Beoordelingen van Mas Surabaya Apeldoorn

Recente recensies

5.0
Jeffry
gisteren

Snel geleverd(15min) Erg lekker en warm geleverd. Goed verpakt! Voldoende eten! Goede service. Helemaal top!!!

C. Veenendaal
12 september 2021

Heerlijk!! Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mario
9 september 2021

Een 10👍

Laura
9 september 2021

Heerlijk gegeten! wel veel plastic verpakking

Ruud Verhoef
9 september 2021
Kris
6 september 2021

Wederom waanzinnig smakelijk en grote porties. Mooi snel in huis en twee dagen van eten!

C.Steenbergen
6 september 2021

Het eten was weer prima

Anoniem
5 september 2021

Voor het eerst gegeten op advies van een kennis. Echt heerlijk en voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

G
5 september 2021

Snel en lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kim
4 september 2021

Het eten viel ons tegen. We hadden de rijsttafel besteld. Vooral pittig en weinig smaak. Alleen de saté vonden we lekker. Tomatenrijst is geen nasi!

Anoniem
3 september 2021

Was iets te laat, wel weer heerlijk!

Hans
3 september 2021
Mario
31 augustus 2021
Kam
30 augustus 2021

Heerlijk, snelle bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Arthur Borghoff
29 augustus 2021

De bestelling was makkelijk en de producten en service waren prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

John
29 augustus 2021

We hebben meer dan 90 minuten op het eten gewacht, het is de tweede keer dat er met de bestelling iets mis gaat. Jammer want het eten is meestal van goede kwaliteit

Fer Boei
29 augustus 2021

Keurig op tijd. Mooie kwaliteit van het eten en smakelijk bereid. Met name de groenteschotel zijn echt super!

Johan
26 augustus 2021

Ook voor westerlingen op vakantie is dit een prima rijsttafel.

Rob
25 augustus 2021

Zowel de kwaliteit alswel de hoeveel eten was minder dan bij de vorige bestelling (juni 2021). Het eten was nog steeds lekker, maar niet bijzonder. Inplaats van nasi werd een oranje rijst geleverd.

Debbie
24 augustus 2021

Smaakte erg goed, en ruim voldoende.

Berco van Boven
24 augustus 2021

Super lekker! Echt een aanrader!

Wesley
23 augustus 2021

eten was erg goed. en bezorging was precies op tijd . enige tip is wellicht om op de bakken te schrijven waar wat in zit ( voor als je veel bestelt met een groep )

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
19 augustus 2021

Warm, heerlijk, ruim voldoende en keurig op de verzochte besteltijd bezorgd. Aanrader om hier te bestellen!

Janet ten Hoope
19 augustus 2021

Heerlijk eten, met prima bezorgservice

Maaike Groot Wasdink
18 augustus 2021

Geweldig lekker eten ! Prima en voor herhaling vatbaar we hebben genoten.

H.F. van Slooten
16 augustus 2021

De rijsttafel zonder rijst viel ons erg tegen. Nog geen 50% ervan genuttigd.

Corinne
15 augustus 2021

Heerlijk!

Gerben
13 augustus 2021

Heerlijk! Beste van Apeldoorn en omgeving!!

RvdL
13 augustus 2021
Hans
12 augustus 2021

Zoals altijd lekker gegeten. Alleen de stukken kool van de gado gado waren heel grof gesneden en ook de andere ingrediënten waren hierin niet zo goed. De vorige keer vonden we dit veel lekkerder bereid. Denk niet dat we dit een volgende keer meer bestellen.

Nieuwenhuize
11 augustus 2021

Keurig bezorgd en heerlijk gegeten. Aanrader!

Jan Arie
11 augustus 2021

Campur klein. Gado gado en loempia erg lekker. Pisang goreng te stevig.

M Denkers
9 augustus 2021
ten Dam
8 augustus 2021
Pen
7 augustus 2021
Mario
6 augustus 2021
corrie Tijssen
6 augustus 2021

niet de 1e keer en zeker niet de laatste keer ,, smaakt verrukkelijk

Koen
4 augustus 2021

Fantastisch gegeten. Authentieke smaken, boterzachte rendang, geweldige saté. Aanrader, hier gaan we vaker bestellen!

Haacke
1 augustus 2021

Heerlijk eten. Het gratis drankje was niet meegeleverd, maar dat mocht de smaak niet drukken. Vijf sterren dus.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wim
31 juli 2021

Eten besteld vanaf de camping in Loenen. Alles werd keurig op tijd bezorgt en was goed warm. Eten was heerlijk lekkere authentieke indonesische smaken, heerlijk.

Mario
29 juli 2021

Heerlijk.

Robert
26 juli 2021

Snelle bezorging en zeer smaakvolle gerechten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fam. Bolt
25 juli 2021

Het smaakte heerlijk, maar helaas was het dit keer niet echt warm, dus maar even in de magnetron...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Paul
25 juli 2021

Goed eten, erg veel kleefrijst bij een gerecht en een beetje aan de zoute kant.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mario
25 juli 2021
Rgs 010
23 juli 2021

Lekker Indisch eten zoals het hoort 😉👍🏻

Dick de Vos
17 juli 2021

was weer erg smakelijk

Kees
16 juli 2021
Mario
14 juli 2021

Echt heel lekker!

Charlotte
14 juli 2021

Altijd goed eten en snel bezorgd!

Nel Geluk
12 juli 2021

Fantastisch lekker gegeten. We komen veel op Bali en het leek alsof we even terug waren 😋😋

ten Dam
12 juli 2021

Het eten was heerlijk en nog goed warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Agnes
9 juli 2021

Aanrader! Heel blij met deze keuken

Marianne Hofman-Junte
5 juli 2021

Heel jammer ik had zoet besteld maar erg pittig gekregen dus teleurgesteld.

Thijs
2 juli 2021
Francois Boone
2 juli 2021

Zoals altijd top.

Hans
1 juli 2021

Mooi op tijd bezorgd en heerlijk gegeten.

Mario
1 juli 2021
Juanita
1 juli 2021

Eten was heel snel bezorgd, dat is een pluspunt. Maar het vlees was droog en smaakloos, nauwelijks saus. Had liever langer gewacht op beter kwaliteit eten. En spekkoek stukje is zo ontzettend klein, geen €2.50 waard.

Dick de Vos
1 juli 2021

makkellijk besteld, gelijk bataald inclusief fooi, bezorger prima optijd en het eten lekker warm

Chris
29 juni 2021

Heerlijke vegetarische rijsttafel! Veel verschillende gerechten. Een aanrader!

Hans de Graaf
28 juni 2021

Prima verzorgd en mooi op tijd bezorgd Contact s.v.p. alleen opnemen via de mail.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wouters
28 juni 2021

Het was weer heerlijk! En keurig op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gertsen
27 juni 2021

Eten werd keurig op tijd bezorgd was goed warm en erg lekker voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bvdv
27 juni 2021

1 woord, Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Laura
26 juni 2021

Vegetarische roti was weer heerlijk!

Isaak
26 juni 2021

Het eten was erg bezorging op tijd Alleen de tjendol was niet goed zat dikke schuimlaag op en was gekleurd met pandan terwijl tjendol kokosmelk met gula dwaja is hij hoort niet goed was ook niet te drinken we hebben het weggegooid maar verder was alles goed

Mario
25 juni 2021
John
25 juni 2021

De bestelling kwam een uur te laat. Niet normaal. Heel vervelend. Dat maak je met twee stukjes spekkoek niet goed. Het eten was duidelijk gehaast klaar gemaakt om te brengen.

Ernst
24 juni 2021
Fam.Edens
21 juni 2021

Wij kregen de maaltijd een half uur te vroeg. Het was de verkeerde maaltijd. Wel lekker, maar niet wat wij besteld hadden. Heel jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Irene Standaart
20 juni 2021

Al verscheidene keren eten besteld bij Mas Surabaya! Dit omdat het eten heerlijk en prima verzorgd is. Een punt waar nog wel aan gewerkt mag worden is de bezorging. Vroeg op de dag besteld is het eten prima op tijd bezorgd, echter later op de dag is anderhalf uur wachttijd geen uitzondering helaas.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Mas Surabaya

Beste Irene, Hartelijk bedankt dat u de tijd hebt genomen om en beoordeling over ons te schrijven. We stellen uw reactie erg op prijs. En we vinden het spijtig dat uw bestelling niet op tijd werd bezorgd. Onze excuses hiervoor. Hopelijk kunnen we volgende keer beter maken.

Lilian Nijenhuis-Geritan
20 juni 2021

Aardige knul maar de bezorging was echt veel te vroeg. Drie kwartier is niet de bedoeling. Helaas was het de vorige keer ook veel te vroeg. Punt voor verbetering! Eten was erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

A.E.J. Kaal
19 juni 2021

Jammer dat alles in één doosje door elkaar zat: dat ziet er niet smakelijk uit.

Sabine
18 juni 2021

Er wordt goed gekeken naar opmerkingen in je bestelling. Top!

Barbara
13 juni 2021

Heerlijk eten, goede en vriendelijke service een goede prijs/ kwaliteit verhouding

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Chris
13 juni 2021

Heerlijk gegeten en snel en vriendelijk bezorgd!

bob van dongen
10 juni 2021

Heerlijke gevarieerde rijsttafel vega. Helaas was niet alles warm genoeg

Van Hengel
10 juni 2021

Wederom heerlijk gegeten en genoten van de gado gado en de kleine Campoer. Goed gekruid. Bezorging was netjes op tijd.

Jan
5 juni 2021

Kwaliteit uitstekend. Misschien iets meer nasi.

Heesbeen
5 juni 2021

Perfect eten!! Keurig op tijd klaar en warm. Een minpuntje: twee keer twee Telor besteld. Bij thuiskomst bleek er maar een keer twee eieren bij te zijn. Maar: Waar gewerkt wordt......

Portier
5 juni 2021
Mario
2 juni 2021
Loura
2 juni 2021
Westerveld
2 juni 2021

Weer erg lekker gegeten. De hoeveelheden van de gerechten zijn ruim voldoende. Top kwaliteit!

Paul Sinnema
2 juni 2021

Eten was niet lekker en te zout . Pindasaus te dun en te zout. Geen groente. 3 keer niks. Wel op tijd bezorgd en vriendelijke dame. 17 Euro voor een slechte kennismaking.

Jaap R
1 juni 2021

Verschillende gerechten besteld echter allemaal smakeloos. Orak arik was vooral kool zonder ei ?? Tempe was wel ok. Volgende keer zoeken we ander restaurant

Wil de vries
30 mei 2021

Zoals we gewend waren: perfect

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kim
30 mei 2021

De maaltijd was weer heerlijk met de juiste authentieke smaken! Elke keer weer goed!

M. Talen
29 mei 2021

Heerlijk gegeten

M F Koeman
29 mei 2021

Heerlijk eten, keurig bezorgd.

Francois
28 mei 2021

Alles lekker en goed warm.

Roelof
28 mei 2021

We hadden de Indonesische rijsttafel besteld, deze werd precies op het gewenste tijdstip afgeleverd. Alle gerechten smaakten authentiek en we waanden ons even in Indonesië. Uit waardering voor de kok heb ik gebeld om te bedanken voor de heerlijke gerechten! Echt een aanrader voor liefhebbers van de Indonesische keuken!

Rob
27 mei 2021

Snel geleverd en wéér érg lekker. Een aanrader! Bedankt!

Louis
25 mei 2021

We hadden erg veel zin in Indonesisch eten, maar helaas. Viel heel erg tegen. Vlees erg droog, smakeloze happen, sperziebonen overduidelijk uit een pot etc. Alsof het al erg lang geleden was geprepareerd. Helaas viel niet 1 gerecht tegen, maar alle zes. Geen kokos geproefd. Geen gember. Etc. Teleurstellend. Hopelijk had de kok een off day

Onno
25 mei 2021

Mooi op tijd bezorgd en warm gehouden en lekker gegeten.

Warnier
25 mei 2021

De rotti was niet wat ik van jullie gewent ben de boontjes waren rauw en de plaat veel te dik en taai

Oudshoorn
24 mei 2021

Inmiddels is de kwaliteit van MAS ons zeer bekend, duim omhoog! Verzorging correct en op tijd

Kramer
24 mei 2021

Heerlijk authentieke Indonesische keuken

Lucas
23 mei 2021

smakelijk en keurig op tijd

Marty Meyboom
23 mei 2021

Zeer goed en de levering mooi op tijd. Het eten smaakt fantastisch

Erik Veldwijk
22 mei 2021

Rijsttafel voor 2 personen en nog wat extra's besteld. Gratis drinken was 1 blikje. Samen gedeeld. We hebben ongeveer 1,5 uur op de bestelling gewacht en als we geen magnetron hadden gehad hadden we halflauw gegeten. Gerechten vielen ook een beetje tegen. Geen herhaling voor ons.

Jerry Hilhorst
22 mei 2021
Carin Oudshoorn
19 mei 2021
Liz
16 mei 2021

Heel erg lekker!! Goed verzorgd. De aller lekkerste!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Frank
12 mei 2021

Heerlijk eten en zeer ruime porties. Keurig op tijd bezorgd en nog prima warm, ondanks de verre afstand vanaf het restaurant (ruim 20 min. rijden). Aanrader!

G Jansen van der Sligte
11 mei 2021

Het smaakt heerlijk zoals altijd!! Keurig op tijd gebracht. Alleen maar gruwlijk goed en vooral lekker!!!

John.
11 mei 2021

we kregen alleen nasi terwijl ik ook witte rijst had besteld. de sateesaus bij de satee was dus en waterig, jammer want meestal is het eten een tien waard.

Roffel
10 mei 2021

Heerlijke vegetarische rijsttafel, goed op smaak en warm bezorgd ondanks aan andere kant vd stad. Top!

Anne
10 mei 2021

Heerlijk gegeten, zoals altijd

Richard Wijkhuijs
10 mei 2021

Heerlijk eten en mooi op tijd bezorgd! Een aanrader... 😉

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Chrisz Harms van Ommen
9 mei 2021

Bezorging was een half uur te vroeg.. Gelukkig was eten super lekker

Anoniem
8 mei 2021
René
7 mei 2021

Het eten was weer super, uitstekend van smaak, goed op temperatuur en weer prima op tijd. Dit wordt zeker weer een keer bestellen.

karin
7 mei 2021

Lekker, als altijd. Ruim genoeg, en warm bezorgd, ondanks de rit van apeldoorn naar hoenderloo. Top!

Mario
6 mei 2021
Ingrid
4 mei 2021

Overheerlijke roti. Mooi op tijd. Nog warm genoeg en super van smaak.

Petra van der Perk
3 mei 2021

Heerlijk eten!

Ed Buzzi
3 mei 2021

Uitstekende website, ze doen wat ze beloven. Heerlijke maaltijden precies op tijd afgeleverd op de camping in Loenen. Bedankt chef! Top.

Marleen Overdijk
3 mei 2021

Heerlijk eten , goed bereid , prima Indische smaken. Iedere hap was anders

Talen
1 mei 2021

Netjes verzorgd en mooi op tijd

Anoniem
29 april 2021

Lekker eten. Rijstschotel voor 2. Heerlijke variatie van gerechten.

Marieke
28 april 2021

Zeer lekker en ruim op tijd bezorgd

Jeroen
28 april 2021

Precies op het afgesproken tijdstip ontving ik de bestelde rijsttafel voor twee personen. Een maaltijd waar heel veel aandacht aan was besteed. Zeer smaakvol, we hebben genoten.

Chris
27 april 2021

Het eten was mooi op tijd, goed warm mooie variatie in de verschillende gerechten. Helaas iets te pittig voor mijn partner, die kan daar niet zo goed tegen. Ik vond het zeer smakelijk

Cees
27 april 2021

Heerlijk van smaak. Bezorging was tedelijk snel!!

Tamara
27 april 2021

Super lekker eten, wordt warm thuis bezorgd. Prima porties om 2 dagen van te kunnen eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ser
26 april 2021

Heerlijk gegeten

Jan Willem Westerveld
26 april 2021

Geweldige kwaliteit en kwantiteit. Besieging erg vriendelijk. Mom er graag!

Ineke vd heide
26 april 2021

Heerlijke rijsttafel waarvan 2 dagen gegeten!

Westhoeve
26 april 2021

Prima kwaliteit, ruim aanbod en wat "wij" noemen: "echt indisch". Ook meer dan voldoende voor 2-pers. Vriendelijke correcte bezorger, die ruim een half uur na de bevestigde tijd kwam. Het is jullie vergeven.

Monique
22 april 2021

Lekker eten. Goede hoeveelheid. Snelle bezorging. Alleen het rundvlees iets te taai.

Helma
21 april 2021
Dianne
20 april 2021

Het was heerlijk!

Henriette
19 april 2021

De bezorger was een kwartier te vroeg. Het eten was smakelijk maar we hebben de hele nacht erna water gedronken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cat
17 april 2021

Online bestellen ging perfect, net als het eten. Ruim voldoende was het ook. Top.

buwalda
17 april 2021

was weer top en mooi op tijd

René
17 april 2021

Voor de eerste keer hier besteld en het was super. Keurig op tijd en het eten goed warm. We gaan hier zeker vaker bestellen.

H.
16 april 2021

Zeer tevreden. Onze eerste eerste ervaring met Indonesisch eten, maar zeker voor herhaling vatbaar. Alles was keurig verpakt en lekker warm. Het eten kwam ruim optijd. Top service, klein prijsje. Selam alaikoem.

Ter hove
11 april 2021

In het verleden vaker besteld en altijd tevreden. Nu viel het zwaar tegen,grotendeels ook niet opgegeten. Nasi goreng was rood/oranje en er zat geen vlees of groente in. Indonesische gehaktballen waren tamelijk smakeloos en er was niks Indonesisch aan. Maiskoek was meer deeg dan mais en boapao broodje was een grote bal brood met ergens in de kern een piepklein beetje vlees zat. Pittige rundvlees leek sambal doorheen geschept, verder weinig smaak beleving. Doordat het te pittig was proefde je niks meer daarna. Pastei en loempia was vooral gevuld met mihoen. Heel erg teleurstellend. Denk dat dit ook de laatste keer is dat we bestellen. Prijs/kwaliteit ligt ver uit elkaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lucas
11 april 2021

Heerlijk gegeten, zijn bijzonder tevreden, komen terug,

I. Bakermans
11 april 2021

Snelle en makkelijke manier van bestellen via de site, Tijdstip van bezorgen zoals we willen. Bezorger nam telefonisch contact op. Goed warme overheerlijke roti. Pittig voor de een en vega voor de ander. Tot snel.

De Jong
10 april 2021

Eten stond op afgesproken tijd klaar. Heerlijk gegeten! Alles schoon op! Gesmuld!

Cindy
7 april 2021

Het was weer heerlijk en snel bezorgd!

Ellen
5 april 2021

Eten was lekker en de bezorging wat te vroeg maar gelukkig waren wij net op tijd thuis.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wil
5 april 2021

Heerlijk eten, snelle levering, nette bezorger! Een aanrader!

Helene Geers
4 april 2021

Helaas was het gado gado menu erg zoet! Het was deze keer niet lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

C.Steenbergen
4 april 2021

Het eten was weer prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Astrid & Marcel
4 april 2021

Rijsttafel besteld, snel geleverd, warm en verassend lekker. Echt een aanrader. Ik ga zeker vaker bestellen

Helene
4 april 2021

Lekker eten, goede bezorgservice, tot in Hoenderloo.

Kreuze
3 april 2021

Bijna alles is lekker,behalve de tofu,dat is helemaal niks ,althans voor ons

Roy Francke
3 april 2021

Op de site staat gratis spekkoek bij bestelling. Wanneer ik bestel kan ik alleen maar kiezen uit een gratis frisdrankje. Hoe zit dat?

Marjon
2 april 2021

Rijsttafel besteld en het was weer heerlijk.

Peter Steenmeijer
2 april 2021
Diana
1 april 2021

Snelle service en super lekker eten

Willem
1 april 2021
Henny
31 maart 2021

Weer heerlijk gegeten van de gerechten van Surabaya. En keurig op tijd bezorgd.

Frans
31 maart 2021

Heerlijk gegeten. Gaan we nog een keer doen.

Cynthia
28 maart 2021

Heerlijk en genoeg👌🏼

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Schuy
28 maart 2021
Harry Kock
28 maart 2021

Was voor ons de 1e keer. Zeer tevreden. Compliment voor de website + afhaalprocedure. Heb wel een opmerking over de Ikan Bali. De makreel vond ik wat snotterig, moet wat compacter zijn. Mag wat mij betreft nog aan de graat geserveerd worden.

Esther
27 maart 2021

Heerlijk gegeten, zeker voor herhaling vatbaar!

Inge
24 maart 2021

Super lekker eten. Prijs/kwaliteit TOP! Vriendelijke service aan de telefoon, bezorging op tijd en leuke/aardige bezorger.

Brak
23 maart 2021

prima iop tijd en lekker

Ronald
21 maart 2021

Meerder keren besteld bij ze altijd lekker 👍

Patrick Chan
20 maart 2021

Super lekker gegeten en keurig op tijd afgeleverd volgens het schema zoals gecommuniceerd.

willy
20 maart 2021

lekker lekker lekker mar een beetje weinig.

Ineke G.
19 maart 2021

Het eten was heerlijk, bezorging netjes op tijd en zeer vriendelijk.

E roffel
19 maart 2021

Heerlijk gegeten en ruim op tijd bezorgd

R Beenen
18 maart 2021

Super super lekker weer hebben genoten van alle lekkere hapjes

Rolf
18 maart 2021

Het was echt heerlijk! Echt Indo...!

Johan
18 maart 2021

Wederom is alles van erg goede kwaliteit. Erg smakelijk. Echt een feestje om hier iets te bestellen. `Ik zou eens onderzoeken of de presentatie/verpakking op een hoger plan gezet kan worden.

Hannie
17 maart 2021

Heerlijk gegeten. Goed op tijd bezorgd en prima van temperatuur. Zeer zeker voor herhaling vatbaar.

Irene
16 maart 2021

Heerlijk eten , de rijsttafel is ruim genoeg voor 2 personen! De levering was op afgesproken tijd.

Louis
15 maart 2021

Zeer goed.netjes verpakt bij afhalen

C.Steenbergenhet eten
14 maart 2021

Het eten was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Trees
14 maart 2021

Heerlijk eten. Altijd op afgesproken tijdstip bezorgd. Eten ook nog goed warm/heet. Aanrader

Loran Landman
14 maart 2021

Super lekker traditioneel eten, top kwaliteit!

vd Weerd
11 maart 2021

Er was meer dan voldoende en het smaakte heerlijk alleen jammer dat wij de laatste nasi koening hebben gekregen. Het was duidelijk zichtbaar en te proeven, dat we het onderste uit de pan hebben gehad.

Ard ter Burg
11 maart 2021

Was genoeg en lekker

Bianca
10 maart 2021

Prima service. Uitstekend eten. Ik kom zeker terug.

Dolores
8 maart 2021
Bertie
7 maart 2021

Was super lekker

Paul
6 maart 2021

Erg lekker maar bezorging niet op orde

Rien F. Inniger
6 maart 2021

Stipt op tijd geleverd, heerlijk warm en smaakt fantastisch!

Draaijer
5 maart 2021

Op tijd bezorgd en heerlijk eten!

Conny
5 maart 2021

Heerlijk gegeten, een vegetarische rijsttafel met een vleesgerecht voor mijn partner. Precies op de afgesproken tijd. Fantastisch. Dit is een blijver!

Joanne
4 maart 2021

Was prima! op tijd bezorgd en lekker eten

Ruben
2 maart 2021

Enorm genoten van mijn bestelling. Met name de gehaktballetjes zijn geweldig. Dit is misschien wel het lekkerste afhaal restaurant van Apeldoorn!

anoniem
1 maart 2021
Bert Klomp
26 februari 2021

Opnieuw heerlijk gegeten, deze keer op mijn werk. Keurig op tijd bezorgd en nog lekker warm. We konden gelijk aanvallen.

Ingrid
25 februari 2021

De heerlijkste roti in Apeldoorn! En ook Vega verkrijgbaar! Super lekker. Mmmmm. Een minpuntje is tijdstip bezorging. Vorige keer een kwartier later dan afgesproken en nu een kwartier te vroeg.

Annelies Gerrits
25 februari 2021

Beste, Paar min punten: Op maandag eten besteld voor woensdag( ruim op tijd dus). Krijg ik maandagmiddag al mail, we zijn met uw bestelling bezig en later nog een mail, uw bestelling komt eraan. Waarom?? Moest dus alsnog bellen om aan te geven dat de bestelling voor woensdag was. Het van te voren aangeven of je fooi geeft vond ik ook heel onprettig. De fooi is voor de bezorger die door weer en wind gaat om je eten te brengen. De aangegeven bezorgtijd was 18.00 uur. De bezorger stond al om 17.40 voor de deur. Helaas was nog niet iedereen aanwezig en zaten we lauw eten te eten om 18.00 uur. Het eten smaakte goed.

Reactie van Mas Surabaya

Beste, bedankt voor uw reactie. Het gaat eigenlijk automatisch met het systeem, we moeten wel bevestigen op die dag, anders gaat de bestelling hangen. Daarom krijgt u het email, en ook met fooi. Het gaat allemaal met bezorgd systeem in onze website, exuses voor ongemaakt.

Albert
24 februari 2021

Bijzonder lekker weer!

joey
23 februari 2021

Eten is super lekker! Altijd dezelfde kwaliteit en heerlijk authentieke Indonesisch keuken

J.
22 februari 2021

Je krijgt veel, de smaak is oké, niet meer dan dat. Bezorging was goed en het kwam warm en op tijd.

Putu Gina
22 februari 2021

Super lekker!

Marcel
21 februari 2021

Vlot bezorgd en heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Prince Beaupain
21 februari 2021

Bestelde gerechten smaakten als vanouds, heerlijk dus.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mirjam Wolthuis
21 februari 2021

Eten was heel smaakvol maar stond te vroeg klaar dus was niet zo heel warm helaas

Ineke G.
20 februari 2021

Het eten was heerlijk. Bezorging keurig op tijd👍👍

Carla
20 februari 2021

Heerlijk gegeten en goed verpakt

Mike
19 februari 2021

Zoals altijd waren de sotos weer heerlijk! Ga zo door en tot volgende week :D

Alina
19 februari 2021

Ik ben erg ontevreden over mijn bestelling. Het heeft 1.45 uur geduurd voordat het eten er was. De soep was uit het bakje gelopen en zat overal. De nasi bij het gerecht was zo pittig dat heb ik niet opgegeten, terwijl ik normale nasi heb besteld. Er zouden twee soorten vlees bij zitten, maar er zat maar 1 soort vlees bij. De smaak was wel goed maar het was droog en lag bovenop de nasi. De spekkoek die ik besteld heb was een heel klein stukje. De vorige keer dat ik hier iets heb besteld heb was het eten lauw. De bezorger was wel erg vriendelijk, dat was het enige positieve aan deze bestelling. Voor mij helaas de laatste keer dat ik hier iets bestel.

frank van manen
18 februari 2021

Goede en gevarieerde gerechten voor zeer redelijke prijs Relatief goedkope bezorging, maar wel met beetje vertraging , dat wel..

M.k
17 februari 2021

super lekker en ! goede klanten service

ter Haar
15 februari 2021

Top service en het eten smaakt ook weer heerlijk zoals gewoonlijk

Charlotte
15 februari 2021

Het was weer echt genieten. Heerlijk

Donald
15 februari 2021

De gado-gado was veel te grof, en zeker niet conform het plaatje op de website, en het ei ontbrak. Suggestie: hou de gado-gado clean, en doe pindasaus er in een apart bakje bij. Bezorging 30 minuten te laat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Edwin
15 februari 2021

Lekker eten authentieke smaken een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J. Van der Moolen
13 februari 2021

Heerlijk gegeten

Yvonne P
13 februari 2021

Het was echt heel lekker!

Moro
13 februari 2021

Ruim een half uur later dan de afgesproken tijd. Eten was van prima kwaliteit.

Jerry Hilhorst
13 februari 2021

Nog steeds erg lekker. Wordt goed warm geleverd. Gelijk aan de slag!

Elvira
13 februari 2021

Eerste keer dat ik bestelde en ook de laatste keer er zat namelijk een zwarte lange haar ik mijn saoto soep

E.
13 februari 2021
J.W. Maris
10 februari 2021

Heerlijk vlees. Mooi langzaam gestoofd. We onthouden jullie!

Roy
8 februari 2021

Alles prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Simon
7 februari 2021

Het eten was heerlijk. De twee pepertjes voor de nasi goreng vond ik wel meevallen. Bezorging was perfect: vijf minuten voor de afgesproken tijd.

G van der Meulen
7 februari 2021

De groente was dit keer voornamelijk kool met wat spercieboontjes. Of verkeerd gekozen of te weinig keuze. Dit was de tweede keer dat we bestelden en we vinden het grotendeels heerlijk. Maar beide keren kon de bezorger ons adres niet vinden. Deze huizen staan er al 18 jaar. Anderen kunnen het goed vinden. Zorg of voor een goede app of voor een ouderwetse plattegrond.

Jolanda
6 februari 2021
H.Bouw
5 februari 2021

Voor de eerste keer laten bezorgen en dat beviel goed. Eten was van prima kwaliteit en dus is dit voor herhaling vatbaar.

Melissa
4 februari 2021

Eten was erg lekker, aanrader.

Marina
4 februari 2021

Was weer heerlijk eten

Rene
4 februari 2021

Hadden Indonesische rijsttafel met kip & gehaktballetje Zeer smakelijk, niet te spicy en erg ruime porties Bezorging op tijd en nog goed warm TOP, voor herhaling vatbaar

Boer
1 februari 2021

Heerlijk eten, voldeed aan m’n verwachtingen en was nog lekker warm bij bezorging. Aanrader en zal vaker bestellen!

Ellen
1 februari 2021

Ik had zaterdag voor mijn moeder 2 dezelfde maaltijden besteld maar ze kreeg 2 verschillende. ??? Mijn zus heeft zondag 2 dezelfde maaltijden besteld en kreeg ook 2 verschillende ??? Gelukkig vonden ze het lekker want anders had ik me wel schuldig gevoelt omdat ik jullie had aanbevolen

van Hengel
1 februari 2021

2 x Campur groot met bami. Dat was heerlijk. lekkere smaken. Keurig op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bjorn
31 januari 2021
Leni
31 januari 2021

Omdat het heel druk was, kwam de bestelling bijna een uur te laat. Omdat veel bestellingen tegelijk bezorgd werden was het eten al flink afgekoeld. Jammer!

Egbert
31 januari 2021

Ruim op tijd bezorgd, heerlijk gegeten

Marjolein Hoek
31 januari 2021

Fantastische service en smaak van het eten. Gewoon heerlijk en kan het iedereen aanraden. Baik. Selamat makan👍👍

Jaap Rb
30 januari 2021

Rijsttafel was heel lekker. Malse kipsate, nasi goreng goed van smaak. Aanrader !

I. Bakermans
30 januari 2021

De vorige keer werd de bestelling geleverd op de minuut af. Deze keer waren ze 10 minuten te laat. Maar het was weer super heerlijk eten. Roti vega en roti pittige kip. Om je vingers bij af te kijken.

Roy van asselt
30 januari 2021

Eten smaakt goed maar prijzen en portie klopt niet erg weinig waar voor je geld

Jeannette de Graaf
30 januari 2021

Goed van smaak, meer dan voldoende en temperatuur was prima. Nette bezorging.

Harry
27 januari 2021

Heerlijk gegeten. Op tijd bezorgd afgelopen maandagavond en goed warm! Gaan we zeker vaker doen.

Pelgrim
26 januari 2021

Heerlijk gegeten. Eten was stipt optijd en nog lekker warm.

Tom van der Vlugt
26 januari 2021

Aangeraden door een vriend. En zeer terecht. Binnen half uurtje bezorgd. Nog prima warm ook. Paar pittige gerechten besteld. Nasi, Ayam Rudjak en sate. De sambal kan in de kast blijven. Flink pittig, maar niet teveel. Alles mals en smakelijk. En genoeg om morgen ook nog van te lunchen. Ga hier zeker vaker bestellen!

Marina
25 januari 2021

Is voor herhaling vatbaar, super lekker gegeten . Groetjes

Hetty Jansen
24 januari 2021

De slechts 1 ster voor de kwaliteit komt door de bijgeleverde satesaus. Die was veel te dun en net zo vloeibaar als water. Ik was erg teleurgesteld en heb niet kunnen genieten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Charlotte
24 januari 2021

Wij hebben weer heerlijk genoten van het heerlijke eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mario
24 januari 2021
Remko Neihof
24 januari 2021

Het eten was koud echt teleurgesteld

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marloes
24 januari 2021

Twee pittige roti besteld,was erg lekker!!

Agelink
23 januari 2021
T.Palts
23 januari 2021

Was goed verzorgd smaakte goed en snel geleverd.

Wim
22 januari 2021

Bestellen via de website is kinderlijk eenvoudig en de maaltijden zijn zoals gewoonlijk van uitstekende kwaliteit. Wij hebben er weer enorm van genoten!

Bolt
22 januari 2021

Wederom weer heerlijk gegeten. Ik zou de suggestie willen doen om een zog. bonuskaart in te voeren, zodat je bv. na 10 bestelling een gratis maaltijd kan krijgen voor bv. 10% van het totaal bestede bedrag...

Mijke
22 januari 2021

Vers gegeten! Zeer smaakvol! Autenthieke, (h)eerlijke gerechten. Op tijd bezorgd en niet onbelangrijk: warm!!!!! Yes!!!! Fijn! Gaan we zeker nog eens doen!!

M.k
21 januari 2021

Het was heerlijk ben zo blij met jullie

AK
20 januari 2021
PK
19 januari 2021

Heerlijk gegeten! Alles was goed warm en werd snel bezorgd.

Ellen
17 januari 2021

Was goed warm ( ook de cola 😃) en erg lekker, alleen had ik mild besteld maar het rundvlees was toch wel erg pittig 🌶 Gaan zeker vaker bestellen .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Korevaar
17 januari 2021

Prijs is aan de hoge kant t.o.z van de geleverde gerechten

Frieda en Roel
17 januari 2021

Het was weer beerlijk en overdadig veel. We blíjven zeker klant

Jurgen
17 januari 2021

Het was erg lekker en meer dan genoeg :)

Van Kelckhoven
16 januari 2021

Heerlijk eten,vriendelijke bezorger!aanrader!

Ben
16 januari 2021

Heerlijk!

Hendrik Gankema
16 januari 2021

Het was heerlijk. En de bezorging was stipt op tijd. Mijn complimenten.

Wes
15 januari 2021

Super lekker gegeten! Bezorger had eten van verkeerd adres afgeleverd, even gebeld en ze stonden er binnen 15 minuten met een onze heerlijke roti. Klein foutje maar snel opgelost.

Harold
13 januari 2021

Heerlijk genoten van de Indonesische rijsttafel en dan als toetje na een overheerlijke pisang goreng. Zoooooo lekker :-).

Imb
11 januari 2021

Lekker en service was super.

Reactie van Mas Surabaya

Dank u wel voor uw geweldige beoordeling.

Lukas
11 januari 2021

Het was heerlijk. Goed bereid.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Mas Surabaya

Hartelijke bedankt voor uw fantastische reviews. Fijn om te horen dat het eten u goed bevalt.

Laila
11 januari 2021

Het eten bij Mas Surabaya is elke x een feest! Het eten is zo ontzettend lekker, het vlees is heerlijk mals, en al die verschillende smaken zijn gewoon geweldig. Mijn favoriete restaurant in Apeldoorn!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Mas Surabaya

Beste Laila, Hartelijke bedankt voor deze fantastische reviews. Het doet ons erg goed om zulke reviews te lezen. We stellen dit zeer op prijs.

Marijke van den Berg
10 januari 2021

Prima eten Kleine opmerking: voor mij is de nasi iets te scherp.

Reactie van Mas Surabaya

Beste Marijke, Dank je wel voor je geweldige beoordeling.

Ed
10 januari 2021

Al weer voor de 4e keer hier besteld. Deze keer een rijsttafel + een paar losse extra gerechten. Alles bij elkaar ruim voldoende voor 4 gemiddelde eters. Half 6 besteld, even na half zeven gebracht. Smaakte wederom heerlijk en dus ook zeker weer voor herhaling vatbaar.

Hoog
10 januari 2021

Prima lekker gegeten! Wat ons betreft mag er best wat minder vlees en meer groenten.

Sjaak
9 januari 2021

Lekker eten en mooi op tijd!

Mandy
8 januari 2021

Super lekker eten, hele vriendelijke mensen, snelle bezorging

Ten katen
6 januari 2021
Rene
5 januari 2021

Lekker en gevarieerde maaltijd. Prima prijs/kwaliteitsverhouding en stipte bezorging.

Daphne
4 januari 2021

Bedankt voor het bereiden van dit heerlijke eten ♡

F. Berghuis
4 januari 2021
Bianca
3 januari 2020

2 de keer eten besteld Super lekker en goed verzorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Roel
2 januari 2020
Anoniem
2 januari 2020

Het eten was in zijn algemeen en voldoende. Bakmi goreng had pittiger gemogen. Het leek alsof er geen massala aan de roti was toegevoegd, die neem ik niet nog een keer. Rook ook niet zo lekker. Makreel en gado gado met longtong zijn nergens lekkerder dan bij Mas Surabaya.

Tromp
2 januari 2020

Heerlijke gerechten en heerlijk gegeten

Francois
2 januari 2020

Half uur eerder geleverd, maar dat jwam niet ten goede aan het eten. Was minder dan lauw alles van de campur en vlees te grote brokken. Dit is gewoon haast werk geweest. Heel jammer. Eerste keer dat het niet goed is. Het is dat ik honger had.

Fred Koolhof
2 januari 2020

Exact op tijd maar nog belangrijker: heerlijke authentieke Indische “rijstafel”. Goede prijs-kwaliteit verhouding. Petje af!

Bo
1 januari 2020

Heerlijk eten, fijne kwaliteit. Jammer dat de bezorging met de fiets was waardoor het eten minder warm was. Het eten zelf was heel goed

Roy Francke
1 januari 2020
Marieke
31 december 2020

Eten was erg lekker ook nog heet: Prima bezorging. Kan ik zeker aanbevelen

Erik
30 december 2020
Edwin
30 december 2020

Very tasty, plenty.....just really really good. Terima kasih, selamat makan!