smaakten authentiek en we waanden ons even in Indonesië. Uit waardering voor de kok heb ik gebeld om te bedanken voor de heerlijke gerechten! Echt een aanrader voor liefhebbers van de Indonesische keuken!

Rob
27 mei 2021

Snel geleverd en wéér érg lekker. Een aanrader! Bedankt!

Louis
25 mei 2021

We hadden erg veel zin in Indonesisch eten, maar helaas. Viel heel erg tegen. Vlees erg droog, smakeloze happen, sperziebonen overduidelijk uit een pot etc. Alsof het al erg lang geleden was geprepareerd. Helaas viel niet 1 gerecht tegen, maar alle zes. Geen kokos geproefd. Geen gember. Etc. Teleurstellend. Hopelijk had de kok een off day

Onno
25 mei 2021

Mooi op tijd bezorgd en warm gehouden en lekker gegeten.

Warnier
25 mei 2021

De rotti was niet wat ik van jullie gewent ben de boontjes waren rauw en de plaat veel te dik en taai

Oudshoorn
24 mei 2021

Inmiddels is de kwaliteit van MAS ons zeer bekend, duim omhoog! Verzorging correct en op tijd

Kramer
24 mei 2021

Heerlijk authentieke Indonesische keuken

Lucas
23 mei 2021

smakelijk en keurig op tijd

Marty Meyboom
23 mei 2021

Zeer goed en de levering mooi op tijd. Het eten smaakt fantastisch

Erik Veldwijk
22 mei 2021

Rijsttafel voor 2 personen en nog wat extra's besteld. Gratis drinken was 1 blikje. Samen gedeeld. We hebben ongeveer 1,5 uur op de bestelling gewacht en als we geen magnetron hadden gehad hadden we halflauw gegeten. Gerechten vielen ook een beetje tegen. Geen herhaling voor ons.

Jerry Hilhorst
22 mei 2021
Carin Oudshoorn
19 mei 2021
Liz
16 mei 2021

Heel erg lekker!! Goed verzorgd. De aller lekkerste!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Frank
12 mei 2021

Heerlijk eten en zeer ruime porties. Keurig op tijd bezorgd en nog prima warm, ondanks de verre afstand vanaf het restaurant (ruim 20 min. rijden). Aanrader!

G Jansen van der Sligte
11 mei 2021

Het smaakt heerlijk zoals altijd!! Keurig op tijd gebracht. Alleen maar gruwlijk goed en vooral lekker!!!

John.
11 mei 2021

we kregen alleen nasi terwijl ik ook witte rijst had besteld. de sateesaus bij de satee was dus en waterig, jammer want meestal is het eten een tien waard.

Roffel
10 mei 2021

Heerlijke vegetarische rijsttafel, goed op smaak en warm bezorgd ondanks aan andere kant vd stad. Top!

Anne
10 mei 2021

Heerlijk gegeten, zoals altijd

Richard Wijkhuijs
10 mei 2021

Heerlijk eten en mooi op tijd bezorgd! Een aanrader... 😉

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Chrisz Harms van Ommen
9 mei 2021

Bezorging was een half uur te vroeg.. Gelukkig was eten super lekker

Anoniem
8 mei 2021
René
7 mei 2021

Het eten was weer super, uitstekend van smaak, goed op temperatuur en weer prima op tijd. Dit wordt zeker weer een keer bestellen.

karin
7 mei 2021

Lekker, als altijd. Ruim genoeg, en warm bezorgd, ondanks de rit van apeldoorn naar hoenderloo. Top!

Mario
6 mei 2021
Ingrid
4 mei 2021

Overheerlijke roti. Mooi op tijd. Nog warm genoeg en super van smaak.

Petra van der Perk
3 mei 2021

Heerlijk eten!

Ed Buzzi
3 mei 2021

Uitstekende website, ze doen wat ze beloven. Heerlijke maaltijden precies op tijd afgeleverd op de camping in Loenen. Bedankt chef! Top.

Marleen Overdijk
3 mei 2021

Heerlijk eten , goed bereid , prima Indische smaken. Iedere hap was anders

Talen
1 mei 2021

Netjes verzorgd en mooi op tijd

Anoniem
29 april 2021

Lekker eten. Rijstschotel voor 2. Heerlijke variatie van gerechten.

Marieke
28 april 2021

Zeer lekker en ruim op tijd bezorgd

Jeroen
28 april 2021

Precies op het afgesproken tijdstip ontving ik de bestelde rijsttafel voor twee personen. Een maaltijd waar heel veel aandacht aan was besteed. Zeer smaakvol, we hebben genoten.

Chris
27 april 2021

Het eten was mooi op tijd, goed warm mooie variatie in de verschillende gerechten. Helaas iets te pittig voor mijn partner, die kan daar niet zo goed tegen. Ik vond het zeer smakelijk

Cees
27 april 2021

Heerlijk van smaak. Bezorging was tedelijk snel!!

Tamara
27 april 2021

Super lekker eten, wordt warm thuis bezorgd. Prima porties om 2 dagen van te kunnen eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ser
26 april 2021

Heerlijk gegeten

Jan Willem Westerveld
26 april 2021

Geweldige kwaliteit en kwantiteit. Besieging erg vriendelijk. Mom er graag!

Ineke vd heide
26 april 2021

Heerlijke rijsttafel waarvan 2 dagen gegeten!

Westhoeve
26 april 2021

Prima kwaliteit, ruim aanbod en wat "wij" noemen: "echt indisch". Ook meer dan voldoende voor 2-pers. Vriendelijke correcte bezorger, die ruim een half uur na de bevestigde tijd kwam. Het is jullie vergeven.

Monique
22 april 2021

Lekker eten. Goede hoeveelheid. Snelle bezorging. Alleen het rundvlees iets te taai.

Helma
21 april 2021
Dianne
20 april 2021

Het was heerlijk!

Henriette
19 april 2021

De bezorger was een kwartier te vroeg. Het eten was smakelijk maar we hebben de hele nacht erna water gedronken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cat
17 april 2021

Online bestellen ging perfect, net als het eten. Ruim voldoende was het ook. Top.

buwalda
17 april 2021

was weer top en mooi op tijd

René
17 april 2021

Voor de eerste keer hier besteld en het was super. Keurig op tijd en het eten goed warm. We gaan hier zeker vaker bestellen.

H.
16 april 2021

Zeer tevreden. Onze eerste eerste ervaring met Indonesisch eten, maar zeker voor herhaling vatbaar. Alles was keurig verpakt en lekker warm. Het eten kwam ruim optijd. Top service, klein prijsje. Selam alaikoem.

Ter hove
11 april 2021

In het verleden vaker besteld en altijd tevreden. Nu viel het zwaar tegen,grotendeels ook niet opgegeten. Nasi goreng was rood/oranje en er zat geen vlees of groente in. Indonesische gehaktballen waren tamelijk smakeloos en er was niks Indonesisch aan. Maiskoek was meer deeg dan mais en boapao broodje was een grote bal brood met ergens in de kern een piepklein beetje vlees zat. Pittige rundvlees leek sambal doorheen geschept, verder weinig smaak beleving. Doordat het te pittig was proefde je niks meer daarna. Pastei en loempia was vooral gevuld met mihoen. Heel erg teleurstellend. Denk dat dit ook de laatste keer is dat we bestellen. Prijs/kwaliteit ligt ver uit elkaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lucas
11 april 2021

Heerlijk gegeten, zijn bijzonder tevreden, komen terug,

I. Bakermans
11 april 2021

Snelle en makkelijke manier van bestellen via de site, Tijdstip van bezorgen zoals we willen. Bezorger nam telefonisch contact op. Goed warme overheerlijke roti. Pittig voor de een en vega voor de ander. Tot snel.

De Jong
10 april 2021

Eten stond op afgesproken tijd klaar. Heerlijk gegeten! Alles schoon op! Gesmuld!

Cindy
7 april 2021

Het was weer heerlijk en snel bezorgd!

Ellen
5 april 2021

Eten was lekker en de bezorging wat te vroeg maar gelukkig waren wij net op tijd thuis.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wil
5 april 2021

Heerlijk eten, snelle levering, nette bezorger! Een aanrader!

Helene Geers
4 april 2021

Helaas was het gado gado menu erg zoet! Het was deze keer niet lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

C.Steenbergen
4 april 2021

Het eten was weer prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Astrid & Marcel
4 april 2021

Rijsttafel besteld, snel geleverd, warm en verassend lekker. Echt een aanrader. Ik ga zeker vaker bestellen

Helene
4 april 2021

Lekker eten, goede bezorgservice, tot in Hoenderloo.

Kreuze
3 april 2021

Bijna alles is lekker,behalve de tofu,dat is helemaal niks ,althans voor ons

Roy Francke
3 april 2021

Op de site staat gratis spekkoek bij bestelling. Wanneer ik bestel kan ik alleen maar kiezen uit een gratis frisdrankje. Hoe zit dat?

Marjon
2 april 2021

Rijsttafel besteld en het was weer heerlijk.